Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 buyse'yi cok özlücem adina topik bile acmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi gitmeyin işte kızın üstüne. pms e falan denk gelmiş belli. oğlana da ayar olmuş "bir boka yaramıyorsun seninle mi uğraşacam vs" diye. oğlan da iki dakika rahat duramamış demek ki. kızın tek hatası eski sevgiliyi araması. artık yeni sevgililerini arasın sorun kalmaz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 |Joker| said: O değil de, 7 aylık ilişkiden sonra 3 4 gün içinde neden bir kızla tanışılmasın? 7 ay uzun bir süre mi ki? harbi 7 ay nedir ki bi okul donemi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Llama said: la kızdan ayrıldın diye hayatmı mahvedilir.. ortalık karı kız kaynıyor aga cicekler su ister sulaa Kızı lez mi yapcan hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Flameoffear said: Kızı lez mi yapcan hacı. valla girişiş okudum kızmış la ağlayan ağlasın beter olsun o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben senin tarafındayım bu olayda. Çok üzüldüğümüz olaylarda saçma sapan şeyler yapabiliriz. Karşı taraf biraz anlayışlı olsaydı böyle birşey olmazdı. 2 günde kız falan da bulmamıştır külliyen yalan o. Buysenin zarif olduğunun en belirgin kanıtı: takip ediyodum mesajlarını nedense hep bir akşam simidi edilme lafı klavyesinden düşmüyordu arkadaşın.Zarifte de aynı şeyi görünce dedim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şu hikaye serin mi değil mi bilmiyorum ama gerçek olarak yorum yapayım bir biraderimiz daha oscarlık kıza denk gelmiş.acımız büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Anlayış mı? Gün gelecek kız hamileyim ama kimden, en tatlı birisinden diyip "e s k i e r k e k" diye akrostişe bağlayacakmış yahu nerdeyse :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 @friedman abi benim hatunu da akşam simidi etmişlerdi zamanında. oradan yaram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Tamam işte kı haketmiş, çocuğada tebriklerimizi iletiyoruz. Kızada öğüt vererek geceyi sonlandırıyoruz. Öyle ota moka eskiyi arama sonra yeniside böyle eski oluverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 büyük bi bedel oldu bu benim için... am elden ne çare gelir ki... artık onun sadece arkadaşlıgı var benimle... işte o kolay kolay yıkılmaz, biz çıkmadan önce cok iyi arkadaştık, şimdi de öyle kalıcaz : ( 10 gün sonraki buluşmamızda neler hissederim bilmiyorum ama, kendimi şimdiden "biz o kızla çıkmaya başladık" sözlerine hazırlamaya şimdiden başladım kendimi, o söylemese bile ben sorarım, sormasam bile anlarım : ( ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bir erkeğe böyle kozlar verilmezki ama. Köylünün tekini kokpite oturtmak gibi birşey bu. O gücü vermiyiceksin ona. Sen öyle özür diledikçe kızı merak ettikçe uğraştıkça şeettikçe o havalancak oo sürttürürüm ben bunu diycek. yapmayın etmeyin böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Schwarzkopf said: büyük bi bedel oldu bu benim için... am elden ne çare gelir ki... artık onun sadece arkadaşlıgı var benimle... işte o kolay kolay yıkılmaz, biz çıkmadan önce cok iyi arkadaştık, şimdi de öyle kalıcaz : ( 10 gün sonraki buluşmamızda neler hissederim bilmiyorum ama, kendimi şimdiden "biz o kızla çıkmaya başladık" sözlerine hazırlamaya şimdiden başladım kendimi, o söylemese bile ben sorarım, sormasam bile anlarım : ( ooof of siz tekrar beraber olursunuz bu kafayla rahat ol. biz hala arkadaşız :(((( la ayrılık olmaz. kız mız da yoktur. senin böyle yanman için yalan söyledi eleman. sen de tuzağına düştün işte. al bu da benden içimden koptu. http://www.youtube.com/watch?v=2moO30O-VNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hacım kovalarsan sürekli kaçar ve şu hissi verirsin:aaa bu çucuga bak öl desem ölür parmagımda zaten diyip gel gülüm git gülüm yapar ilgilenme fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Koşun la ilgi bekleyen yaralı ceylan var belki ekmek çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şimdi mutfağa geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok fedenin bu tavsiyesine uygun da şarkımız var http://www.youtube.com/watch?v=O0Hkvn3JnGI şu şarkıda yazanları uygula. oğlan itin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Valla okuyamadım ilk sayfadan sonrasını.Teselli etmeye kalksam ben bile inanmıyorum diyeceklerime.Sen erkek arkadaşına senden ayrılmak için böyle yaptım de birde umut bağla.Valla ben olsam bende döner giderdim çocuk az bile yapmış hala görüşüyor seninle.Ayrılmak istiyorsan adam gibi söylersin kalleşliğe ne gerek var.Çok kızdım sana hayatın boyu yalnız kal emi.Şaka yaptım o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Pek alakası olmayacak belki ama, bazı kızlar var, bir ilişki gayet güzel giderken, durduk yere, ortada hiçbir sebep yokken "Ayrılalım" der. Sonra da, "ama gerçekten seviyor musun bilmek için denedim" derler. Senin durumun biraz daha farklı ama, başına gelen olumsuz bir durumda sevdiğin insanlara bunları yapmaya hakkın yok, Gerçi kendin etmiş, yine kendin bulmuşsun, ama insan sevdiğine bu şekilde davranmaz, çok seviyosan hele göz göre göre bu yapılmaz. P.S: Biliyorum şimdi beni hedef alıp saldırıcaklar, varsın saldırsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 eleman 4S kuralini bilmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 one'ye de yazık aslında. adam normal yazınca bile emrah modunda geziyor artık üstüme gelecekler diye. hislendim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kusura bakma ama haketmissin. biraz daha olgunlasirsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar