nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 üniversiteler ekimde açılıyo di mi? eheheheheh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: nameless13, 10 Ağustos 2004 03:27 tarihinde demiş ki: üniversiteler ekimde açılıyo di mi? eheheheheh ekimde :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ünili olmak wardı $imdi ahh ahh =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Biz üniliyiz de noluyo ? Siz tatil yaparken biz hala okuyo oluyoruz.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ama biz okurkende siz tatil yapıo oluonuz :D[signature][hline]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heheh :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nıhohahahah üni.li olmak süper bişiy[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 darısı ba$ımıza :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 gençsin daha oda olur :P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya$ gelmi$ 17 ye.hayatın 1/4 i gitti geriye az bi süre kaldı :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ne kalmış ki canım :P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: ReD_DoG, 10 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki: şöle doru düzgün bi üniversite kazanıım başka bişi istemiom şimdi "düzgün veya yüksek puanlı önemli değil, önemli olan sevebileceğin yere girmek" diycem, ama "hadi lan ordan, tüm sene biz bilmemkaç puanlık yerlere girmek için çabalıyoruz, ukala seni" tarzında diyenler olacak elbet. ama çok önemlidir, seveceğin yeri kazanmak. öss 1.si olmuşsun, üniversiteni sevmedikten sonra ne yazar...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kesinlikle katılıyorum. Kazandık bi Üniversite girelim okuyalım dersen 1 sene sonra bırakırsın, tekrar sınava girersin. Örnekleri çok..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 üni ye ayak basmadan da sevip sevmedigimze karar veremeyız kı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Araştırma dünyanın en güzel şeylerinden biri.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ona bakarsan zevkler ve renkler de tartı$ılmaz. sana kötu gelen bana güzel gelebılır degıl mı? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tabi canım orası öyle. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Pyr0, 10 Ağustos 2004 04:49 tarihinde demiş ki: ona bakarsan zevkler ve renkler de tartı$ılmaz. sana kötu gelen bana güzel gelebılır degıl mı? :) ne alaka bu şimdi lol :) biz sen "şu üniversiteyi sevmezsin" demedik ki. bir tavsiye sadece..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Brook, 10 Ağustos 2004 04:04 tarihinde demiş ki: Kazandık bi Üniversite girelim okuyalım dersen 1 sene sonra bırakırsın, tekrar sınava girersin. ben buna iltifaten demi$tim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Heheheh yaklaşık 20 dakika sonra Bodruma yola çıkıyoruz :) Bagaj full dolu. En son arka koltuğu yatırıp eşim badaj kısmından iterken ben içerden çekerek şekilsiz bir bavulu şekilli hale sokup ufacık bir boşluğa yerleştirdik. Bagajda sigara paketine bile yer yok şu an :) Ama bebek parkı var mı yanında derseniz var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 oh be keyife bak ben bi şu antalyadan kurtulsam ömür boyyu tatil olcak benim için ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ohhh stajım bitio tatilim yeni başlioooo :-P gerçi 1 ay sürcek ama olsun ehueh stajdan sonra güsel olcak :)
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben hangi testi çözsem diye bakıyorum millet bodruma gidiyor =p iyi tatiller.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sen de şu öss işini iyice abarttın ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 baba abso ben de tatile çıkıyorum he de zorla götürüyorlar :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Öne çıkan mesajlar