Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilin ortasını geçtik beh:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 10 Ağustos 2004 03:27 tarihinde demiş ki:
üniversiteler ekimde açılıyo di mi?
eheheheheh

ekimde :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Biz üniliyiz de noluyo ?

Siz tatil yaparken biz hala okuyo oluyoruz.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
heheh :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
gençsin daha oda olur :P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Mesaj tarihi:
Ne kalmış ki canım :P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 10 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
şöle doru düzgün bi üniversite kazanıım başka bişi istemiom

şimdi "düzgün veya yüksek puanlı önemli değil, önemli olan sevebileceğin yere girmek" diycem,
ama "hadi lan ordan, tüm sene biz bilmemkaç puanlık yerlere girmek için çabalıyoruz, ukala seni" tarzında diyenler olacak elbet.

ama çok önemlidir, seveceğin yeri kazanmak.
öss 1.si olmuşsun, üniversiteni sevmedikten sonra ne yazar...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
kesinlikle katılıyorum.
Kazandık bi Üniversite girelim okuyalım dersen 1 sene sonra bırakırsın, tekrar sınava girersin.
Örnekleri çok..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Mesaj tarihi:
Araştırma dünyanın en güzel şeylerinden biri.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Mesaj tarihi:
ona bakarsan zevkler ve renkler de tartı$ılmaz. sana kötu gelen bana güzel gelebılır degıl mı? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
Tabi canım orası öyle. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 10 Ağustos 2004 04:49 tarihinde demiş ki:
ona bakarsan zevkler ve renkler de tartı$ılmaz. sana kötu gelen bana güzel gelebılır degıl mı? :)

ne alaka bu şimdi lol :)

biz sen "şu üniversiteyi sevmezsin" demedik ki.
bir tavsiye sadece..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 10 Ağustos 2004 04:04 tarihinde demiş ki:
Kazandık bi Üniversite girelim okuyalım dersen 1 sene sonra bırakırsın, tekrar sınava girersin.

ben buna iltifaten demi$tim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
Heheheh yaklaşık 20 dakika sonra Bodruma yola çıkıyoruz :)
Bagaj full dolu. En son arka koltuğu yatırıp eşim badaj kısmından iterken ben içerden çekerek şekilsiz bir bavulu şekilli hale sokup ufacık bir boşluğa yerleştirdik. Bagajda sigara paketine bile yer yok şu an :) Ama bebek parkı var mı yanında derseniz var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
oh be keyife bak
ben bi şu antalyadan kurtulsam ömür boyyu tatil olcak benim için ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • Yeni Oluştur...