Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Şimdi roomie'min bilgisayarından wardoma bağlanınca herif kafayı yedi, sınava çalışamıyoruz adam kafamın etini yiyor burda.. Trollemeden trojanlarla ilgili keyloggerlarla ilgili ciddi birkaç şey söyleseniz, "öyle hiç birşey indirmeden ya da çalıştırmadan sırf wardoma ya da başka bir siteye bağlanarak bulaşmaz" deseniz? Roomie için topic de açıyorum ya, daha da bir forum insana ne kadar yardımcı olabilir, daha pati nelere kadir bilmem. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Siteye girdiğin andan itibaren tehlike altındasın, uzak durman gerek öyle sitelerden. Bir kere bile girsen direk risk grubundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rikkie said: Şimdi ev arkadaşımın bilgisayarından said: ev arkadaşım için topic de açıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 google said: Wardom.Org - Hack Forum Site Msn Program indir rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hiç bişey indirmeden bulaşması için büyük bi açık olması gerekiyor ve genelde şansımıza biz olmayan bir gruba patlıyor bu açıklar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yok öle bi açık vs girmesi... ama activex leri eneble yaptıysanız :) indirmenize gerek yok zaten otomatik kendi halledio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 valla ben o siteye bi kac defa girdim. keylogger filan da yoktu yani. ama yeni girmedim. yeni ise bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 activex leri felan acik birakmassan ki default kapalidir ole girince bulasmaz bisi snvsk senee 1 acik cikiyo windowda yamiyo onu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BonePART said: snvsk senee 1 acik cikiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hagi siteye girerseniz girin biseyi yuklemediginiz surece bisi bulasmasi cok zor geliyo banada yahu, nasil basariyosunuz o isleri sasiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yazılmış az çok da, bişi yüklemeden tıklamadan vs malware bulaşması browser açığına bakan bi durum, mümkün değil diyemeyiz ama. (ya da browser plugini açığı da olabilir, flash, adobe reader vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Saeros said: Rikkie said: Şimdi ev arkadaşımın bilgisayarından said: ev arkadaşım için topic de açıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Eyvallah. Troll-free topic ve cevaplar için tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar