Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O sisteme uyacak adam değil ki. Bizim Batdal'ı almamız ne kadar yanlışsa Barça'nın da İbo'yu alması o kadar yanlıştı. Yazık adamcağız kariyerinden zaman kaybetti yani. Onun ligi İtalya, orada döktürüyor yine
Mesaj tarihi:
according to wikipedia ibrahimovic scored 32 goals in 29 match.
Bence bayaa iyi oynamış adam o kadar kavgaya gürültüye rağmen.
Sisteme en uyucak forvet oyuncusuydu İbo aslında.
Mesaj tarihi:
Hayır abi Villa gayet daha güzel uyuyor sisteme. İbrahimoviç dam üstünde saksağan gibiydi. O kadar mükemmel paslaşan bir takımda, paslaşmadan bitiriciliğini konuşturuyordu. Villa ikisini de yapıyor.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ya kimse yazmamışta, ibra zaten kiralık değil mi?

hani satın alma opsiyonu da yine 30M üstündeydi diye hatırlıyorum ben, yani bir yere gittiği yok galiba ibra'nin aasdaf

ibra kiralık da, satın alma opsiyonu 25m. O fiyata da o adamı almayan ölsün yani.
Mesaj tarihi:
Sevgili Roma,

Bayern gibi tırt bir takımdan 2 gol yedin, kızdım sana.
Şimdi 2-2 yaptın skoru, umutları yeşerttin.
3-2 yaparsan, Ocak sonunda roma'ya geldiğimde stadını kutsayacağım ve 4 köşesine at sidiği ile yenilmezlik büyüsü yapacağım. Ona göre oynayın.
Mesaj tarihi:
Ben üstteki satırları yazarken Totti paşam penaltıdan sallamış bi tane, 3-2 yapmış.

Alnından öpücem Totti, üstünü yırtıp göğsüne saldırıcam ve formamı imzalayacaksın bebeğim.
Mesaj tarihi:
Bu arada pozisyonları görmedim ama Ramos ve Alonso beyinsiz sanırım.

Takımın 4-0 önde, maçın son 5 dakkası kalmış, çıkıp 2 kişi ikinci sarıdan kırmızı görüyorsunuz boku bokuna bir maç ceza alıyorsunuz. Resmen mallık.

Ha şunu yazarken düşündüm ki belki de kart sınırındaydılar ve gruptan lider çıkmayı garantilemişken son maçta cezayı çekmek istediler. O zaman hak veririm bu çocuklara, alınlarından öperim.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Bu arada pozisyonları görmedim ama Ramos ve Alonso beyinsiz sanırım.

Takımın 4-0 önde, maçın son 5 dakkası kalmış, çıkıp 2 kişi ikinci sarıdan kırmızı görüyorsunuz boku bokuna bir maç ceza alıyorsunuz. Resmen mallık.

Ha şunu yazarken düşündüm ki belki de kart sınırındaydılar ve gruptan lider çıkmayı garantilemişken son maçta cezayı çekmek istediler. O zaman hak veririm bu çocuklara, alınlarından öperim.

Bencede öyle. Bilerek aldılar. Süreyi uzatma gibi nedenden 2. sarı ile atıldılar.Alonso serbest vuruşu bir kullanamadı gitti :D
  • Yeni Oluştur...