CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Dedim ayrı konu olsun http://www.wired.com/images_blogs/gamelife/2010/05/172965-brotherhoodheader.jpg http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-assassins-creed/101399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Reserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Becerirlerse efsane multi döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oyun efsane olacak. bu arada gencler, haberiniz oyktur belki ama burada reklalar idonuyor, gamestop'tan preorder eden herkeste ekstra soytari gibi bir karakter olacakmis, ne kadar guzel bilinmez ama sonucta ayni para yani :) ben ettim, netten falan yapilabiliyorsa oneririm size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gamespot'tan türkiye'ye gelmiyordu sanırım ya da extra uğraşmak gerekiyordu sanırım forumda bahsi geçmişti sanki.. 5-6 yıl önce bg2:ce istemiştim gelmişti, ups'ye 60 dolar felan ödemiştim ama gelmişti. bir süre önce ac2:ce istemiştim göndermemişlerdi, kredi kartını kabul etmemişlerdi. brotherhood'u istiycem diycem de yine kredi kartını kabul etmez. sen ordan al biz paypal'le ödesek aslında olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 multi olacaksa alırım yoksa bi daha ac serisi oynamam ya sıkılıyorum ben uzun single oyunlardan :).oyun güzeldi baya ama hakkını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 shopto dan pre-order yaptım ben. eylül ayında betası cıkacak ps3 e özel olarak pre-order edenlere. sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 multisi hosuma gitti benim bayagı, oyle hızlı tempolu degil, the ship oynayan varsa eger, onun aynısı bildigin, ama bu setting'e cok uymus tabii =)... herkesin tek bi target'ı var yalnızca hangi skin'e sahip oldugunu goruyorlar, sen de birinin target'ısın, ama kim oldugunu bilmiyorsun tabii, tum haritadaki her karakter basta sectigin 7-8 farklı skin'den biri, ama onların cok azı player tabii, yalnız npc'ler oturuyorlar, kalkıyorlar, yavas yavas random yuruyorlar, high profile hareketler dısında herseyi yapıyorlar, o yuzden sen de high profile hareketler yapmadan dolasırsan sacma sapan gitmedikce anlasılmıyor player olup olmadıgın... eger seni kesmeye calısan adamı fark edersen (yakınında high profile hareket yaparsa uyarıyor oyun da) o zaman kovalamacaya donuyor olay, takmıyorsun hic caktırmamak falan =)... altta da radarın var, yalnız target'ına karsı genel yonunu ve yakınlıgını gosteriyor, ne kadar yaklasırsan o kadar genis bir yon gosteriyor, bayagı yaklasınca da yon falan gostermiyor, komple yanıyor her yonde... onun dısında level atladıkca ozel hareketler falan acılıyor iste, daha 2 oyun attım, level 2'yim, disguise acıldı simdilik, baska bir skin'e donusuyorsun, sardı bayagı simdilik oyun =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Oyunu PS3'te almış arkadaşım bugün bir yerden! çıkmasına 4 gün var hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok be abi yarindan sonra cikiyo iste tabi evet alamamasi lazim da ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ee beyler yarın çıkmıyor mu oyun? Bir de steamden alamıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 o multiyi tutturabilirse efsane olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 CusTodeM said: Ee beyler yarın çıkmıyor mu oyun? Bir de steamden alamıyor muyuz ? Pc oyunculugunu oldurmek icin Ubisoft 2011'in ilk yarisina erteledi PC versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 YAPMA BE!!! ee ps3te var mı? ona allaım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Sylian said: CusTodeM said: Ee beyler yarın çıkmıyor mu oyun? Bir de steamden alamıyor muyuz ? Pc oyunculugunu oldurmek icin Ubisoft 2011'in ilk yarisina erteledi PC versiyonunu. pc oyunculuğundan kâr eden yok steam dışında, o yüzden ertelemişlerdir. ha bi de blizzard ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ne güzel ya artık, önce konsollara çıkar sonra dlc koyup pc ye çıkar. aynı tavuğu 5 kere nasıl satarımın derdine düştü artık kansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aldım oynuyorum güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dün bir arkadaşımda gece 2'de multiplayer'ını oynamaya başladım, bıraktığımızda sabah 9'du. Muhteşem ötesi olmuş. Acaip beğendim. single'ına bakmadım, güzeldir kesinde bana konsola aldırıyor yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 multi yorumları alalım evet ona göre akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 single ı öyle böyle değil yardırıyor diyorlar. off bu hafta içi gelsin artık çıldırıcam. AC2 100% bitirdiğim nadir oyunlardandır yani ps3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yorumlara ve review'lere göre en iyi AC oyunuymuş. Multisini şuan deli gibi oynamak istiyorum, ya PS3 alıcam, ya arkadaşa taşınıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Abi fallout u bitireyim diyodum bitiremicem galiba aciyorum oyunu hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 multisi efsane olmuş cod dekine benzer sistem yapmışlar dadından yenmiyo. Single'ıda gayet iyi hele bide brotherhood işin içine girince oda dadından yenmiyo not: karnım aç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 pc ye çıkmadı mı bu yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 single bitince oynarim diyodum yatmadan bi 10 dakka gireyim bari dedim multiye, gece saat 3 ettim inanilmaz olmus laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar