Horrible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 derslerim çok kötü ve ağır stres altındayım =/ herkesin okulu bitti benim lanet okulum da vizeler daha yeni başlıyor böyle saçma okul mu olur ya :S 1. vizelerim yeni başlıyor şaka gibi ve hiç bişey de bilmiyorum adam gibi =/ 1. vizelrim biter bitmez ikinciler başlıyor ve hemen sonrasında finaller... Temmuzun sonunda finallere giricem :S çok canım sıkkın topic açmak istedim bi anda .. lanet olsun böyle okula yaa millet sürekli gezip tozuyor, bütün arkadaşlarım parti parti eğleniyorlar, ben amele gibi evde oturup vizelere (üstelik kalacağım garanti olan derslere bile ) çalışmak zorundayım =( bu ortalamayla ne yapıcam onu da bilememekteyim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çalışma o zaman sende parti parti gez.Okul bitmezse sende amele olursun bu memlekete amelede lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bnmde 15 temmuzda bitio dert etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 12 mayısta bitti benim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tobb ekonomi ve teknoloji üniversitesi ( isme gel :D ) ... amele olmak istesem hiç üniversiteye girmezdim heralde?! ayrıca okulu uzatma gibi lüksüm yok pek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi bu hangi okul ya böyle zulüm görülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Oh be beterin beteri varmış, sevindirik oldum şimdi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 güney kutbunda mı okuyosun diycektim fdss neden böyle yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Horrible said: derslerim çok kötü ve ağır stres altındayım =/ herkesin okulu bitti benim lanet okulum da vizeler daha yeni başlıyor böyle saçma okul mu olur ya :S 1. vizelerim yeni başlıyor şaka gibi ve hiç bişey de bilmiyorum adam gibi =/ 1. vizelrim biter bitmez ikinciler başlıyor ve hemen sonrasında finaller... Temmuzun sonunda finallere giricem :S çok canım sıkkın topic açmak istedim bi anda .. lanet olsun böyle okula yaa millet sürekli gezip tozuyor, bütün arkadaşlarım parti parti eğleniyorlar, ben amele gibi evde oturup vizelere (üstelik kalacağım garanti olan derslere bile ) çalışmak zorundayım =( bu ortalamayla ne yapıcam onu da bilememekteyim =(( nick post uyumu :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Masakari said: Çalışma o zaman sende parti parti gez. bu memlekete amelede lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Önemli olan ne zaman çalışıp ne zaman eğlendiğin değil, ne kadar çalışıp ne kalitede eğlendiğin. Böyle düşünürsen keyifle çalışacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çaresizseniz çare sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 parali mi okul belesse calisma bosver git tatile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fede abimi tanıyor mudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bilmem. bölüm dönem farklı ama adam aşırı sosyal olduğu için tanıyo olabilir sflsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Beni tanıştırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fedenin tobbda olduğunu biliyorum da tanışmak fırsat olmadı.. lanet bi okuldayım işte yapcak bişi yok =/ okul paralı bu arada zaten burslu olsaydım ya da devlet okulunda falan olsaydım çok sallicağımı zannetmiyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 burslu olsaydın daha stresli olurdun muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Lanet gitsin öyle üniversiteye. Hislerine tercüman olayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ehe teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yaw tr'de özel üni olup da mühendisliği kolay olan üni var mı yahu? kolay derken gerçekten kolay diyorum hani "parasını verip okuyo abi" geyiği bana fazlasıyla mit gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ieu'den bildiyorum burda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar