nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 O sisteme uyacak adam değil ki. Bizim Batdal'ı almamız ne kadar yanlışsa Barça'nın da İbo'yu alması o kadar yanlıştı. Yazık adamcağız kariyerinden zaman kaybetti yani. Onun ligi İtalya, orada döktürüyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 according to wikipedia ibrahimovic scored 32 goals in 29 match. Bence bayaa iyi oynamış adam o kadar kavgaya gürültüye rağmen. Sisteme en uyucak forvet oyuncusuydu İbo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hayır abi Villa gayet daha güzel uyuyor sisteme. İbrahimoviç dam üstünde saksağan gibiydi. O kadar mükemmel paslaşan bir takımda, paslaşmadan bitiriciliğini konuşturuyordu. Villa ikisini de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ve ibo ağır kalıyor Barça'nın futboluna. İtalya'da zaten herkes ağır, adam hem fizikli hem teknik hem bitirici olunca ağır ağır atıyo golleri slow motion gibi sektirip voleler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ibo barçanın adamı değil yahu. Hem onun için hem barça için iyi oldu gitmesi. Ama barça da çok ucuza yolladı be adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ya kimse yazmamışta, ibra zaten kiralık değil mi? hani satın alma opsiyonu da yine 30M üstündeydi diye hatırlıyorum ben, yani bir yere gittiği yok galiba ibra'nin aasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi ibrakadabra,hangi lige giderse gitsin iş yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 DarKRideR said: ya kimse yazmamışta, ibra zaten kiralık değil mi? hani satın alma opsiyonu da yine 30M üstündeydi diye hatırlıyorum ben, yani bir yere gittiği yok galiba ibra'nin aasdaf ibra kiralık da, satın alma opsiyonu 25m. O fiyata da o adamı almayan ölsün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 FB bile alır yalnız o fiyata ibrayı yıllık maaşı problem olmasa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ucuz cunku, http://www.youtube.com/watch?v=JUAfzHqpo4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 pique, shakira ile aşk yaşıyor diye bişey okudum. demek kadınlardan da hoşlanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kaspar said: ve hatta Barcelona maçından golleri çıkar, kim kazandı anlamazsın Güntekin. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 O Ronaldo Ibo videosunun slow "Love is in the Air" olanı çok daha iyi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Zilina 1-0 öne geçti bile, ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ikinci yarı anelka girer 5-1 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Sevgili Roma, Bayern gibi tırt bir takımdan 2 gol yedin, kızdım sana. Şimdi 2-2 yaptın skoru, umutları yeşerttin. 3-2 yaparsan, Ocak sonunda roma'ya geldiğimde stadını kutsayacağım ve 4 köşesine at sidiği ile yenilmezlik büyüsü yapacağım. Ona göre oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ben üstteki satırları yazarken Totti paşam penaltıdan sallamış bi tane, 3-2 yapmış. Alnından öpücem Totti, üstünü yırtıp göğsüne saldırıcam ve formamı imzalayacaksın bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 3 3 olur o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Arsenale burdan küfürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu mario gomez kazması nasıl form tuttu ya son haftalarda, yokluktan oynatıyorlar adamı da herif kalıcı olacak bu gidişle, her maç 2-3 atıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 40 m €'luk odun mario gomez. klose varken hala bu herif oynuo şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Klose sakat lan, sakat olmasa ölüsü oynar Klose'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hadi ya. ama geçen sene falanda oynatmıolardı kloseyide bu odunu oynatıolardı. hani iyileşsede klose bu odun oynar herlade yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bu arada pozisyonları görmedim ama Ramos ve Alonso beyinsiz sanırım. Takımın 4-0 önde, maçın son 5 dakkası kalmış, çıkıp 2 kişi ikinci sarıdan kırmızı görüyorsunuz boku bokuna bir maç ceza alıyorsunuz. Resmen mallık. Ha şunu yazarken düşündüm ki belki de kart sınırındaydılar ve gruptan lider çıkmayı garantilemişken son maçta cezayı çekmek istediler. O zaman hak veririm bu çocuklara, alınlarından öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Holy said: Bu arada pozisyonları görmedim ama Ramos ve Alonso beyinsiz sanırım. Takımın 4-0 önde, maçın son 5 dakkası kalmış, çıkıp 2 kişi ikinci sarıdan kırmızı görüyorsunuz boku bokuna bir maç ceza alıyorsunuz. Resmen mallık. Ha şunu yazarken düşündüm ki belki de kart sınırındaydılar ve gruptan lider çıkmayı garantilemişken son maçta cezayı çekmek istediler. O zaman hak veririm bu çocuklara, alınlarından öperim. Bencede öyle. Bilerek aldılar. Süreyi uzatma gibi nedenden 2. sarı ile atıldılar.Alonso serbest vuruşu bir kullanamadı gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar