benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://img827.imageshack.us/img827/1909/adszwbu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Silphatos said: klavyeyle oynanmıyor ya neden? oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 FromTheHell said: maç sonu ana menüye dönünce çıkan o bilmemkaç dakikalık videoyu bi kere izlesek sonuna kadar, bi daha çıkıyo mu maç sonlarında ya? her seferinde alt + f4 atıp tekrar giriyorum oyuna izlemeye üşenip. pes11demo exe'sinin olduğu klasördekiğ settings.exe den kapatabilirsin o videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 klavyeyle oynamayı bende beceremedim, bi anlatın plz pas tuşu X yapmışlar değişmiyor falan, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 değiştir abi onu settings.exe'den. ben bire birde klavyeyle bişey yapamıyorum. gamepadde sağ stickler güzel işler çıkartılırken klavyede çok odun hareket ediyo elemanlar. gamepade terfii etmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi bişey dicem, kızmayın lütfen de bugün oynadık arkadaşla PC versiyonunu, FIFA'dan sonra hakkaten atari oyunu gibi ya. Komikti yani, bakıp üzüldüm PES bu hallere mi geldi diye. Geçin şu FIFA'ya, 2 ay sonra yüzüne bakmazsınız PES'in. Kaç senelik PES fanboi'ları olarak geçtik yani FIFA'ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 nileppezdel said: Abi bişey dicem, kızmayın lütfen de bugün oynadık arkadaşla PC versiyonunu, FIFA'dan sonra hakkaten atari oyunu gibi ya. Komikti yani, bakıp üzüldüm PES bu hallere mi geldi diye. Geçin şu FIFA'ya, 2 ay sonra yüzüne bakmazsınız PES'in. Kaç senelik PES fanboi'ları olarak geçtik yani FIFA'ya.. PC'de denedim bende Fifa'yı.Yaklaşık 11 yıl sonra oynadım herhalde arkadaşlarda izliyordum Fifa'yı Pc'de arcade oyunu gibiydi ama 2011 şahane olmuş Pes 2010'dan çok daha iyi ona eminim ama Pes 2011'i oynamadığım için birşey diyemeyeceğim. Yaklaşık 12 yıldır Winning Eleven, Pes oynuyorum (PS1'de Winning Eleven dahil)rahatça söyleyebilirimki Fifa Pes'i geçmiş. Pes fan olarak bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fifa yi seven pesi sevmiyor pesin seven fifayi sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fanboi lik bu yuzden guzel :) ati nvidia gibin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 İyi de PES'e tapan adam da FIFA'ya geçebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Pes 11'i sevdim de joystick bozuldu ayrı bi keyfim kaçtı yarın gidip alıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şu pes 2011 oyununun içinde ki button settings i klavyeye göre söyler misiniz ? joysticke göre ayarlamışlar çözemedim bir tülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nileppezdel said: İyi de PES'e tapan adam da FIFA'ya geçebiliyor :) Bakınız ben. Fifa ezmiş resmen yaaa Fifa'da 10 oyun felan oynadıktan sonra PES deneyeyim dedim demin eziyet resmen ya. Futbolcular kütük gibi geldi oyun hiç akıcı değil offf nerede eski Pes yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pes eskiden de kütük gibiydi zaten , 1 oyun hariç (pes 6 sanırım yanlış hatırlamıyosam) ama yine de arcade di , yine pas yaparak oynanmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pes alıştıkça açılan bir oyun. fifa 99'dan sonra seri ne hale geldi bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tunch said: pes eskiden de kütük gibiydi zaten , 1 oyun hariç (pes 6 sanırım yanlış hatırlamıyosam) ama yine de arcade di , yine pas yaparak oynanmıyordu Yok ya bu kadar değildi yada bana öyle geliyor 3 saat Fifa oynadıktan sonra. Ama cidden Fifa ile aralarında uçurum var. Pes fanboi olarak kabul ediyorum artık Fifa önde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Arkasokak said: pes alıştıkça açılan bir oyun. fifa 99'dan sonra seri ne hale geldi bilemicem. 1.5 gb , çok uzak değil görmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oyun çıktımı full olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bugun bir alisveris merkezinde gordum. 65 euroydu. ayni reyondaki fifalar ise 55 euro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 teknosada 75di sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Benim duydugum kadariyla Guti falan Besiktas'ta degilmis. Yalniz Fifa'da FB'de Niang, Stoch falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 AscAnsio said: Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı?Mesut Real de değil Carvalho Real de değil Dünya üzerinde hem Bjk da hem de Real de olan Guti var. Ayrıca Kader Keita hala Galatasaray da Misimovic Insua fln tabii ki yok . Fener de Yobo yok ama şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 NoS said: AscAnsio said: Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı?Mesut Real de değil Carvalho Real de değil Dünya üzerinde hem Bjk da hem de Real de olan Guti var. Ayrıca Kader Keita hala Galatasaray da Misimovic Insua fln tabii ki yok . Fener de Yobo yok ama şaşırtıcı değil. Bu epic fail değil de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar