Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

said:
Fenerbahçe'den anons önlemi!
Fenerbahçe Yönetim Kurulu geçtiğimiz sezon yaşanan skandalın tekrar edilmemesi için önlemini aldı. Buna göreanons odasında televizyon bulunacak, yönetimin onayı olmadan, rakip takımın maçıyla ilgili anons yapılmayacak.

ahahahaha

http://www.maraton.com.tr/Fenerbahceden-anons-onlemi_138435.html
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yüksek Divan Kurulumuzun bugünkü olağan toplantısında, Denetleme Kurulu, kulübün 2015 yılına kadar ödemesi gereken tahakkuku yapılmış borç tutarının 268 milyon 857 bin 988 lira olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri`nde gerçekleştirilen toplantıda açıklanan Denetleme Kurulu raporunda, borç tutarının 268 milyon 857 bin 988 lira olduğu bildirildi.

Borçlar dışında, gayrimenkullerin 16 ayda ödenecek taksitlerinin tutarının 1 milyon 687 bin 246 lira, şahıslara olan borç bakiyelerinin 6 milyon 792 bin 274 lira, yatırımlar için avanslar toplamının 17 milyon 11 bin 287 lira, Kenan Evren Lisesinin yerine karşılık olarak yapımı tamamlanan 2 okul inşaatı için yapılan harcamalar tutarının 15 milyon 85 bin 435 lira (3. okul inşaatında şimdiye kadar 80 bin 657 lira harcandı), Düzce Topuk Yaylası Tesisleri için harcamaların 14 milyon 765 bin 561 lira, Fenerbahçe Koleji Spor ve Kültür Kompleksi için yapılan harcamaların 2 milyon 407 bin 10 lira olduğu açıklandı.

Geçmiş yıllarda gerçekleşen gelir tutarları göz önüne alınarak, Fenerbahçe Sportif A.Ş`den beklenen kar payı gelirleri ve amatör şubeler sponsorluk sözleşmelerine göre beklenen gelirlerin, 2012 yılında 106 milyon 900 bin, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında da 109 milyon 800`er bin lira olduğu, bu tutarlara maç gelirleri, kombine kart gelirleri, loca gelirleri, isim hakkı gelirleri ve henüz sözleşmesi yapılmayan gelirlerin dahil olmadığı belirtildi.

Denetleme Kurulu raporunda ayrıca, 31 Mart 2011 tarihine kadar olan hesaplara göre yılın ilk 3 ayında 87,2 milyon lira gelir elde edildiği, 82 milyon liralık gider olduğu, gelirlerin ilk üç aylık dönemde 5,2 milyon lira fazla olarak gerçekleştiği kaydedildi.
galatasaray'a talibiz bu kadar bütçe fazlasıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

emenike 10milyon fazla ama ne yapıp edip alsınlar onu cidden. baya başarılı olacak.

10m na bencede taş gibi orta saha alınır. 10 milyon euro ve pazarlıksız fiyatı. Gerçi bilemiyorum açıkçası hiç izlemedim Emenike'yi dediğiniz kadar varsa yaşı dolasıyla o parayı hakedebilir. İzlemedim derken gollerini gördümde bütün maç FB izleyemedim. Gollerine bakılıncada Niang'ın genci gibi duruyor ama 10 milyon euro da az değil. Mesut Özil 15 milyon euro yahu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla normal şartlarda Mesut'a 15 bedava bence. Şuan R.Madrid'te takım organizasyonları adına en iyi oyuncu kaldı ki Barça'ya karşı 4 tane %100 asist yaptı atamadılar her maçta yapıyor bunları.

Ama tabi R.Madrid olunca daha ucuz ama yinede R.Madrid bile olsa ucuza kaptı. Espirisine söledim ben zaten :)

Ama sırf Fenerbahçe diyede Emenike 10 milyon euro eder mi şüpheli. Gerçi ben bu konuda bişey demiyim izleyenler yorum yapsın. Yaşı falanda iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftadır resmen gorduk semih'in neden ilk 11 oynamadığını. okadar laf yiyo fb semih oynamıo surekli yabancı forvet alınıo diye. semih çok beğendiğim bi adam ama ilk 11 adamı değil işte. 2 haftadır yerlerde, hemde en onemli maçlarda. niang bi an önce iyileşmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Dia'nın sakatlığı kalıcı ise çok yazık olacak, çünkü her iki kanat için de bulunmaz nimetti adam:(

Semih yine gösterdi ki ilk 11 adamı değil, yedek olarak kalmalı ama yine de kadroda.

Yobo'ya Everton 10m euro çekmiş, oha yani hayatta verilmez o para 31 yaşında adama.

Sezer Öztürk, Selçuk İnan gibi isimler gelirse veya tek Hamit Altıntop falan müthiş olur Emre'nin yanına ve Baroni de rahatça yollanır.

Gökhan Gönül 15-20m eurodan aşağı bırakılmamalı, umarım başkan tongaya düşmez. Santos da 10-12m euro eder en az.

Guiza ne kadar çabalasa da artık bitmiş bir adamdır, 1 sene daha 3-4m euro maaş verilceğine fesih etsinler gitsin.

Emenike hem kanat hem forvet olarak düşünülüyormuş, pahalı ama gelirse çok faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan gonul barcelona'ya gidecekse gitsin abi. direk gitsin. 10m de verseler gitsin.

ama oradao ynamasi cok zor. gercekten cok zor. cunku barcelona tipi bir oyuncu degil gokhan. barcelonada sag aciktan stopere kaleciden ortasahaya her oyuncu pas yapabiliyor.

gokhan ise her ne kadar cok iyi meziyetleri olsa dahi oradakiler gibi pas yapamiyor. tek pas falan gibi meziyetleri yok.

ayni sey andre santos icin de gecerli; onda farkli bi acidan. ayaklarina cok hakim ama hizli tek pas olayi yok.

gerci barcelona scoutlari ikisi icin de 'ogrenir ne var' derse bilemem tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o iş zamanla olur gibi geliyor bana...Sanki Maxwell Inter'de oynarken alışık mıydı, değildi...
O takımla, o adamlarla antrenmana çıkınca, yapılmayacak iş değil..Futbol tamamen çalışma bir yerden sonra, neye ağırlık verirsen ilerletirsin kendini o ölçüde...İstedikten sonra olur gibi geliyor, zorlanma mı, elbette olacak...Zaten Gökhan'ı çat diye ilk 11'e koymak istediklerini düşünmüyorum..Eminim sağlam bir alışma süreci geçirecektir, birçok açıdan...Ama Gökhan akıllı biri gibi, kendine dikkat ederse, çok çalışırsa, olmaması için bir sebep yok..Eminim MTopal'da zorlanmıştır başlarda, kaldı ki onun da pas yüzdesi baya düşüktü aslında...Valencia'ya göre bile demek istediğim...Kendi diyordu zaten buradaki antrenmanlar çok farklı diye...
Hani biraz da daha çocukken büyüklerle oynamaya başlayanların diğerlerine göre daha iyi top oynaması gibi...Kimle oynarsan, ona göre ayak uyduruyorsun bir şekilde...
Zaten düşününce Barcelona'nın hemen çat diye sistemine uyacak bir futbolcuyu bulabilmesi zor dışarıdan, kadro genişliğinin pek olmaması da buna bağlı, eminim onlar da bunun farkındadır...
Bu yüzden yapacakları tek iş, erkenden alıp, bir nevi eğitmek dediğin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

gokhan gonul dani alves apaçisini rahatlıkla kesebilir giderse.

güzel olurdu mesela gokhan gonulu barcada ardalı rmadride karşı izlemek. ama işte genelde gitmiyor bizim futbolcular buradaki hayatlarından gayet memnunlar. ciddi idealleri olsa bu konuda baya baya oynarlar avrupada.

http://i357.photobucket.com/albums/oo11/DWoodFIlms/Motivational%20Posters/Season%202/SayWha.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...