Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

400 Metre Koşu İçin Tavsiyeleriniz ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AthleT said:

10.000 metre dünya rekorunda -yamulmuyorsam- rekoru kıran atlet son 400'ü 52 saniyede koşmuştu. O daha da vahim :)

nesi vahim abi? 10k koşucuları cılız olur, 100 ve 400 metre koşucuları daha kaslı olur çünkü patlayıcı güç sarfediyorlar, oysa ki uzun mesafe koşan adamın dayanıklığı ön planda olur o bakımdan kasa masa fazla ihtiyaç duymaz. uzun lafın kısası normaldir 10k koşucusunun 400 metrede patlaması :P

edit: dsuhdfsa komple yanlış okumuşum ya neyse boşuna yazdık anasını satiyim :P şunu ekliyim bari sıfırdan 400 metre koşmak ile 10k kmnin son 400m'sini koşmak çok farklı şeyler.
Mesaj tarihi:
400m rekoru 43 saniye olması lazım, 10 bin üstüne 52 saniye son tur çıkarmak.

Otomatiğe bağlayıp başlıyorum.

İnsan değil bunlar.

İnsan değil bunlar.

İnsan değil bunlar.
Mesaj tarihi:
Patiks said:

Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Benimde 400 metreyi 85 saniyede koşmam gerekiyor.Yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum.Gelebildiğim en son nokta 90 saniye civarı.Bunu 80 ve civarına nasıl indirebilirim.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

abi yürüyerek zaten 1 dakka sürüyor 400m naptın?
Mesaj tarihi:
bende geçen bi bakiim 400m yi kaç saniyede yüricem dedim bi yürüdüm baktım 40 saniye yürüyerek dünya rekoru kırmışım bu adamlar niye bu kadar koşmaya kasıyo anlamıyorum
Mesaj tarihi:
AthleT said:

Aman Tanrım neler dönüyor burada :)
Yürüyerek 1 dakikada 400 metre mi?

Law sana havale ediyorum, insan değil bunlar.

:9

İnsan değil bunlar.

İnsan değil bunlar.

İnsan değil bunlar.

Mission accomplished, new achievement "insan değil bunlar" reached.
Mesaj tarihi:
ben orta3teyken 300 koşturuyorlardı bizi antreman falan yapmadan gayet rahat hatta +5-10 arası birşeyle bitirmiştim. Ama süreyi geçemezsen de elenmiyorsun direk, sadece bir - alıyorsun, 2-de eleniyorsun.en azından bizim zamanımızda öyleydi
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

dostum hiç koşmadın heralde 100 metrede bile yorulur insan belirli bir kondisyona sahip değilse,hatta halı sahada 40-50m atıp kesilenlerde dolu(bkz: gol atıcam diye çıkıp savunmaya bidaha dönmeyen oyuncu modeli)
Farinal said:

200 metrede nası kesiliyorsunuz ya oha ben yıllar yılı koşmasam gene kesilmem en az bi 700 koşarım
halısahada depar atıyorsun tempolu koşmakla halı sahada oynamak aynı şey mi?
  • Yeni Oluştur...