Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed:Brotherhood

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
ac2 gayet kötü gelmişti bana, bir türlü ısınamamıştım. Gerçi onun etkisi oyunu sürekli kötüleyen arkadaş çevresinin bende oluşturduğu önyargıda olabilir bilmiyorum ama,

Brotherhood'dan da hiçbir şey beklemiyorken AC2'den daha olumlu yorumların yapılması beni de meraka sürdü asdf

Belki bakarım bir ara,
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ac2 gayet kötü gelmişti bana, bir türlü ısınamamıştım. Gerçi onun etkisi oyunu sürekli kötüleyen arkadaş çevresinin bende oluşturduğu önyargıda olabilir bilmiyorum ama,

Brotherhood'dan da hiçbir şey beklemiyorken AC2'den daha olumlu yorumların yapılması beni de meraka sürdü asdf

Belki bakarım bir ara,
abi AC2'yi sevmemek gibi bisey mumkun degil sacmalama, cok negatif etki altind akalmis olman, oynamamais olman yarida birakmis olman falan lazim. imkani yok sevememenin.

brotherhood ondan da guzel gidiyo su anda, tek sehire kisilip kalma olayi tek kotu yani, ama kocama nsehir yani kotu dememin sebebi ac2 deki gibi sehir sehir gezemiyoruz en azindan simdilik ben o kadar ilerleyemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Brotherhood'un single'ı her türlü oynanır hikayesi için. Yanlız 2'deki hikaye kesinlikle daha iyiydi, bu oyunda biraz hadi assassin kardeşliğini topluyoruz modunda gidip son 1-2 bölümde dayıyorlar hikayeyi. Fakat Roma'da oynamak AC2'nin şehirlerinden daha iyi bence.

Bu arada multiplayer'ının da gideri var kesinlikle 1 ay kadar. Ben günde maksimum 2-3 saat oynayarak 2 haftada level 50 olmuştum. Değişik bir deneyim en azından diğer online oyunlara kıyasla 2-3 hafta kesin götürüyor. AC3'de multiplayer kısmını baya geliştirirler bu versiyondan aldıkları feedback ile ve efsane bir multi oyunu olabilir AC3.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeni bitirdim oyunu.

ac2 acb'den single anlamında daha iyiydi bence, daha dolğrusu beklentiler daha yüksekti acb oynarken, ondan öyle geldi. aynısının expansion packi çünkü acb.

yalnız serideki truthları falan inceleyip o şekilde düşündüğünde alttaki hikaye efsane iyi yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...