Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evek. şimdi yasa dışı olduğundan, burda link vermiyoruz tabii, ama şöle bi durum var: daha önceden gugıl amca ve rapid ile güzel güzel arama yaparak istediğim sanatçıyı buluyodum ve albümleri indiriyodum. artık bulsam da indiremez oldum; rapid denen hödük kaldırıyo bir bir bu dosyaları. yani diyorum ki, pati ahalisinin mp3 bulma yöntemi nedir arkadaşım? bilinmedik duyulmadık şeyler de indirebileceğim bi yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 en iyisi torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bi de torrent var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 torrenti denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kırkyılın başı tek tek indirecek oluyorum. limewireı açıyorum sexy girl has shaking orgasm during sexlerin arasından bulabildiğim oluyo bazen. limewire gibi zımbırtılar işe yarıyo yani. torrente genelde full albüm oluyo hep bi de eskiler nerdeyse hiç olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 albümün içinden tek şarkıyı indirebiliyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 albüm indirmek zorunda değilsin sonuçta. albümün içinden beğendiğin parçayı seçip, indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi bana torrent demeyin, fedenin de dedii gibi hep yeni şeyler oluyo torrentte yeaa! yerine göre eski yerine göre adı sanı duyulmamış sanatçıların albümlerini torrentle NAH bulurum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi bulamadığın bişi söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://beemp3.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 neyi bulamadın ya ben daha bu gün Nouvelle Vague'ün bütün albümlerini o dediğin google+rapid ikilisiyle şahane buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 fede said: torrente genelde full albüm oluyo hep Vay be fede de fail oldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 torrent + google rapidde yoksa mediafire'da megaupload'da vardır. illa ki vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 photographer said: neyi bulamadın ya ben daha bu gün Nouvelle Vague'ün bütün albümlerini o dediğin google+rapid ikilisiyle şahane buldum Nouvelle Vague bilinmeyen bişey mi yea sen de. Bi de müzik konusunda klinik vakayım ben biraz. albüm olarak indirecem illa. önce bi parça bulurum beğenirsem o albümü indiririm; albümü de beğenirsem diğer albümleri indiririm falan... klasörleri ID3tagleri falan da düzenlidir bunların bööle. winampa yüklediğimde düzensiz, isimsiz, öyle "track01" falan diye parça barınamaz bende. ya ne olduğunu fellik fellik arayıp bulurum ya da silerim sdfsdfgdf özet olarak; albüm halinde bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bloglara bak ordaki rapid linkleri olu olmuyor files6 var bide rapid motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 "w-bb"(açık hali yasak mı bilmiyorum hafif kısalttık).. filestube var eger albüm aramıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sene 2010 hala aradığını bulamayanlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Cok uzun zaman oldu kullanmayali ama saniyorum ki hala aktif. Soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 beemp3 genelde yeterli geliyor. o olmadı mı dünyadaki tüm müziklerin bulunduğu inanılmaz program soulseek var, birkaç ay önce tekrardan kurduğumda aktifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 beemp3 yönetiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://4shared.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Tek bir şarkı dinlemek istediğimde genelde Grooveshark'a gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tek parça ise youtube dan çekiyorum genelde, albümse rapid+google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar