mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fenerium dediğin fenerbahçenin kendi markası. turk markası yani. ulkenin doviziyle ne alakası var. al bi tane daha resmim var senin için http://i52.tinypic.com/30j32b9.jpg edit: ayrıca hiçbişi anlamadığını bu kadar belli etme. olmayan reputasyonuna yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: herkes anladığını kendine saklasın, tabi parasını da koşup feneryumlarda heba etmesin, olan ülkenin dövizine oluyor Sana beyin nakli için kumbara yaptık, oraya atıyoruz Fenerium'da harcadığımız paranın %10'u kadarını. Gelişmelerden haberdar ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 volkan demirel, bir yorumcunun özelden sorduğu soru üzerine, '' abi alex çok net hepimizden 2 sn önce düşünüyor''demiş. tabi buradan ne sonuç çıkarılabilir, o size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Polyushka said: volkan demirel, bir yorumcunun özelden sorduğu soru üzerine, '' abi alex çok net hepimizden 2 sn önce düşünüyor''demiş. tabi buradan ne sonuç çıkarılabilir, o size kalmış alex çok hızlı dusunen bir oyuncu mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: herkes anladığını kendine saklasın, tabi parasını da koşup feneryumlarda heba etmesin, olan ülkenin dövizine oluyor eheh seninle FB taraftarının farkı bu işte :) sen alo gs yardım hattını arıyorsun, biz hersene 4 farklı forma alıyoruz. adamın laf atmadıgı bir Fenerium kalmıstı onuda yaptı ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben de öyle düşündüm de. bazıları o, diğer fenerlilerin rererö .. diyebilir, serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mokoko said: fenerium dediğin fenerbahçenin kendi markası. turk markası yani. ulkenin doviziyle ne alakası var. al bi tane daha resmim var senin için http://i52.tinypic.com/30j32b9.jpg edit: ayrıca hiçbişi anlamadığını bu kadar belli etme. olmayan reputasyonuna yazık be. :) bu yüzden diyorum işte herkes anladığı kadar anlasın, zorlamasın diye ama ben sana ne demek istediğimi anlatayım feneryum TÜRK markası, hatta bak daha ilerisini söyleyeyim sana, feneryumdan mal aldığın zaman para FENERBAHÇE 'nin kasasına gidiyor ama gel gör ki, o kasadaki paraları bir gün geliyor okçular yağmalayıp gidiyor şimdi anladın umarım, anlamadıysan daha da açacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 birisi forma gelirlerinin aslında sanıldığı kadar çok fazla olmadığını yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: mokoko said: fenerium dediğin fenerbahçenin kendi markası. turk markası yani. ulkenin doviziyle ne alakası var. al bi tane daha resmim var senin için http://i52.tinypic.com/30j32b9.jpg edit: ayrıca hiçbişi anlamadığını bu kadar belli etme. olmayan reputasyonuna yazık be. :) bu yüzden diyorum işte herkes anladığı kadar anlasın, zorlamasın diye ama ben sana ne demek istediğimi anlatayım feneryum TÜRK markası, hatta bak daha ilerisini söyleyeyim sana, feneryumdan mal aldığın zaman para FENERBAHÇE 'nin kasasına gidiyor ama gel gör ki, o kasadaki paraları bir gün geliyor okçular yağmalayıp gidiyor şimdi anladın umarım, anlamadıysan daha da açacağım... bi gun geliyo alex'i alıyosun o paralarla. misal yani. olabiliyo bunlar. edit: ayy pardon alex futbolcu değildi sana gore. ne bilim mesela niang falan alınıyo. onuda mı sevmiyosun yoksa? stoch var daha. e dia var. ne bilim mesela lugano var yobo var. tek bi kotu transferle isyan edicek taraftar değilim ben param guizaya gidio diye. senin gibi takımım kotu giderken basarılı takımların başarısını kıskanıpta onları kotuleyecek bişiyle bulmaya çalışmam. sora seneye iyi olcak ben seneye daha aktif olucak o yuzdende demem. iyi gunde kotu gunde takımımın yanında olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sanane arkadaş, istedikleri gibi harcarlar. bu arada guiza'yı satmasın fb, seneye cl'yi aldırır edit: no trollin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 güiza aldığı parayla türkiyede yiyip içmiyor zaten, ispanyadan getirtiyormuş herşeyini di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 evet güza oturduğu yerde 4 milyon oyro yiyor senede özellikle Turkish kebap ve rakıya 1 milyon oyro gibi bir bütçe ayırıyor senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 birader sana ne ? al işte adam şampiyonluğu getiren golü attı buca maçında topa ilk dokunmasında, biz mutluyuz seni niye geriyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 naparsa yapsın banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Adamın aklı yerinde değil arkadaşlar, neden geriliyorsunuz anlamıyorum. Her zamanki gibi sadece işine gelen mesajların işine gelen yerlerini cevaplıyor, cevap veremeyince troll gibi davranıp şakaya vurmaya çalışıyor falan, olacak iş değil :p Çıtlayın çekirdeğinizi izleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 zenginin malı, yormus gene birilerinin biyerlerini lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ölü taklidi yapmayı denediniz mi belki giderdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 al heri izlersin http://www.youtube.com/watch?v=eeYkiDXwV0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 keşke diğer takımların da böyle güzel, böyle geçmişten beri eskimeyen bir marşı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bizim Rere rara var işte...Eski olan versiyonu, sonra afedersin şeyini çıkardılar remixiydi osuydu busuydu... Orijinalini her dinlediğimde tüylerim diken diken olur... Edit: Videoyu kaldırdım FB topiği olduğu için de hangisini kastettiğim anlaşılmıştır heralde... Bir tane de Beethoven 9.senfoni vardı sanırım o da iyiydi...O da bir 20 yıllık vardır, da Rererara çok ayrıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 viva la fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sizin marşınız da öyle bi orta açıyor ki her türlü yere çekiştirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Video güzel hazırlanmışta, 2001 yılındaki şampiyonlukta yeni binyılın ilk şampiyonu nasıl FB oluyor yav:)...Hani çok gereksiz ayrıntı da... 2000 yılı yeni binyıl değil mi:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rerererarara evet özdeşleşmiş bir marş ama mesela tam versiyonunu ilk defa dinledim sanırım şu an. Fenerbahçe marşını televizyonlarda falan daha çok duyuyorduk sanki. Keşke şu eski marşları güzel pazarlasalar yeni ve dandik marşlar yazmak yerine. Galatasaray'ın 2000 yılında sanırım bir marş yazma çabası vardı. 4 sene üstüste şampiyon olduk falan diye. Taraftar tezahüratı tadında marş yapmak yakışmıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar