kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 AthleT said: 10.000 metre dünya rekorunda -yamulmuyorsam- rekoru kıran atlet son 400'ü 52 saniyede koşmuştu. O daha da vahim :) nesi vahim abi? 10k koşucuları cılız olur, 100 ve 400 metre koşucuları daha kaslı olur çünkü patlayıcı güç sarfediyorlar, oysa ki uzun mesafe koşan adamın dayanıklığı ön planda olur o bakımdan kasa masa fazla ihtiyaç duymaz. uzun lafın kısası normaldir 10k koşucusunun 400 metrede patlaması :P edit: dsuhdfsa komple yanlış okumuşum ya neyse boşuna yazdık anasını satiyim :P şunu ekliyim bari sıfırdan 400 metre koşmak ile 10k kmnin son 400m'sini koşmak çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 10 k koştuktan sonra ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 400m rekoru 43 saniye olması lazım, 10 bin üstüne 52 saniye son tur çıkarmak. Otomatiğe bağlayıp başlıyorum. İnsan değil bunlar. İnsan değil bunlar. İnsan değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hayat bi maraton beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Patiks said: Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Benimde 400 metreyi 85 saniyede koşmam gerekiyor.Yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum.Gelebildiğim en son nokta 90 saniye civarı.Bunu 80 ve civarına nasıl indirebilirim.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. abi yürüyerek zaten 1 dakka sürüyor 400m naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 1 dakikada 400m yürümek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @Aiko Boyun 6 metre ve her bir adımın 10 metre ise evet dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Aiko said: abi yürüyerek zaten 1 dakka sürüyor 400m naptın? abi n'aptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bende geçen bi bakiim 400m yi kaç saniyede yüricem dedim bi yürüdüm baktım 40 saniye yürüyerek dünya rekoru kırmışım bu adamlar niye bu kadar koşmaya kasıyo anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Aman Tanrım neler dönüyor burada :) Yürüyerek 1 dakikada 400 metre mi? Law sana havale ediyorum, insan değil bunlar. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben uçarak 15sn'de alıyorum, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 AthleT said: Aman Tanrım neler dönüyor burada :) Yürüyerek 1 dakikada 400 metre mi? Law sana havale ediyorum, insan değil bunlar. :9 İnsan değil bunlar. İnsan değil bunlar. İnsan değil bunlar. Mission accomplished, new achievement "insan değil bunlar" reached. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben tek ayak sekerek denedim. gidemedin 400 metre. canım sıkılkdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 İnsanlar 400 metrenin ne olduğunu kestiremiyor tam olarak sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patiks Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Spyfurky 400 metre antremanlarını ne şekilde yaptın detaylı açıklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben orta3teyken 300 koşturuyorlardı bizi antreman falan yapmadan gayet rahat hatta +5-10 arası birşeyle bitirmiştim. Ama süreyi geçemezsen de elenmiyorsun direk, sadece bir - alıyorsun, 2-de eleniyorsun.en azından bizim zamanımızda öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Hotdog said: dostum hiç koşmadın heralde 100 metrede bile yorulur insan belirli bir kondisyona sahip değilse,hatta halı sahada 40-50m atıp kesilenlerde dolu(bkz: gol atıcam diye çıkıp savunmaya bidaha dönmeyen oyuncu modeli) Farinal said: 200 metrede nası kesiliyorsunuz ya oha ben yıllar yılı koşmasam gene kesilmem en az bi 700 koşarımhalısahada depar atıyorsun tempolu koşmakla halı sahada oynamak aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 -hani adam demiş ya halepte yetmiş arşın atlıyorum 400myi 3saniyede yürüyorum demiş.. +ALAAAAAH!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar