Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

ya ben daum'un yerinde olacam, direk gider mahkemeye falan başvurur tüm parayı alırım bu kadar süründürseler beni

tamam daum sevdiğim bir adam değil ama bu adamla sözleşmeyi yapan sensin, 1 sene sonra çingene gbi bedelsiz yollamak isteyen sensin

bu adamlarda fenerbahçe'yi yönetiyor. Tamam Fenerbahçe onlar sayesinde büyük paralar kazandı ve birçok başarı yakaladı bu sayede fakat sportif açıdan bu kadar rezil bir yönetim olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya ben daum'un yerinde olacam, direk gider mahkemeye falan başvurur tüm parayı alırım bu kadar süründürseler beni

tamam daum sevdiğim bir adam değil ama bu adamla sözleşmeyi yapan sensin, 1 sene sonra çingene gbi bedelsiz yollamak isteyen sensin

bu adamlarda fenerbahçe'yi yönetiyor. Tamam Fenerbahçe onlar sayesinde büyük paralar kazandı ve birçok başarı yakaladı bu sayede fakat sportif açıdan bu kadar rezil bir yönetim olamaz.

bu olay nedense her turk yakiminda var, huyumuz kurusun
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

direkt fenerbahçe olarak görmemek lazım bu olayı.
Del Bosque'den girmeyelim sonra konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi del bosque'nin neyini örnek vereceksin ki

adam zaten hakkını kovaladı, üstüne çok daha fazlasını alıpta gitti ülkeden

burada del bosque'yi örnek olarak verirsen zaten daum'un yapsın diye savunduğum olayın aynısı çıkıyor. Aynı şey Tigana'da da oldu, olmalı da benzer olaylarda

Onu orada Fenerbahçe'ye saldırmak için demedim, zihniyete saldırmak için dedim ki bu zihniyetle daha hiçbir yere gidilmez. Orada da Fenerbahçe yönetimi hiçbir şekilde savunulamaz Daum bırakıp gitmiyor, uğraştırıyor diye. Adam hakkı olanı sonuna kadar aramalı,

Eğer bu TD'ler böyle haklarını aramayıp, bırakıp giderse tazminat almadan veya anlaşılıp ufak miktarlara bu böyle gitmeye devam eder. Kaprisli kız çocuklarının hergün farklı bir istekle anne babanın karşısına gelmesi gibi TD değiştirilmemeli ...
Sosyal ağlarda paylaş

daumla 3 senelik imzalamak en basta hata ztn. daum dediğin adamın kurduğu takımdan 3 senelik periyodda hiçbişi olmaz. paşa paşa 1 senelik imzala işte. kim alıcak goturcek daumu sene sonunda. başarılı olursa 1 sene daha uzatırsın. sanki daum bizi şampiyon yaparsa barça'ya inter'e td olucak. 500k daha fazla verirsin 1 senelik daha imzalarsın. başarısız olursada vurursun tekmeyi yollarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

@darkrider (alıntı çok kirlilik yapıcaktı :))

İşin içinde milyon eurolar olunca, her türlü çingenelik yapılır bence :)
mokoko'nun dediği gibi baştan 3 yıllık imzalamak çok saçma bir hareket zaten. Ama şartlar bu hale gelmişken, en az tazminat ile yollamaya çalışmak bence gayet doğal. Hayatın her alanında var bu pazarlık mevzusu yani :)

edit : Ha mahkemelere gidip 5 sene sonra alabilirdi tabi parasını. 5 sene sonra 5 milyon alacakken, tiko para 2.40'ı teklif ettik biz ona. Adam da sıcak para geliyor diye atladı muhtemelen. Win - Win bir durum bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

daumla 3 senelik imzalamak en basta hata ztn. daum dediğin adamın kurduğu takımdan 3 senelik periyodda hiçbişi olmaz. paşa paşa 1 senelik imzala işte. kim alıcak goturcek daumu sene sonunda. başarılı olursa 1 sene daha uzatırsın. sanki daum bizi şampiyon yaparsa barça'ya inter'e td olucak. 500k daha fazla verirsin 1 senelik daha imzalarsın. başarısız olursada vurursun tekmeyi yollarsın.

Daum'un o sıralar Köln ile uzun vadeli bir kontratı vardı , o kontratı bozmak istemiyordu , yönetim mecbur kaldı ve 3 senelik uzun bir kontrat önerdi , boşta olan td ler ile 1 er yıllık sözleşmeler imzalarsın ama başka bir kulüpte kontratı olan adam için bazı şeyleri garanti etmen , fedakarlık yapman gerekiyor , o açıdan ben yönetimi suçlu görmüyorum ama şimdide Aykut ile 4 senelik kontrat imzalanmış diyorlar ona diyecek birşeyim yok bakalım nolacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

mokoko said:

Daum'un o sıralar Köln ile uzun vadeli bir kontratı vardı , o kontratı bozmak istemiyordu , yönetim mecbur kaldı ve 3 senelik uzun bir kontrat önerdi , boşta olan td ler ile 1 er yıllık sözleşmeler imzalarsın ama başka bir kulüpte kontratı olan adam için bazı şeyleri garanti etmen , fedakarlık yapman gerekiyor , o açıdan ben yönetimi suçlu görmüyorum ama şimdide Aykut ile 4 senelik kontrat imzalanmış diyorlar ona diyecek birşeyim yok bakalım nolacak...

ee o zaman başka bir kulüple uzun süreli sözleşmesi olan adamı kulübünden ayırıp kendi takımına getirdikten bir sene sonra başarılı olmasına rağmen kovmak ne demek ?

Yani Daum sevdiğim bir adam değil, bunu hep söyledim lakin adamın bu sene yaptıkları gerçekten başarılı işler. Sezon başı ve sonunda rekor galibiyet serileri, en ezeli 2 rakibine 10'ar puan fark atıp piyasadan silmek vs.

Bu adam sezon sonunda niye gidiyor? Beklenmeyen bir şampiyon çıkıp üstünde bitirdiği için, ee bu adam başarısız mı ? Hayır, klasik şampiyon yapamamışsa takımı başarısızdır şeklindeki aptalca yaklaşım yüzünden gönderilmek isteniyor. Zico'yu feda etti fener daha ne olsun

ha dersin kötü futbol oynatıyor o yüzden yollanıyor, bi yürüyün gidin derim. Bu adam Beşiktaş'ta da böyleydi, bir önceki dönemde Fenerbahçe'de de aynıydı. Bu sezon biraz daha fazlalaştırdı gerçi defansif yönü ama bu kadroyla bence de bunu yapmak zorundaydı. Adamın oyunu belli, oynattıracağı oyunda belliyken sen takıma getirip farklı birşey bekliyorsan yine yönetim hatasıdır.

Daum'u sen Köln'den ayırıp getiriyorsan ve 3 senelik sözleşmede ağır şartlar koyuyorsan, ona uymak zorundasın bu kadar basit. Aksi takdirde olması gereken de sonuna kadar Del Bosque'nin Beşiktaş'a yaptığı şeydir. Adam hakkını aradı, beyinsizce davranan yönetime cezasını kesti.

Aynı ceza bir kez olsun Aziz Yıldırım ve akılsız tayfasına da kesilmeli, gerçi yine akıllanmıyor ya yöneticiler neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Daum'la 3 senelik imzalamayı bırak, kovduğun adamı neden geri getirirsin. Abi Aziz Yıldırım mali işlere baksın sportif işlere düzgün bir kaç adam getirsinler. Cidden çok fena saçmaladı Aziz Yıldırım 1 değil 2 değil 10 değil. Hani adam akıllanmıyorda bazı konularda. Hep tekrar etti hataları tekrar etmeye de devam ediyor. Yahu bu kadar sportif hatayla adamın yöneticiliğin nirvanasına ulaşması gerekiyordu. Hala aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevine Sayın Aykut Kocaman getirilmiştir.
Sayın Aykut Kocaman 28 Haziran 2010 Pazartesi günü takımımızın toplanmasıyla birlikte görevine başlayacaktır. Sayın Kocaman'ın imza töreni 29 Haziran 2010 Salı günü saat 14.00'de yapılacaktır.
Sayın Aykut Kocaman'a görevinde başarılar diliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...