Konn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çocugu nekmegine bal üstüne yag sürmüşsün bide elle yedirmişsin. o kız sen ayrılmadan önce de varmış lol okdugumu anladım; akıllı kadın topic'i birde şu oyun ile sıkıntını giderebilirsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 lan bu forumda tekeşlilik rererö ,evlilik şöle saçma böle saçma, hergün yeni çiçeğe konacan hacu, et ete değecek( tmm bu alakasız) konuları dönmüyormuydu devamlı ne coşmuşsunuz . eski erkek arkadaşımı aradım diyince eve çağırmış sandım çağırmamış,telefonda şapmışlar sandım (vardı forumda öle biri) yapmamış ,napmış konuşmuş. adam sinirlenmesin demiyorum da "ney bitti hemen sie" yapması ilginçmiş.yanlışmış demiyorum çünkü aynısını kızlar da yabuor.adamın neyi eksik dimi.2 gün sonra da birini bulmuş ohh inşallah yeni bulduğu kız eski erkek arkadaşının numarasını silmiştir.bide koskoca adamların hala liseliler gibi takılması böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sis,senin için süper bir çözümüm var teorik olarak senin ex-erkek ardaşın artık yeni erkek arkadaşın yani bu demek oluyorki iş olmayınca arayıp bitti dediğin erkek arkadaşın artık ex oldu.Bir iş baş vurusu daha yapip başarısız olursan exini ararsın tekrardan yani bu demek oluyor ki yenisine aynısını yapıp exini tekrardan yeni erkek arkadasin yapabilirsin ;).Herşey tatlıya bağlanabilir. Rica ederim. No sarcasm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 said: "beni son bi kez ilk günkü gibi öpebilir misin?" (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Quiternoob said: bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor iyi de sonra 'benden ayrıl diye yaptım' demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bi anda olmaz o. belli bir process izlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya da prosecc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bi de kanımca bu saatten sonra sizden anca sevişgen olur. ciddi bişi olmaz ilerde tekrar boşuna umutlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dunno'da Schwarzkopf'da ayni biyikli türk kizlari sizi. Birakin erkeklerin pesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: ve son görüşmemizde, yani dün, birbirimize öylesine sarılmıştık ki beni yanaklarımdan öpüyordu, ve birden "beni son kez ilk günki gibi öper misin?" dedim, ve bi kaç dk sonra öpüşmeye başladık, ısrarla söyledim umut almadıgımı sadece son kez öpmek istedigimi söyledim o günden sonra tony ve ben sürekli buluşup sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 karıların (kızların işte lafın gelişi karı dedim yanlıs anlama) su hersey yolunda giderken sadece heyecan,trip,ekşın olsun diye olup olmadık yerde kafa şişirmelerine klasik bi ornek,oglan iyi puskurtmus,bi tek senle ugrasmak zorunda sanki cocuk hayatında milyon tane sorun varken bir de sen durduk yerde manyak gibi davranırsan ayrılması dogal,iyi gecmis olsun ders cıkarırsın sen de bundan mal gibi davranma sinirlenince illa cok kotu oluyosan al bi vuvuzela üfle dur ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nitelikliinsan said: al bi vuvuzela üfle dur ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sparkcaster said: http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/cool_story_sis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 doğruysa haketmişsin, trollse karşı trolleri haketmişsin. ha bi de eğer doğruysa yine, çocuk beni öptü acaba bu bi işaret olabilir mi falan deme hiç, sen öp demişin o da öpmüş. geççen onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bir kız vardı hani devamlı hikayeler sıkalayan ve devamlı "sevgililerimizle çocuklar gibi şendik / bin kız o gün dev bir yelloz ordusunu yendik" tarzı ilerleyen hikayeleri olan saçını maviye boyatan efsane olan bir insan kimdi o arkadaşlar? Sanki o stilde ilerlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dunno dicem ama o hic caps koymadı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yok dunnuo değildi hatta pot kırıp herkes kızmısın erkekmisin diye sormuştu iyice garip durumlar oluşmuştu felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 xun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dunno işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 xun ile dunno ya baktım da onlar değil veya belki farklı nickle yola devam etmiştir bilemem ama benim dediğim arwen_ bilmem ne diye devam eden bir nicki vardı 14 15 yaşlarında bir kızcağızdı yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çok hoş bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o kızı bulan olursa şukusunu verip terazisine abanıcam arkadaşlar birinci sırada sanane'den "şükrü" ikinci sırada o kız geliyor benim için şükrünün hikayeler heryerde ama o kızın hikayelerini bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fede said: o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok evet, ilk 2 gün onu ben çok yaptım, agladım zırladım, affet diye cıyakladım, o olmaz artık dedikçe ben agladım falan filan. sonra 3. gün baktım olmuyo böyle, daha cool olucam dedim, oldum da, alttan alta götürmek istedim işi, ve bu sefer o sarılmaya başladı bana kendiliginden, ama "umut vermiyorum demi" demekten de kendini alamadı. "vermiyorsun merak etme, sadece sarıl" dedim ben de! neyse daha sıkı sarıldıkça, yanaklarımdan öpüyo, ya dudagımın hemen kenarından öpüyo ve huylandırıyo beni, ben de o zaman dedim beni eskisi gibi son kez öper misin diye. yani onda da vardı bişeyler, yada bana öyle geldi. son ayrılmamızda daha sıkı sarılarak vedalaştık, 10 gün sonra görüşücez, eger o kızla çıkarsa da hiç umrumda degil, senin dedigin gibi çaktırmadan tüm kadınlıgımı kullanıcam, ama bunu anlamamsı lazım, anlarsa kendini rahat bırakmaz. beni sevgilimden ayrı koymak neymiş, eger asıl o gün beni öperse daha da mutlu olucam, 2 günlük kız pehh dunno said: benim topicler de böyle mi kokuyor? üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı! kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar! evet malesef, ya vize ya final dönemi mutlaka bi sorunum oluyo, ama bu kadarı da agır oldu baya. kız olayı yalan ben de demek isterdim ama bişiler gerçek oldugunu söylüo bana, çünkü kızın işten çıkış saatlerinde o bizi görmesin ayıp olur kıza diye, kızın göremeyecegi yerlerden yürütüo beni, kızıyorum deliriyorum ama ne fayda Quiternoob said: Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et. eski sevgilimin mumarası ben de hiç kayıtlı degil, ezberimde sadece. defalarca cevirdigin numaralar haliyle aklına kazınıo. sadece telde konuştum,maksadım sevişmek falan degildi kesinlikle. ama o beni seviyo istiyo, bir aradım ki ardı arkası kesilmedi beni zırt pırt rahatsız edip durdu, çok özlemiş falan filan. artık ona da yol verdim, hatta numaramı degiştirdim. onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme. yeni numaramı sevdigim kişi biliyor, zaten onunla birlikte aldım yeni hattımı, 9 gün kaldı onu tekrar görmeye, günlerim sayılı geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yanlız kadınlar izmirde iseniz işte size fırsat final öncesi final sonrası mutluluk sadece bir özel mesaj uzaklığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme. sınav stresinden devreleri yaktığın için eski erkek arkadaşını aradın ve sonra o da seni geri aradı, o yüzden o mu suçlu oluyor şimdi doğru mu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar