-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 offf pc'de başladım bu oyuna pc'de bitirmem lazım. ama dayanamıyorum gidip alıcam ps 3'e sanırım yakında ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oyunun baslarinda roma'da gezmek biraz bayiyomu adami ne. atlada kolay kolay giidlmiyo surekli engebeli yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pcye çıkmadı daha 2011 in ilk çeyreğinde çıkacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi oyun fantastik olmus ya kendini asmis adamlar su brotherhood olayi bayaa eglenceli ya ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ac2 gayet kötü gelmişti bana, bir türlü ısınamamıştım. Gerçi onun etkisi oyunu sürekli kötüleyen arkadaş çevresinin bende oluşturduğu önyargıda olabilir bilmiyorum ama, Brotherhood'dan da hiçbir şey beklemiyorken AC2'den daha olumlu yorumların yapılması beni de meraka sürdü asdf Belki bakarım bir ara, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ac2 o kadar iyi bir oyun ki brotherhood 2 den biraz daha kötü olsa bile iyi bir oyun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 DarKRideR said: ac2 gayet kötü gelmişti bana, bir türlü ısınamamıştım. Gerçi onun etkisi oyunu sürekli kötüleyen arkadaş çevresinin bende oluşturduğu önyargıda olabilir bilmiyorum ama, Brotherhood'dan da hiçbir şey beklemiyorken AC2'den daha olumlu yorumların yapılması beni de meraka sürdü asdf Belki bakarım bir ara,abi AC2'yi sevmemek gibi bisey mumkun degil sacmalama, cok negatif etki altind akalmis olman, oynamamais olman yarida birakmis olman falan lazim. imkani yok sevememenin. brotherhood ondan da guzel gidiyo su anda, tek sehire kisilip kalma olayi tek kotu yani, ama kocama nsehir yani kotu dememin sebebi ac2 deki gibi sehir sehir gezemiyoruz en azindan simdilik ben o kadar ilerleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yani pek oynamamıştım, kontroller falan çok sinirimi bozmuştu. Negatif yorumlarda eklenince sokarım diyip bırakmıştım asdf Brotherhood bakayım o zaman ben ya bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Brotherhood'un single'ı her türlü oynanır hikayesi için. Yanlız 2'deki hikaye kesinlikle daha iyiydi, bu oyunda biraz hadi assassin kardeşliğini topluyoruz modunda gidip son 1-2 bölümde dayıyorlar hikayeyi. Fakat Roma'da oynamak AC2'nin şehirlerinden daha iyi bence. Bu arada multiplayer'ının da gideri var kesinlikle 1 ay kadar. Ben günde maksimum 2-3 saat oynayarak 2 haftada level 50 olmuştum. Değişik bir deneyim en azından diğer online oyunlara kıyasla 2-3 hafta kesin götürüyor. AC3'de multiplayer kısmını baya geliştirirler bu versiyondan aldıkları feedback ile ve efsane bir multi oyunu olabilir AC3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yeni bitirdim oyunu. ac2 acb'den single anlamında daha iyiydi bence, daha dolğrusu beklentiler daha yüksekti acb oynarken, ondan öyle geldi. aynısının expansion packi çünkü acb. yalnız serideki truthları falan inceleyip o şekilde düşündüğünde alttaki hikaye efsane iyi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @fizban http://forum.paticik.com/read.php?37,5352919 sole koyim bunu buraya belki ilgini çeken bişi olur. cok isterim acb yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ps3'üm yok artık xboxım var benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ABI ADAMLAR NAPMIS? simdi bitirdim ve kafayi yicem lan 80 tane potansiyel senaryo var. tum truthlari acmadim daha acilen onu yapmam lazim daha da anlamak icin bi creditler bitsin de. yalniz abi insan elinden cikmis olamaz bu hikaye lan. sonu bi brain storm edelim mi genclik, once bi gecmis sayfalara bakayim edilmis mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 keslan, daha pcye çıkmadı :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ps3te bitiripte oynamayan varsa bana verinde 1 2 haftada bitirip geri veriyim. sora takaslarsınız sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olm kendimi kesicem simdi gelmis gecmis en derin oyun hikayesi olabilir lan bu eger dusunduklerim dogruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hala inatla ps 3'e almıyorum ve PC için bekliyorum. sadece 2'nin hikayesi bile bence birçok filme, kitaba taş çıkartacak derecede derindir. sadece the truth'un olayı bile başlı başına bir hikaye. çok iyi çok. az kaldı ama birkaç haftaya çıkıcak galiba PC'ye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Penthesilea said: olm kendimi kesicem simdi gelmis gecmis en derin oyun hikayesi olabilir lan bu eger dusunduklerim dogruysa Ne düşünüyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valla bu oyunun alt-senaryosunu anlamak için tanrıların arabalarını okumak lazım, öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 niye abi, uzaylilar mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fakin alyens evriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fizban said: valla bu oyunun alt-senaryosunu anlamak için tanrıların arabalarını okumak lazım, öyle diyim. HASTİR CİDDEN Mİ? Sırf AC serisi için PS3 aldım ben ya. 3 oyunuda aldım ama TV almadan oynamıyorum. Heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bir arkadaşımdanda konfirme aldım. ABİ BEN ERICH VON DANIKENLE TANIŞMIŞ BİR ADAMIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar