Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Selçuk'ta öyle :) Her sene 1 gol atar bütün sezon üstüne yatardı :) Deniz Barış'ta öyleydi mesela :) FB çok adam doyurdu çok :) O Selçuk onca yıl ne yaptı bu takıma Avrupa'dan elenmemize sebep olduğu onca hatalı pası dışında hiç bilmiyorum :)

Gerçi GS BJK FB özellikle GS ve FB iyi karın doyuruyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baroni'den bir halt olmaz top toplayıcı bile olmaz. Bakalım ocak ayından hangi takımlar FB'nin ortasaha oyuncusu Baronin'i isteyecek. Çok merak ediyorum. Koskoca GS maçını o adama bağladığınıza göre BJK Trabzon GS falan peşine düşer heralde. Süper Lig'de herhangi bir takım alsın bir daha Critian'a laf etmiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Topuz gibi hayatında hiç ön libero oynamamış adam bile daha iyi oynuyor. O pozisyonda acemi olduğu çok belli. Ama insan biliyorki top ayağına geldiğinde o top güven ellerde. Cristian sırf defans yapsın istendi. Derinlemesine paslar falan kimse beklemiyordu. Ama defansif olarakda etkisiz eleman olunca zarardan başka bişey olmadı.

Futboldan anlayan nerdeyse herkes bu adam bu takımda nasıl oynar dedi Blica ile beraber ama yinede takımda kaldı. Bana sorarsan o ön libero konusunda en büyük suçlu yine Aykut'tur. Biz mi dedik adam akıllı ön libero alma diye. Almadı yanlış yaptı. Ama bu sezon yaptığı en iyi 2 karar geçte olsa bir sürü maç Cristian ve Blica'nın bireysel hatasıyla mahfolsada, Yobo'yu alıp Blica'yı yedeğe alması, ve Topuz'u Cristian'ın yerine çözüm olarak kullanmasıydı.

Aykut bu iki güzel hamleden başka hiçbişey yapmadı bu sezon. Devamını bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu postlarına bakıyorum da çok ön yargılsıın neden?

Selçuk'un takımda olması demek orta sahanda çok daha dirençli olmak ve pozitif anlamda daha sert olmaktır.

Selçuk şuanda avrupada top kesme kabiliyeti açısından 20 topçu arasındadır he diyeceksiniz pas veremiyor zaten onu verse Essien'in Türk versiyonu olur herşeyide bekleme sanki Appiah falan hep araya milimetrik pas atıyordu da.

Son olarak ön libero almadı falan demişsin ama emin ol şuanda o pozisyonda Selçuk sakat olmasın problem yaşamazsın ayrıca o kadar basit değil artık takıma takviye futbolcu almak.

Artık transferler 2 kademeli yapılıyor sezon başı ve sezon ortası olarak çünkü mali durumlardan dolayı kimse Fener alır parası var demesin çünkü bütçede gelir ile gider aynı seviyede extra haracam yapamazlar o yüzden bence Aykut en doğru tercihi yaparak 2 tane çok hızlı seri kanat oyuncusu aldı ki 3 senede sadece 30 tane belki gol pası yapmışızdır sonrada Niang'ı alarak etkin bir forvet hattı oluşturmaya başladı sezon ortası da zaten bir ön libero alınacak kendide söyledi...
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk mu? Bizi 6 defa Avrupa kupalarından yaptığı kısa kalan ve hatalı geri paslarla elenmemize sebep olan adam mı?

Ön yargı mı? Dalgamı geçiyorsun benimle şu Selçuk yıllardır boş ekmek yiyor takımdan. Ne yaptı şimdiye kadar.

GS'ye gol attı demi? Selçuğun oynadığı maçları ben artık izlemiyorum. Attığı her pasta kalbim duracak gibi oluyor.

Avrupa'da en iyi 20 top kesen oyuncu arasında ha? Abi gece gece uykumu kaçırdığın için teşekkür ediyorum sana. Pardon Fenerbahçeli misin sen? Arada GS'li arkadaşlarım şaka yaparda böyle senin gibi olmadık yerlerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk bir kalede öbür kaleye gol atsa umrumda değil. Pas yapmayı bilmeyen adam futbol oynamasın. Sömürmesin. Neyse abi FB'liysen çok üzücü. Yok FB'liler çıkıp Selçuk iyi Cristian iyi Blica iyi diyorlar aklım duruyor. Umarım Aykut'ta böyle düşünmüyordur. Çünkü Aziz Yıldırım söylediği üzere 1 milyar dolarlık spor klübünde ben Selçuk Cristian blica gibi 3. sınıf futbolcuları izlemekten sıkıldım. Ortega'yı alıp başına Lortant'ı yanına Ceyhun'u koyan zihniyetten sıkıldım. Niang'ı alıp onunla aynı takımda Cristian Blica'yı oynatım tonlarca yıldızı heba ve rezil edip gönderen takımdan sıkıldım.

Aykut'ta bu kafadaysa ben Haluk Ulusoy'un devre arasında Federasyon başkanlığına geldiği dönemdeki gibi uzun süre FB maçı yada türkiye ligini takip etmiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk Christian Bilica hakkında dediklerin doğru ama en azından bunların arasında iyi niyetlisi Selçukdur tabi şöylede bişi var bu adamlar büyük stressli maçları kolay kaldırabiliyorlar sanırım oda gamsızlıklarından dolayı. Valla yarın yollansalar hiç üzülmem şahsen bu adamları oynatacağına alt yapıdan adam çıkar paf takımdan a2 takımdan falan onları oynat daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraya gol atıyor olmasını küçümsemek yanlış. sırf bu yüzden "damat" diye çağırıyoruz biz selçuk'u. ki orta sahada en iyi top kesen 20 avrupalı yorumu da bi ölçüde doğru. sıkıntılı anlarda gayet oyunu toparlıyabilen bir oyuncu selçuk. mehmet topuz gibi her top ayağına geldiğinde ne yapayım hocam diyen bir adama selçuk misli misli tercih edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

galatasaraya gol atıyor olmasını küçümsemek yanlış. sırf bu yüzden "damat" diye çağırıyoruz biz selçuk'u. ki orta sahada en iyi top kesen 20 avrupalı yorumu da bi ölçüde doğru. sıkıntılı anlarda gayet oyunu toparlıyabilen bir oyuncu selçuk. mehmet topuz gibi her top ayağına geldiğinde ne yapayım hocam diyen bir adama selçuk misli misli tercih edilir.

Abi adama takım bıraktırırsınız siz ya :D Ortasahda en iyi top kesen 1 numaralı adam bile olsa attığı saçma sapan paslar yüzünden yediğimiz atagın haddi hesabı yok. Belkide Mehmet Topuz ön liberoya alınamdan önce bir araştırma yapmış. Ön libero oynayan arkadaşlarına sormuş burada neye dikkat etmeliyim diye sormuştur. (Ki sormasına gerek yok minikler spor klubunde bile antrenörler bu bölge top kaybı en tehlikeli bölgedir diye). Belki Mehmet Topuz ön liberonun çabuk karar verme yeteneğine sahip değildir. Ama şunun farkındadırki o bölgede dikkatsiz pas yaparsa maç gider.

Mehmet Topuz kaç pas hatası yaptı o bölgede? Nerdeyse hiç. Evet basit oynuyor ama Emre ondan aldığı topları ileri taşıyor. Zaten kimse Mehmet Topuz'dan fazlasını beklemiyor. Basit oynamasını istiyor Hocasıda. Çünkü biliyor adam hiç ön libero oynamamış. Şu hayatında hiç ön libero oynamamış adam bile çok daha iyi idare ediyor. Selçuk ve Cristian utansın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Buddha said:

Top kaybı var top kaybı var :) Avrupa maçlarını hiç izlemedin heralde :) Hatta Selçuk aştı neydi o saçma takımın ismi öndeyiz gitti 2 penaltı yaptı birini hakem görmedi :)

GS'ye gol atmasa belki bu sene Avrupada bir tur daha atlamıştık :)
Ben zaten sadece top kesen dedim tabi ki de bizi avrupadan eleten performansları oldu ama Selçuk şuan ki Fenerbahçe kadrosunda türkiye için yeterli bir adamdır ayrıca yaş olarak fizik olarak Aurelio,Mustafa Sarp,Ayhan'dan daha avantajlı ve yararlıdır bu da bir gerçek benim elimde Emre,Selçuk,Mehmet Topuz,Chiristian varsa orta sahada kullanacağım ikili Emre,Selçuk olur buna da kimse türkiye ligi için hayır demez diyemez...
Sosyal ağlarda paylaş

orta sahada banko oynayacak bir adam lazım harbiden emre'yle birlikte,gökay'ın selçuktan veya cristiandan pek bi eksiği yok gibi gözüktü iyi bir yedek olabilir gelişme gösterirse ilk11'e monte edilri belki onun dışında sol bek alalım bi tane santos'uda satamazsak önümüzdeki yıl kurban bayramında keselim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...