Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

lan bu forumda tekeşlilik rererö ,evlilik şöle saçma böle saçma, hergün yeni çiçeğe konacan hacu, et ete değecek( tmm bu alakasız) konuları dönmüyormuydu devamlı ne coşmuşsunuz . eski erkek arkadaşımı aradım diyince eve çağırmış sandım çağırmamış,telefonda şapmışlar sandım (vardı forumda öle biri) yapmamış ,napmış konuşmuş.

adam sinirlenmesin demiyorum da "ney bitti hemen sie" yapması ilginçmiş.yanlışmış demiyorum çünkü aynısını kızlar da yabuor.adamın neyi eksik dimi.2 gün sonra da birini bulmuş ohh inşallah yeni bulduğu kız eski erkek arkadaşının numarasını silmiştir.bide koskoca adamların hala liseliler gibi
takılması böğk
Sosyal ağlarda paylaş

Sis,senin için süper bir çözümüm var teorik olarak senin ex-erkek ardaşın artık yeni erkek arkadaşın yani bu demek oluyorki iş olmayınca arayıp bitti dediğin erkek arkadaşın artık ex oldu.Bir iş baş vurusu daha yapip başarısız olursan exini ararsın tekrardan yani bu demek oluyor ki yenisine aynısını yapıp exini tekrardan yeni erkek arkadasin yapabilirsin ;).Herşey tatlıya bağlanabilir.

Rica ederim.

No sarcasm.
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

ve son görüşmemizde, yani dün, birbirimize öylesine sarılmıştık ki beni yanaklarımdan öpüyordu, ve birden "beni son kez ilk günki gibi öper misin?" dedim, ve bi kaç dk sonra öpüşmeye başladık,
ısrarla söyledim umut almadıgımı sadece son kez öpmek istedigimi söyledim

o günden sonra tony ve ben sürekli buluşup sevişiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

karıların (kızların işte lafın gelişi karı dedim yanlıs anlama) su hersey yolunda giderken sadece heyecan,trip,ekşın olsun diye olup olmadık yerde kafa şişirmelerine klasik bi ornek,oglan iyi puskurtmus,bi tek senle ugrasmak zorunda sanki cocuk hayatında milyon tane sorun varken bir de sen durduk yerde manyak gibi davranırsan ayrılması dogal,iyi gecmis olsun ders cıkarırsın sen de bundan mal gibi davranma sinirlenince illa cok kotu oluyosan al bi vuvuzela üfle dur ona
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

o zaman sana gerçek bi tavsiye
elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme
azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok

evet, ilk 2 gün onu ben çok yaptım, agladım zırladım, affet diye cıyakladım, o olmaz artık dedikçe ben agladım falan filan.
sonra 3. gün baktım olmuyo böyle, daha cool olucam dedim, oldum da, alttan alta götürmek istedim işi, ve bu sefer o sarılmaya başladı bana kendiliginden, ama "umut vermiyorum demi" demekten de kendini alamadı. "vermiyorsun merak etme, sadece sarıl" dedim ben de!
neyse daha sıkı sarıldıkça, yanaklarımdan öpüyo, ya dudagımın hemen kenarından öpüyo ve huylandırıyo beni, ben de o zaman dedim beni eskisi gibi son kez öper misin diye. yani onda da vardı bişeyler, yada bana öyle geldi. son ayrılmamızda daha sıkı sarılarak vedalaştık, 10 gün sonra görüşücez, eger o kızla çıkarsa da hiç umrumda degil, senin dedigin gibi çaktırmadan tüm kadınlıgımı kullanıcam, ama bunu anlamamsı lazım, anlarsa kendini rahat bırakmaz. beni sevgilimden ayrı koymak neymiş, eger asıl o gün beni öperse daha da mutlu olucam, 2 günlük kız pehh

dunno said:

benim topicler de böyle mi kokuyor?
üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı!

kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar!

evet malesef, ya vize ya final dönemi mutlaka bi sorunum oluyo, ama bu kadarı da agır oldu baya.
kız olayı yalan ben de demek isterdim ama bişiler gerçek oldugunu söylüo bana, çünkü kızın işten çıkış saatlerinde o bizi görmesin ayıp olur kıza diye, kızın göremeyecegi yerlerden yürütüo beni, kızıyorum deliriyorum ama ne fayda

Quiternoob said:

Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki

bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et.

eski sevgilimin mumarası ben de hiç kayıtlı degil, ezberimde sadece. defalarca cevirdigin numaralar haliyle aklına kazınıo.
sadece telde konuştum,maksadım sevişmek falan degildi kesinlikle. ama o beni seviyo istiyo, bir aradım ki ardı arkası kesilmedi beni zırt pırt rahatsız edip durdu, çok özlemiş falan filan. artık ona da yol verdim, hatta numaramı degiştirdim. onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme.
yeni numaramı sevdigim kişi biliyor, zaten onunla birlikte aldım yeni hattımı, 9 gün kaldı onu tekrar görmeye, günlerim sayılı geçiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme.

sınav stresinden devreleri yaktığın için eski erkek arkadaşını aradın ve sonra o da seni geri aradı, o yüzden o mu suçlu oluyor şimdi doğru mu anladım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...