Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

reyou

Öne çıkan mesajlar

FromTheHell said:

maç sonu ana menüye dönünce çıkan o bilmemkaç dakikalık videoyu bi kere izlesek sonuna kadar, bi daha çıkıyo mu maç sonlarında ya?
her seferinde alt + f4 atıp tekrar giriyorum oyuna izlemeye üşenip.

pes11demo exe'sinin olduğu klasördekiğ settings.exe den kapatabilirsin o videoyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bişey dicem, kızmayın lütfen de bugün oynadık arkadaşla PC versiyonunu, FIFA'dan sonra hakkaten atari oyunu gibi ya. Komikti yani, bakıp üzüldüm PES bu hallere mi geldi diye. Geçin şu FIFA'ya, 2 ay sonra yüzüne bakmazsınız PES'in. Kaç senelik PES fanboi'ları olarak geçtik yani FIFA'ya..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi bişey dicem, kızmayın lütfen de bugün oynadık arkadaşla PC versiyonunu, FIFA'dan sonra hakkaten atari oyunu gibi ya. Komikti yani, bakıp üzüldüm PES bu hallere mi geldi diye. Geçin şu FIFA'ya, 2 ay sonra yüzüne bakmazsınız PES'in. Kaç senelik PES fanboi'ları olarak geçtik yani FIFA'ya..

PC'de denedim bende Fifa'yı.Yaklaşık 11 yıl sonra oynadım herhalde arkadaşlarda izliyordum Fifa'yı Pc'de arcade oyunu gibiydi ama 2011 şahane olmuş Pes 2010'dan çok daha iyi ona eminim ama Pes 2011'i oynamadığım için birşey diyemeyeceğim. Yaklaşık 12 yıldır Winning Eleven, Pes oynuyorum (PS1'de Winning Eleven dahil)rahatça söyleyebilirimki Fifa Pes'i geçmiş. Pes fan olarak bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

pes eskiden de kütük gibiydi zaten , 1 oyun hariç (pes 6 sanırım yanlış hatırlamıyosam) ama yine de arcade di , yine pas yaparak oynanmıyordu

Yok ya bu kadar değildi yada bana öyle geliyor 3 saat Fifa oynadıktan sonra. Ama cidden Fifa ile aralarında uçurum var. Pes fanboi olarak kabul ediyorum artık Fifa önde :(
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı?
Mesut Real de değil Carvalho Real de değil Dünya üzerinde hem Bjk da hem de Real de olan Guti var. Ayrıca Kader Keita hala Galatasaray da Misimovic Insua fln tabii ki yok . Fener de Yobo yok ama şaşırtıcı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

AscAnsio said:

Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı?
Mesut Real de değil Carvalho Real de değil Dünya üzerinde hem Bjk da hem de Real de olan Guti var. Ayrıca Kader Keita hala Galatasaray da Misimovic Insua fln tabii ki yok . Fener de Yobo yok ama şaşırtıcı değil.

Bu epic fail değil de nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...