Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alfa Romeo - Giulietta

xaty

Öne çıkan mesajlar

bu arada kendi çapımda göt oldum

160lık dsgli scirocco doldurdum, 42.000€ ya geldi asdfa

bi de 5 ay sonraya gün verdiler, taziyelerimi ilettim kendilerine.

otomatik vites olmadan araba kullanmayı seviyorum aslında, bu 1.8 olan versiyon navigasyon hariç full tam 40.000€ 2.5 ay da bekleme süresi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya scirocco herkeste var, bu herkeste olmayacak olan bir araba gibi duruyor.

bi de 1.4 versiyonları 50 liradan başlıyor fiyat olarak, bu 1.75litrelik versiiyon pahalı. ama değebilir yani fiyat/performans olarak fena sayılmaz, biraz daha iyi olabilirdi sadece o kadar.

scirocconun olmadığı yerde, alfa abudrrahman çelebi.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf 2.elde aşırı değer kaybetmesinden ötürü alfa tercih edilmiyor bu ülkede. yedek parçada da bir patlıcan oturtma söz konusu.

pek tabii eski motorların hantallığı da vardı zamanında. ama şu an yeterli gibi gözüküyo..

yani 80 lira verip en az 5 sene kullanmak lazım. anca öyle hakkını alır. 2 sene kullanıyım yenisini alıyım dersen yattara.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nerede çok var scirocco, çok olsa ikinci elleri sıfırdan pahalı mı olur? Resme karaborsaya düşmüş durumda 4 ay sıra veriyorlarmış şu sıralarda.

Bir ara gidince araba var derlerdi hiç değilse..

Neyse, ben bu Giulietta'dan gördüm geçen haftalarda Beyaz renk. O günden beri o sokaktan her geçişimde sağlı sollu yokluyorum ama bir daha görme şansına erişemedim. Gerçekten çok çok güzel bi araba olmuş dıştan bakınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Abi nerede çok var scirocco, çok olsa ikinci elleri sıfırdan pahalı mı olur? Resme karaborsaya düşmüş durumda 4 ay sıra veriyorlarmış şu sıralarda.

Bir ara gidince araba var derlerdi hiç değilse..

Neyse, ben bu Giulietta'dan gördüm geçen haftalarda Beyaz renk. O günden beri o sokaktan her geçişimde sağlı sollu yokluyorum ama bir daha görme şansına erişemedim. Gerçekten çok çok güzel bi araba olmuş dıştan bakınca.
kotası az ve beklemesi uzun oldugu icin sifirdan pahali ikinci eller. cok talep goruyor cunku.
ben artik her gun min 1 tane goruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dün volkan ışıkla birlikteydim. baya övdü arabayı. kendisinin mito su var bir tane, jülyetta dan sonra baya takoz geldi diyor.

bu araba konfor spor ve verimliliği bir arada tutan çok iyi bir araba diyor. daha 4 gün önce lansmanını yaptılar.

şehir içinde kullanılacak en iyi arabalardan bir tanesi olduğu görüşünde.

gerçi ben QV düşünüyorum ama hala 80 lira vermeninin deyip deymeyeceğini bilmiyorum.

anahtarı vurduğun anda 20 lira inecek fiyatı yani adım gibi eminim.

bu arada volkan bu arabanın satış rakamlarının 300 falan değil 1000 civarı olduğunu düşünüyor. özellikle 1.4 170hp versiyonu fiyat-performans oranıyla sciroccoyu yıkar geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

bana şart valla.ben guulietta bakmaya gittim.arabamı satalı 6ay falan oldu.şu ara aarayışlardayım

triptonik 2012 diyince vazgeçtim.

bide trip olarak yazmaktan vazgeçemedim yılalrdır tiptronik :)

mitoların 1.4 135 beygirlik otomatikleri bu hafta gelicek olması lzm onuda sormustum.güzel araba ama ne bilim bana kız arabası gibi geliyor.hep kadınlarda gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...