Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 80 milyara bu arabadan 1.5 tane verseler anca alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu arada kendi çapımda göt oldum 160lık dsgli scirocco doldurdum, 42.000€ ya geldi asdfa bi de 5 ay sonraya gün verdiler, taziyelerimi ilettim kendilerine. otomatik vites olmadan araba kullanmayı seviyorum aslında, bu 1.8 olan versiyon navigasyon hariç full tam 40.000€ 2.5 ay da bekleme süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bi de bu fiyatlar lansman fiyatlarıymış. 2 ay sora 2.500€ daha artıyomuş fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oha tr satışı 300 ü geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 güzel yanı o zaten. adamların satış hedefi iki kat artış bekledikleri halde 400. Porshce'den az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya scirocco herkeste var, bu herkeste olmayacak olan bir araba gibi duruyor. bi de 1.4 versiyonları 50 liradan başlıyor fiyat olarak, bu 1.75litrelik versiiyon pahalı. ama değebilir yani fiyat/performans olarak fena sayılmaz, biraz daha iyi olabilirdi sadece o kadar. scirocconun olmadığı yerde, alfa abudrrahman çelebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 türk milletindeki vw sevgisi vwnin patronunda yoktur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sırf 2.elde aşırı değer kaybetmesinden ötürü alfa tercih edilmiyor bu ülkede. yedek parçada da bir patlıcan oturtma söz konusu. pek tabii eski motorların hantallığı da vardı zamanında. ama şu an yeterli gibi gözüküyo.. yani 80 lira verip en az 5 sene kullanmak lazım. anca öyle hakkını alır. 2 sene kullanıyım yenisini alıyım dersen yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 said: ya scirocco herkeste var, bu herkeste olmayacak olan bir araba gibi duruyor. şu cidden önemli. bu araba "herkese göre değilim" diye bağırıyor yani bariz. seat leon'ları ilk çıktığında çok beğenmiştim mesela, bir süre sonra yayılınca resmen soğudum arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 audi tt ve vw scirocco'dan bence türkiye'de çok fazla var. alfa romeo'nun yeri bu ikisine göre çok daha ayrı. ne biliyim alfa'ların yol tutuşları falan bayağı sağlam. bide ruhu var be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 valla scirocco bekledigimden beter oldu, aracın ortalama bi kotası var her ay için, araç çıktığından beri satış rakamı sabit flana herhalde her ay. kota limitinde hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bi de tabi bu aralıkta cooper S ve jcw modelleri var. rakipleri baya sağlam alfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Abi nerede çok var scirocco, çok olsa ikinci elleri sıfırdan pahalı mı olur? Resme karaborsaya düşmüş durumda 4 ay sıra veriyorlarmış şu sıralarda. Bir ara gidince araba var derlerdi hiç değilse.. Neyse, ben bu Giulietta'dan gördüm geçen haftalarda Beyaz renk. O günden beri o sokaktan her geçişimde sağlı sollu yokluyorum ama bir daha görme şansına erişemedim. Gerçekten çok çok güzel bi araba olmuş dıştan bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şükür gün itibariyle beyazına kavuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fekat faturada 500 euro metalik boya yazıyo acaba kandırdılar mı beni beyaz arabaya metalik farkı alarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 :) öyle görünüyor. Araçla ilgili detayları bekliyoruz. Motor versiyonu nedir? Birde sakıncası yoksa toplam maliyet rica edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Vodan said: Abi nerede çok var scirocco, çok olsa ikinci elleri sıfırdan pahalı mı olur? Resme karaborsaya düşmüş durumda 4 ay sıra veriyorlarmış şu sıralarda. Bir ara gidince araba var derlerdi hiç değilse.. Neyse, ben bu Giulietta'dan gördüm geçen haftalarda Beyaz renk. O günden beri o sokaktan her geçişimde sağlı sollu yokluyorum ama bir daha görme şansına erişemedim. Gerçekten çok çok güzel bi araba olmuş dıştan bakınca.kotası az ve beklemesi uzun oldugu icin sifirdan pahali ikinci eller. cok talep goruyor cunku. ben artik her gun min 1 tane goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 120 hp olanından aldım, şayet bana yeter de artar bile :), fiyat olarak 23.300 verdim, progressive donanıma bi kaç ufak tefek her arabada olması gereken şeyler eklettim, ama adamın da söylediği üzere 1 eylülde zam var galiba 2.500 euro civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arka stoplarının led leri komedi. Sanayi işi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yenerk85 said: şükür gün itibariyle beyazına kavuştum :) hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dün volkan ışıkla birlikteydim. baya övdü arabayı. kendisinin mito su var bir tane, jülyetta dan sonra baya takoz geldi diyor. bu araba konfor spor ve verimliliği bir arada tutan çok iyi bir araba diyor. daha 4 gün önce lansmanını yaptılar. şehir içinde kullanılacak en iyi arabalardan bir tanesi olduğu görüşünde. gerçi ben QV düşünüyorum ama hala 80 lira vermeninin deyip deymeyeceğini bilmiyorum. anahtarı vurduğun anda 20 lira inecek fiyatı yani adım gibi eminim. bu arada volkan bu arabanın satış rakamlarının 300 falan değil 1000 civarı olduğunu düşünüyor. özellikle 1.4 170hp versiyonu fiyat-performans oranıyla sciroccoyu yıkar geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 da işte triptonikler 2012 de gelicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 spor araba kullanıyosan tiptronic çok da şart olmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bana şart valla.ben guulietta bakmaya gittim.arabamı satalı 6ay falan oldu.şu ara aarayışlardayım triptonik 2012 diyince vazgeçtim. bide trip olarak yazmaktan vazgeçemedim yılalrdır tiptronik :) mitoların 1.4 135 beygirlik otomatikleri bu hafta gelicek olması lzm onuda sormustum.güzel araba ama ne bilim bana kız arabası gibi geliyor.hep kadınlarda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 mito alacağına aynı paraya seat ibiza cupra dsg li 180 hp araba alıyosun. k, kıyas kabul etmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar