Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 erucalavera said: senko said: abi manyakmisiniz kitap defter acik sinavlar en zor sinavlardir univde. bu. Kesinlikle, yapılan analiz dersinde bölüm ortalaması 10 civarındaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 benim hatirladigim en dramatik acik not sinavi proje managment dersiydi not kitap internet hatta ve hatta msn acik olmasina ragmen 10sorunun 4une bisiler yazabilen nadirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bu zamana kadar en az bir 20-30 kere sınav için sabahlamışımdır, ama en sonunda sabahlamanın hakkaten gereksiz olduğuna ve sabahladığım sınavlardan genelde averaj ve averaj altı notlar aldığımda karar kıldım. erkenden yatın, sabah erken kalkıp çalışın, çok daha verimli oluyor valla. sabaha kadar çalıştığınız şeyi uyuyup kalktıktan sonraki kalan zamanda daha verimli olarak öğrenebiliyorsunuz. en azından, benim için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ortalamanın üstüne çıkabildiğim tek komitem 6buçukta yatıp 8buçukta kalkıp 9buçukta girdiğim komiteydi. sabahlayın, ama sabah azcık kestirin bence. ben artık böyle yapıcam (selam, sınav yok ama çalışmak için sabahladım bu sefer, şimdi yatayım 10da kalkıp kahvaltı yapıp yine oturayım çalışmaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bi 4 saat falan uyuyunda beyniniz dinlensin.Vücut dinlenmese de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abicim sabahlamayin gunu gunune calisin, su donemde 1 derse gunu gunune calistim ondan da top puan aldim fakulte capinda, hakketen ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar