cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Friedman said: cemss said: @friedman ::o ::o gel senle gidek izleyek aklımdan geçmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kafepi delerdir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pekaziz said: Abi kaç yıllık üyeyim, açtığım hiçbir konu 13 sayfa tartışılmadı. Feci kıskanıyorum. evet aynısı bendede var özgün bir konu düşünmek lazım aslında.açık uçlu olsun böyle sürekli tartışmaya açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Aket-Atum said: şvarzkof aklımda apaçiymişsin gibi canlandın nedense. Buna gülerim ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cemss said: pekaziz said: Abi kaç yıllık üyeyim, açtığım hiçbir konu 13 sayfa tartışılmadı. Feci kıskanıyorum. evet aynısı bendede var özgün bir konu düşünmek lazım aslında.açık uçlu olsun böyle sürekli tartışmaya açık. hem özgün hem de insanların sürekli tartışmak isteyeceği bişi bulma ihtimalin sıfıra yakın kanımca. özgün olursa insanlar konuyu yadırgayıp hakkında konuşacak fazla bir şeyler bulamazlar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ilk körfez savaşında amerikalı komutanın ismi değilmiydi? o soy ismi ile kel bi herifti sanki. hatta bir ara başkanlığa aday olmaya filan çalışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 okudumda yaptıklarının sonuçlarını çekiyorsun, çocugunda peşini bırak bence gururluysa zaten dönmez sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka, insanlar hata yapabilir. Sevdiğini affedip mutlu olabilecekken gurur yapan reröredir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 of abi adam zaten mutlu olmayacağı için affetmiyor. baya rerörelik yaptın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yok ben bu konu için demedim, genel olarak. Bi kızı şu olay yüzünden asla affetmem deyip gitmesi birinin yalış olur, ha zaten mutsuzsa o ayrı da sonuçta ilişki iyi giderken bu olay ols adamın geri dönmesi gurursuzluk olmaz. Onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yasak elmaya dokunmuşsun, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 asıl adam varken eski sevgilisi ile konuşuyorsa birdaha yüzüne bakmam ben, ileride başka problemler olduğunda ne yapacağına güvenemem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 İşte güvenememek ayrı da dediğim gibi hataları affedebilmek gurursuzluk değil erdemdir, her hata yüzünden biten ilişkiden sonra geri dönene gurursuz demek olmamış, benim tepkim o lafa :) Yoksa ben de güvenmediğim için geri dönmeme durumundayım şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya affedilecek şey var affedilmeyecek şey var, tabi kişiye göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Orası öyle canım sadece gurursuz lafına takıldım çünkü etrafımda gurur yapıp aşktan kaçan kim varsa mutsuz oldu, gurur yapanlar da yalvararak geri geldi sonra hatalarını anlayıp. Yani mutlu olmak için biraz fedakarlık yapmakta bir problem yok diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ama ben erkek arkadaşın olsam devam ederdim senle bu durumda, fakat yani sonrasında başına neler gelirdi bilmiyorum. Bir de olaya o durumla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bence sen çocuktan ümidi kes, çünkü oda hayatına "acaba" larla devam etmek istemiyor. Kendini bi onun yerine koysana neler düşünürdün "acaba" ? -Bugün sınavı kötü gitti acaba gene ex'i aradımı veya -İş görüşmesi olumsuz geçti, acaba bu çatlak gene bırakır mı? vs. vs. vs. şeklinde örneklerle devam ettirilebilir. Edit: imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 one hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sen çok pismişsim schwarz yaa.. hırslarından gaz alıp, etrafa dadanmacalar falan. saçmasapan hareketler vs. problem çocuk misali. uzak dur çocuktan, onun için hayırlı olsun en azından. allah korusun valla senin gibilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben en baştan anlamadım olayı. okumadım da hiç bi yazılan bişiyi ama 7 ay / 1 erkek / hayat. Ne kadar kısa bir zaman aralığında yaşıyonuz ya :/ Lafımı attım giderim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dunno said: benim topicler de böyle mi kokuyor? senin topicler bunun anlaşılmayan versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Perspective said: okudumda yaptıklarının sonuçlarını çekiyorsun, çocugunda peşini bırak bence gururluysa zaten dönmez sana Bu gibi durumlarda seviyorsanız machine learningi bir kenara bırakın. Yoksa meachine learninginiz ile oturur başbaşa kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ver çocuga bak nasıl dönüyo geri gerçekçi olalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Law said: Perspective said: okudumda yaptıklarının sonuçlarını çekiyorsun, çocugunda peşini bırak bence gururluysa zaten dönmez sana Bu gibi durumlarda seviyorsanız gururu bir kenara bırakın. Yoksa gururunuz ile oturur başbaşa kalırsınız. gurur değil o machine learning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nasıl kilitlenmez soruyorum kendime cevabını alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar