Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

herkes anladığını kendine saklasın, tabi parasını da

koşup feneryumlarda heba etmesin, olan ülkenin dövizine oluyor

eheh seninle FB taraftarının farkı bu işte :) sen alo gs yardım hattını arıyorsun, biz hersene 4 farklı forma alıyoruz.

adamın laf atmadıgı bir Fenerium kalmıstı onuda yaptı ya hahah
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

fenerium dediğin fenerbahçenin kendi markası. turk markası yani. ulkenin doviziyle ne alakası var.

al bi tane daha resmim var senin için

http://i52.tinypic.com/30j32b9.jpg

edit: ayrıca hiçbişi anlamadığını bu kadar belli etme. olmayan reputasyonuna yazık be.

:)

bu yüzden diyorum işte herkes anladığı kadar anlasın, zorlamasın diye

ama ben sana ne demek istediğimi anlatayım

feneryum TÜRK markası, hatta bak daha ilerisini söyleyeyim sana, feneryumdan mal aldığın zaman para FENERBAHÇE 'nin kasasına gidiyor

ama gel gör ki, o kasadaki paraları bir gün geliyor okçular yağmalayıp gidiyor

şimdi anladın umarım,

anlamadıysan daha da açacağım...
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

mokoko said:

fenerium dediğin fenerbahçenin kendi markası. turk markası yani. ulkenin doviziyle ne alakası var.

al bi tane daha resmim var senin için

http://i52.tinypic.com/30j32b9.jpg

edit: ayrıca hiçbişi anlamadığını bu kadar belli etme. olmayan reputasyonuna yazık be.

:)

bu yüzden diyorum işte herkes anladığı kadar anlasın, zorlamasın diye

ama ben sana ne demek istediğimi anlatayım

feneryum TÜRK markası, hatta bak daha ilerisini söyleyeyim sana, feneryumdan mal aldığın zaman para FENERBAHÇE 'nin kasasına gidiyor

ama gel gör ki, o kasadaki paraları bir gün geliyor okçular yağmalayıp gidiyor

şimdi anladın umarım,

anlamadıysan daha da açacağım...

bi gun geliyo alex'i alıyosun o paralarla. misal yani. olabiliyo bunlar.

edit: ayy pardon alex futbolcu değildi sana gore. ne bilim mesela niang falan alınıyo. onuda mı sevmiyosun yoksa? stoch var daha. e dia var. ne bilim mesela lugano var yobo var. tek bi kotu transferle isyan edicek taraftar değilim ben param guizaya gidio diye. senin gibi takımım kotu giderken basarılı takımların başarısını kıskanıpta onları kotuleyecek bişiyle bulmaya çalışmam. sora seneye iyi olcak ben seneye daha aktif olucak o yuzdende demem. iyi gunde kotu gunde takımımın yanında olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın aklı yerinde değil arkadaşlar, neden geriliyorsunuz anlamıyorum. Her zamanki gibi sadece işine gelen mesajların işine gelen yerlerini cevaplıyor, cevap veremeyince troll gibi davranıp şakaya vurmaya çalışıyor falan, olacak iş değil :p Çıtlayın çekirdeğinizi izleyin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Rere rara var işte...Eski olan versiyonu, sonra afedersin şeyini çıkardılar remixiydi osuydu busuydu...
Orijinalini her dinlediğimde tüylerim diken diken olur...
Edit: Videoyu kaldırdım FB topiği olduğu için de hangisini kastettiğim anlaşılmıştır heralde...

Bir tane de Beethoven 9.senfoni vardı sanırım o da iyiydi...O da bir 20 yıllık vardır, da Rererara çok ayrıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

rerererarara evet özdeşleşmiş bir marş ama mesela tam versiyonunu ilk defa dinledim sanırım şu an. Fenerbahçe marşını televizyonlarda falan daha çok duyuyorduk sanki. Keşke şu eski marşları güzel pazarlasalar yeni ve dandik marşlar yazmak yerine. Galatasaray'ın 2000 yılında sanırım bir marş yazma çabası vardı. 4 sene üstüste şampiyon olduk falan diye. Taraftar tezahüratı tadında marş yapmak yakışmıyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...