Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Abi kaç yıllık üyeyim, açtığım hiçbir konu 13 sayfa tartışılmadı. Feci kıskanıyorum.

evet aynısı bendede var özgün bir konu düşünmek lazım aslında.açık uçlu olsun böyle sürekli tartışmaya açık.
Mesaj tarihi:
cemss said:

pekaziz said:

Abi kaç yıllık üyeyim, açtığım hiçbir konu 13 sayfa tartışılmadı. Feci kıskanıyorum.

evet aynısı bendede var özgün bir konu düşünmek lazım aslında.açık uçlu olsun böyle sürekli tartışmaya açık.

hem özgün hem de insanların sürekli tartışmak isteyeceği bişi bulma ihtimalin sıfıra yakın kanımca. özgün olursa insanlar konuyu yadırgayıp hakkında konuşacak fazla bir şeyler bulamazlar zira.
Mesaj tarihi:
Yok ben bu konu için demedim, genel olarak. Bi kızı şu olay yüzünden asla affetmem deyip gitmesi birinin yalış olur, ha zaten mutsuzsa o ayrı da sonuçta ilişki iyi giderken bu olay ols adamın geri dönmesi gurursuzluk olmaz. Onu diyorum
Mesaj tarihi:
İşte güvenememek ayrı da dediğim gibi hataları affedebilmek gurursuzluk değil erdemdir, her hata yüzünden biten ilişkiden sonra geri dönene gurursuz demek olmamış, benim tepkim o lafa :)

Yoksa ben de güvenmediğim için geri dönmeme durumundayım şu anda :D
Mesaj tarihi:
Orası öyle canım sadece gurursuz lafına takıldım çünkü etrafımda gurur yapıp aşktan kaçan kim varsa mutsuz oldu, gurur yapanlar da yalvararak geri geldi sonra hatalarını anlayıp. Yani mutlu olmak için biraz fedakarlık yapmakta bir problem yok diyorum =)
Mesaj tarihi:
Bence sen çocuktan ümidi kes, çünkü oda hayatına "acaba" larla devam etmek istemiyor. Kendini bi onun yerine koysana neler düşünürdün "acaba" ?

-Bugün sınavı kötü gitti acaba gene ex'i aradımı veya

-İş görüşmesi olumsuz geçti, acaba bu çatlak gene bırakır mı?

vs. vs. vs. şeklinde örneklerle devam ettirilebilir.

Edit: imla.
Mesaj tarihi:
sen çok pismişsim schwarz yaa.. hırslarından gaz alıp, etrafa dadanmacalar falan. saçmasapan hareketler vs. problem çocuk misali.

uzak dur çocuktan, onun için hayırlı olsun en azından. allah korusun valla senin gibilerden.
Mesaj tarihi:
ben en baştan anlamadım olayı. okumadım da hiç bi yazılan bişiyi ama

7 ay / 1 erkek / hayat.

Ne kadar kısa bir zaman aralığında yaşıyonuz ya :/ Lafımı attım giderim. asdf
Mesaj tarihi:
Perspective said:

okudumda yaptıklarının sonuçlarını çekiyorsun,

çocugunda peşini bırak bence gururluysa zaten dönmez sana

Bu gibi durumlarda seviyorsanız machine learningi bir kenara bırakın. Yoksa meachine learninginiz ile oturur başbaşa kalırsınız.
Mesaj tarihi:
Law said:

Perspective said:

okudumda yaptıklarının sonuçlarını çekiyorsun,

çocugunda peşini bırak bence gururluysa zaten dönmez sana

Bu gibi durumlarda seviyorsanız gururu bir kenara bırakın. Yoksa gururunuz ile oturur başbaşa kalırsınız.

gurur değil o machine learning
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...