Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

@BulletRide

Aynen öyle hatta Ronaldo'yada o demiştir konuş diye. Ronaldo'da ben bu mevkide kısıtlı oynuyorum bize forvet lazım falan demişti üstüne arayışlar başladı :D

Abi Aykut aşırı dürüst odun gibi diyorsunuz böyle ortalığı karıştırayım biraz siyaset yapayım dediğinde de dangalak diyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

lugano alkollu yakalandi bilica arabayi cakti yine sus pus oldu medya.

guti icince butun kalkan penisler besikta$a yonleniyo nedense.

lugano'da alkol seviyenin altında çıkıyo. şu hali bile medyanın abartısı tamamen. adam tercumanın gelmesini bekliyo polislerin yanında. buna ister açılmak için uyanıklık yapmış deyin ister baska bişi ama sonucta adam sınrın altında çıkıyo alkolu. bilicada mal bi insan(!) ztn. kadroya bile giremeyen bi adam ztn. bi zamanlar ilk 11 çıktı diye okadar buyutmeye gerek yok. guti olayında adam arabasını haşat ediyo ve deli gibi alkollu cıkıyo. bilica ve lugano olaylarının 2sinde de buyuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tekrarını izledim FB TV'den takımın tamamı nasıl hırslı nasıl hırslı. Alex ilk geldiği zamanki gibi oynadı. Hatta üstüne adam pres yapıyordu sinirleniyordu falan baya güzeldi :D Sinirleniyordu derken baya hırslıydı.

Ama en iyiler Mehmet, Gökhan ve Emre'ydi. Emre zaten hep böyle takım ona böyle ayak uydursun yetiyor :) Tek sorun kendi sahamızda taraftar çıldırdıkça takımda hırslanıyor deplasmanda da böyle oynasalar rahat şampiyonuz. Ama inanmıyorum deplasmanda böyle kopacaklarına.

Ayrıca Alex'in böyle istekli hırslı olması hepsinden önemli. Çünkü takımın en yetenekli oyuncusu en önemlisi kaptanı. Kaptan'ın hırsı arzusu tüm takımı etkiliyor bu çok önemli. Böyle istekli arzulu oynasın her maç demiyorum. Ama 5-6 maçta 1 de değil, yada işler sarpa sardıgında değil. Böyle oynasın, bu hırsı isteği sezonun çoğuna yaysın, Alex değil 2, 4 yıllık sözleşme yapsınlar.

Tek korkum 1 hafta takıma gazı verdiler falan taraftar müthişti o taraftarın karşısında kim olsa coşar falan. Umarım bir maçlık gaz değildi bu devam eder sezon sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Esh said:

lugano alkollu yakalandi bilica arabayi cakti yine sus pus oldu medya.

guti icince butun kalkan penisler besikta$a yonleniyo nedense.

lugano'da alkol seviyenin altında çıkıyo. şu hali bile medyanın abartısı tamamen. adam tercumanın gelmesini bekliyo polislerin yanında. buna ister açılmak için uyanıklık yapmış deyin ister baska bişi ama sonucta adam sınrın altında çıkıyo alkolu. bilicada mal bi insan(!) ztn. kadroya bile giremeyen bi adam ztn. bi zamanlar ilk 11 çıktı diye okadar buyutmeye gerek yok. guti olayında adam arabasını haşat ediyo ve deli gibi alkollu cıkıyo. bilica ve lugano olaylarının 2sinde de buyuk.

Geçen hafta takım kaptanı çıkan bir adam hakkında talihsiz bir açıklama gelmiş mokoko'dan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...