Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ciktiktan bi kac saat icinde tukenmisti sanirim. sivasta rekor sira olmus hatta
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şu pozisyonu gordum ekşisozlukte. paylaşayım dedim http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&p=76&hid=77022
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 orda gg dokunmamış bu arada colman'a. herif nasıl atlamış ha
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o videodaki goruntu feci kotu. tv'den izledigimde anlamıstım cok net mudahale oldugunu. eger dikkatli bakarsanız gg colman'ın sol ayagına dokunuyo. colman'ın sol ayagı da sag ayagına carpıp dusuruyo herifi. adamın ayakları birbirine giriyo yani, 40 yılda 1 olacak olay sdf. daha colman dusmeden gg'nin ellerini kaldırması da zaten mudahele ettigini gosteriyor :)
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 trabzon ve penaltı deyince aklıma 2 sahne geliyor. bir buca maçında cüneyt çakır'ın çaldığı penaltı, ikincisi ceza sahası dışında çalınan penaltı ve kırmızı kart; üçüncüsü aynı pozisyon trabzon alehyine olunca çıkan sarı kart. cüneyt çakır üçlüsü.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: daha colman dusmeden gg'nin ellerini kaldırması da zaten mudahele ettigini gosteriyor :)nası ya?
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Fistan said: toggie said: daha colman dusmeden gg'nin ellerini kaldırması da zaten mudahele ettigini gosteriyor :)nası ya? dedigim gibi iste. gokhan colman'ın ayagına mudahale ediyor, tabi ki istemeden, mudahaleyi yaptıktan hemen sonra zaten refleks olarak da el kalkıyor havaya, bisey yapmadım demek icin. daha kaliteli bi goruntuden seyredin abi komik bi pozisyon yani. aslında o mudahale ile colman dusmez ama kendi ayakları birbirine vuruyor iste.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie tüm açılardan tam darbe anı gözükmüyor. bi ensonda var çaprazdan çekim. orada da hiç değmediği gözüküyor zaten.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yalnız son acıdan seyretmemisim ben harbiden temas yok gibi. macı tv'de seyrediyodum oradan aklımda kalmıs, cok da emindim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://papazincayiri.blogspot.com/2011/05/buyuk-bir-gumburtu-var-bu-sokaklarda.html fenerli arkadaşlar şu yazıyı okusun boş zamanlarında biraz uzunca ama beni fena gaza getirdi sabah sabah pes'te feneri alıp manuyu yendim asdf. LACİVEEAART VESSAARIII
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bir Sabah Tuttu Babam Elimden,Götürdü Beni En büyük Sevgiye,Dedi Ki;Gönül Ver Sen Bu Renklere,Bırakma Onu En Kötü Gününde,İşte Ben O günden Beridir Sana,DELİLER GİBİ AŞIĞIM KANARYA,Kalp Dursa Birgün Akıl Unutsa da,Ben Seni Ruhumla Sevdim KANARYA...
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 DoGMeaT said: http://papazincayiri.blogspot.com/2011/05/buyuk-bir-gumburtu-var-bu-sokaklarda.html fenerli arkadaşlar şu yazıyı okusun boş zamanlarında biraz uzunca ama beni fena gaza getirdi sabah sabah pes'te feneri alıp manuyu yendim asdf. LACİVEEAART VESSAARIII Boş zamanda falan değil, boş zaman yaratıp okuyun. Birçok çirkinliğin FB'nin yaptığı iddia edilince nasıl karşılandığı, FB'ye karşı yapıldığında ise nasıl mübah olduğunu oturmuş çatır çatır anlatmış adam. Uzun zamandır bu kadar güzel bir yazı okumamıştım. İkinci yarının özeti resmen.
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aykutun bir sekilde gonderilmesini istemis olan biri hele bi de ilk yarida futboldan herhangi bir sekilde anlamiyodur su da cok buyuk bi rezalet ya
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Buddha said: Ya abi bırakın şimdi bu lafları. Guiza'ta TD'lere doğru mu dedik. Alex'te baktı TD'ler oyuncular tazminattan zengin oluyorlar oda pastadan payımı alayım dedi. Bu tehditten sonra Aziz Yıldırım adamsa sözleşmesini uzatmaz. Adam bildiğin paragöz daha öncede böyle hareketler yapmış. Böyle körü körünede tapmayın abi oyuncular. Sizin yaptığınız bu tazminat dağıtan para saçan yönetimin yaptığından farksız. 2-3 milyon eoru çok kardeşim hayır kurumu değil bu takım. Savunmaya bak arkadaş. Alex çıktığında Guiza bilmem ne yapmış. Alex ne yapmış oyundayken? 2 şampiyonluk elden giderken ne yaptı süper yıldız? Banane alt lig takımlarına hattrick yapmış 3000 tane gol atmış bilmem ne yapmış. Alex geldiğinden beri etrafına Türkiye'nin en iyi kadrosu kuruldu sürekli. Bir sürü TD değişti. Sezon başı koşmayan Alex. Aykut oyundan alınca gitme tehlikesiyle karşılaşınca birden koşmaya başladı. Brezilyalı mantığı abicim başka bişey değil ekmek elden gidince oynuyorlar. Alex iyidir hoştur ama yeter miladı doldu. Bırakın böyle saçma sapan savunmalar getirmeyi. Adam olsa böyle tehdit etmezdi takımı. NİYE tehdit ediyor? Adam 8 yıldır üstüne kadro kurdurttu brezilyalı arkadaşlarına bu takımdan ekmek kazandırdı. Takımı kendine muhtaç etti onsuz yapamayan bir kadro profili ortaya çıktı. Şimdi de ben giderim bakın diye tehdit ediyor. Eee bostana düştü adam. Gelen giden götürdü parayı son demlerinde odarbeyi vurayım diyor. Cevabın evet çoktur böle tehdit ederse 1m bile çoktur. O dürüst FB aşığı adam nedense gitti paragöz biri çıktı ortaya. Biraz durumu tehlikeye girince. =)
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Baggio said: DoGMeaT said: http://papazincayiri.blogspot.com/2011/05/buyuk-bir-gumburtu-var-bu-sokaklarda.html fenerli arkadaşlar şu yazıyı okusun boş zamanlarında biraz uzunca ama beni fena gaza getirdi sabah sabah pes'te feneri alıp manuyu yendim asdf. LACİVEEAART VESSAARIII Boş zamanda falan değil, boş zaman yaratıp okuyun. Birçok çirkinliğin FB'nin yaptığı iddia edilince nasıl karşılandığı, FB'ye karşı yapıldığında ise nasıl mübah olduğunu oturmuş çatır çatır anlatmış adam. Uzun zamandır bu kadar güzel bir yazı okumamıştım. İkinci yarının özeti resmen. efsane ya
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 31 yaşındayım ilk kez bu sezon şampiyonluk beni bu kadar heyecanlandırıyor. Neden bilmiyorum ama herhalde 2010 - 2011 sezonu şampiyonluğunun yeri ayrı olacak. Allahım sen utandırma
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Gaz dolu ama çok boş bi yazı olmuş. Hiçkimsenin aman fb şampiyon olmasın diye uğraştıüı falan yok, Trabzon dışında, ki o da doğal yani. Haa bi de, BJK Sivassporla rekabet edip şampiyon olduğunda hepiniz (GSliler de dahil buna) "biz yokuz meydanı boş buldunuz yoksa şampiyon olmazsınız" diyodunuz, e şimdi aynı argüman sizin için geçerli olmadı mı? Naber?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 fenerbahce topiğinde , fenerbahceli arkadaşlara önerdim o yazıyı,sana boş gelmesi normal .
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Papazın Çayırı kaliteli blog, Fenerbahçe konusunda en objektif bloglardan biri. Ama bu adam bile delirmiş, haklı olduğundan değil takımının yönetimi bu hale sürükledi Fenerbahçe taraftarını. Başkan seçilip Galatasaray egemenliği bitireceğiz tarzı bir politikayla yola çıkan, hırstan gözü dönmüş bir başkan sportif başarı getirdiyse de (2000'lerin tartışmasız en iyi spor klübü başarı anlamında), taraftar profilini bu bakış açısıyla yerin dibine çekti. Diğer taraftan, Trabzonspor'un başta komedyen başkan olmak üzere yaptıklarından sonra kim şampiyon olursa gram üzülmem ve sevinmem, fakat Fenerbahçe'nin yel değirmenlerini devleştirip Don Kişotvari Beşiktaş ve Galatasaray'a sataşması, hem klübü hem taraftarı gereksiz geriyor. Farklılaşma başarıyla, kültürle olur demeçlerle olmaz.
Öne çıkan mesajlar