Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 "Tatar Ramazan" said: 3 Türk vardı inş kadronuzda, malum sizde 10-12 çapulcu ecnebi ve BR dönmeleri var lol şu post ırkçılık direk. moderasyon göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 iyide usta FB genel topicinde aldığınız kupayı bir yerinize mi monte ediyorlar buraya neden chargeladınız direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben geçerken gördüm son postu sadece. sebep her ne olursa olsun hoş değil. ya kendi editlesin o postu ya da modlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sleepingdeath said: iyide usta FB genel topicinde aldığınız kupayı bir yerinize mi monte ediyorlar buraya neden chargeladınız direk :) hazır almışken sleepingdeath var hasret çekiyo senelerdir kupaya, bi taraflarının kaşıntısına iyi gelmesi için sürttürüyomuş dediler o yüzden geldik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @Aluriel, az yukarıda 3 Türk oynasın en az geyiği dönüyor, onu okumadan rage olmuşun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dönen geyikle alakam yok. beşiktaşlı olmama rağmenb kupayı da keşke ibb alsaydı diyorum zaten. ama o yazdıklarını haklı çıkarmıyor hiçbi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 olsun sen yine de banlan. 1 fenerli 1 fenerlidir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 banlayan zenci olsun! aha ırkçı oldum lan tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ne alıpta veremedinizki zencilerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ellerinden seni zor aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 lan yiğit farkettinmi bi kupa daha aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bu sene 3 tane alırız diyordunuz, bir tanesi mi sığdı sadece müzeye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben demedimki pzero demiştir onu 3 te 1 yaptık bile biz olm şampion olun sizde 3 te 1 yapmış olursunuz galatasarayada küme düşmediği için bi kupa verirler ödeşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 tribundergi twitter: FB'nin sampiyon olmasi durumunda Trabzon'da oynanan macta penalti kurtarip ikili averajda avantaj yaratan Mert Gunok sezonun adami olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yediği 3 gole baksınlar önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yedigi 3 gol gayet yenirdi. cok gol cikardi o mac. gerci trabzon da cok kacirdi sagolsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gomis'i mi aldı fener yoksa gece rüya mı gördüm? Şimdi uyandım gerçek mi değil mi kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.haber1903.com/CMSFiles/image/13456299.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hehe bu pankart haberinin altındaki yorumları okudumda insanlar harbi eski günlere açmış onu gördüm. Ailecek maça gitmeler, farklı takımlardan olan arkadaşlarla keyifli ortam vs hepsi hayal olmuş =P Yorumlardan biride fenerbahçeli seyircileri kıskanmışlar yazan bir trollünkiydi diğer yorumlara 30-40 pozitif puan verilmişken buna nasıl negatif 300 vermişler anlamadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eski haber degilse link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu pankart manisadan istanbula fener ankaragücü için giden fenerli taraftarlar için açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iyi de neden olmusler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 he ya bak onu yazmayı atlamışım gerçi pankarta başınız sağolsun yazıyordu analrsınız diye düşündüm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 turgutlu gfb maça gelirken araç arıza yapmış.Yolda beklerken kamyon çarpmış 2 kardeşe, hayatlarını kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sivas maçına biletler bitmiş mi yahu biletixte baktım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar