Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

yaşasın! dünya para döküp amca aldık!
@kanuni:+1
ölü yatırım bu..

menajerlere yanaşıp sizi/beni fenere transfer ettirelim.. hem maçları güzel güzel yakından izleriz hem de cebimiz dolar.

yaşasın 8m€'ya amca aldık mesajım anında sözlük tarafından "anım, tanım devamı, örnek, alıntı ya da bkz değil" gerekçesi ile silinmiş..

neden buraya yazıyorum? burası daha demokratik ve adam gibi bi ortam olduğu için tabii.
e bu adamın gideceği zaman yaptıklarını önümüze koyup "bu para çöpe mi gitti yoksa geri dönüşü oldu mu?" demeyecek miyiz? diyeceğiz..

o zaman linki koyup, "hacım mesajı silsen de gerçeği silemiyorsun işte be" de demek gerekicek tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

adamin yasina laf etmiyorum ki, yonetimin tutumuna lafim. almasa idik bu adami kim ne derdi ki. 31 yasinda superde olabilir adam ama bundan sonra elimizde patlar kim alir ne yapar 33-34 yasindan sonra? 3-4 senede bu verilen parayi cikarmasi icin herhalde her sene sampiyon olmamizmi gerekiyor nedir ?

guiza ile egleniyorduk ne guzel :D

Türkiye'ye gelen kaç yabancı zaten karlı şekilde para kazandırıp gitti ki? Anelka Keita gibi birkaç istisna dışında yaşlı genç farketmiyo zaten.

Ama bu saatten sonra Alex'e kim 20 milyon euro verir? Hagi'yi sattık mı sanki? Popescu'yu? Jardel? Maldonado? Kezman? Delgado 5 milyon edecek mi?

Yaşlısı genci farketmiyor. Ligin kalitesi ünü ortada. Buraya iyi adam getireceksen fazla para verecen, iyi adamı yollayacaksan iyi para kazanamayacan. Ha Baliç örneği var Toschak sağolsun o kadar işte.

Haliyle satış fiyatını düşünmek hata, burada oyuncu parlamaz, getirebiliyosan getiricen, burada yaptıklarından mutlu olacan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda siyah bir forvetımız oldu,atkinson dan beri şöyle bir zenci gelse gs ye hat trick yapsa dıye dövünüp duruyordum.Bu adam gs ye hattrickte yapar pentrickte.Forvete genç,yeni parlayan,gelecek vaat eden adam istemıyorum ben,fb ye gelen ne kadar gelecek vaat eden genc vasa forvette boguldu,yası geçmiş adam gelsın pvh gibi.Son vuruşu yapsın yeter,vasington gıbı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

4-3-3'te zaten geri dönmemesi lazım kanatları, ortadaki iki adam yanlara açıp beklerle beraber koruyacak orayı. Geri dönecek olsa 4-4-2 kanadı oluyo o :)

ya da 4-3-3 oynayayım derken 4-5-1 oynamış oluyosun

yok fb zaten 4 3 3 oynamıyo, stochla dia takımlarında o tarz oynamıslar ondan dedim
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi o kadar komikki bazı insanlar (rewe alınma üstüne), burda demokrasi olması bazı insanların haksız yere ona buna bok atmasının serbest olduğu anlamına gelmiyor. mamadu niang mantık transferidir, mantıklı bir transferdir. kimse zaten ticari beklenti içinde değil zira biz zaten bu takımı iyi ticaret yaptığı için değil iyi futbol oynadığı için, bize çok güzel günler yaşattığı için seviyoruz. gelen oyuncu 31 yaşındaymış efendim yok bu kadar para verilirmiymiş, sanane lan sanane. adam iyi oynasın umrumuzda olmaz fiyatı, aldığı para.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zira biz zaten bu takımı iyi ticaret yaptığı için değil iyi futbol oynadığı için, bize çok güzel günler yaşattığı için seviyoruz

anladığım kadar ile fenerbahçeli değilsin o halde..

keza bir süredir güzel günler yaşayamıyoruz, kimimizin güzel dakikalar yaşadığı oldu gerçi.. ikinci anonsa kadar..

benzeri geyikleri guiza geleceğinde yaşamıştık..

oynasın, görelim.. ondan sonra fiyat/performans'tan bahsederiz.

ya bir de ben mertçe yaklaşımı seviyorum yahu.. misal bişi diyeceksem adam gibi muhattabına derim. hitap ettiğim adamın kim olduğu bellidir.
öyle ortaya hiç laf atıp da kaçtığım olmamıştır.. demokrasiden dem vuran benim ki doğrudur, burası daha demokratik bir ortamdır..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi futbol ? o zaman tamam.

bencede fenerbahceli degilsin sen :D

sanane lafi banada gelmis olabilir ama o zaman bende sana benden sanane be adam sanane diyebilirim.

tartismanin mantigi bu zaten, karsilikli yazmak ogrenmek.

ben niang olayinda notrum iyidir kotudur lafim yok, keske sadece turkiyeyi dusunmesek, turkiyeden kime ne artik ya. en azindan benim icin turkiyede sampiyon olsan ne olmasan ne avrupada gerisi gelmedikten sonra.

he zaten turkiyedeki sampiyonluk yonetiminde umrunda degilki 3 sene sampiyonluk sozu verip tutamayip pek de sorun yasamadan isi cevirdiler. taraftarda umursamiyor gibi sanki artik turkiye sampiyonluklarini, verilen sozleri ya da anlik basarilari, gelen giden adamlari ...
Sosyal ağlarda paylaş

tanrım ne kadar nankörsünüz ya, gerçekten diyorum bu kadarda olmaz. siz hiç mi sevinmediniz bu takımla beraber, asıl ben sizin nasıl fenerbahçeli olduğunuzdan şüphe ederim, siz değil misiniz maçlarda seninle ağlarız seninle güleriz diye bağıranlar, siz değil misiniz iyi günündede kötü günündede yanındayız diye tezahürat edenler. yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara.
Sosyal ağlarda paylaş

@kanuni:valla tamamına katılıyorum..

kime dediği konusunda açıklamayı o getirecek tabii :D

@hastaadam:
abi biz gelişmeden yana olan, takımın yerinde saymasından, son dakikada 2şampiyonluk kaçırmasından, transfer politikalarının kötülüğünden, guiza gibi adamlara verilen milyonlardan rahatsız olan taraftarız..

yerinde saymasını sevseydik zaten futbol gibi rekabetin yüksek olduğu bir alanda takım desteklemezdik..
Sosyal ağlarda paylaş

ama biliyorsun futbolun gelişmesi 20 lik futbolcuları karın tokluğuna oynatıp milyon yurolara satınca olmuyor, altyapıyla oluyor, tesislerin gelişmesiyle oluyor. futbolun gelişmesini istiyorsan bi kere bu ticari kafandan kurtulmalısın, lafı ayrıca ortaya atmadım, gördüğün gibi lafın kime gittiği gayet ortada ki hemen alınıp cevap yazmışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın ama Niang son dakikada yapılmış, taraftarın komik UEFA başrırsızlığının ardından gerilmesini yatıştırmak için yapılmış bir transfer.

Koskoca transfer döneminde ne yaptılar? Neden son dakika? Hep böyle plansız transferler. Bakın Niang belki Pierre gibi müthiş katıkısı olacak takıma. Fakat bu takımda tek forvet mi eksikti? Blica takım bulamayacak kadar kötü oyuncuysa neden biz as olarak elimizde tutuyoruz? Futbolcu ticaretimi yapıyoruz? 2 tane son anda kaçan şampiyonluk ders olmadı mı? Hele sonuncusu? Devre arası herkes transfer yaparken FB yöneticileri ne yapıyordu? Daum mu suçlu? Daum'un zerre suçu yok! Yanında 2. tekrnik direktör var akbaba gibi her işe karışan Aykut (Birde eski oyuncu ya takımın sahibi adam). Devre arası oyuncu alın diyor kimse almıyor.

Sadece Guiza'nın kaçırdığı goller gol olsa farkla şampiyon olurduk.

E taraftar bunları sormayacak mı? Bu kadar saçmalık varken?
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Kusura bakmayın ama Niang son dakikada yapılmış, taraftarın komik UEFA başrırsızlığının ardından gerilmesini yatıştırmak için yapılmış bir transfer. Koskoca transfer döneminde ne yaptılar? Neden son dakika? Hep böyle plansız transferler.

şimdi öncelikle burayı ele alalım,
abicim adamlar transfer sezonu boyunca uğraştılar, belki gazetelerin bütün yaptığı haberler doğru değildi ama krasic, dia, stoch, caner, ilhan bunlarda transfer bunlarlada uğraşıldı. forvete gelince bir çok isimle eminim uğraşılmıştır ama ikna edilemediği için vazgeçilmiştir bunlar zaten sürekli olan şeyler, yani kimse bütün transfer sezonu "aahh abi boşver ya ağustos sonuna doğru atlarız fransaya yada brezilyaya alırız bi tane topçu" dememiştir.

Buddha said:

Blica takım bulamayacak kadar kötü oyuncuysa neden biz as olarak elimizde tutuyoruz? Futbolcu ticaretimi yapıyoruz?

bizim takımın bilicayı satmaya çalıştığını nerden biliyorsunda takım bulamadığını iddiaa ediyorsun. bu takımın teknik direktörü ve sportif direktörü aykut kocaman, ve şuana kadar gayet de sözünü geçirebildiğini yapılan transferlerden görebiliyoruz... adamın heralde bir bildiği var bunca yıllık futbol deneyiminden sonraki bilica şuan hala takımda.

Buddha said:
2 tane son anda kaçan şampiyonluk ders olmadı mı? Hele sonuncusu? Devre arası herkes transfer yaparken FB yöneticileri ne yapıyordu? Daum mu suçlu? Daum'un zerre suçu yok! Yanında 2. tekrnik direktör var akbaba gibi her işe karışan Aykut (Birde eski oyuncu ya takımın sahibi adam). Devre arası oyuncu alın diyor kimse almıyor.

daum konusunda haklı olabilirsin, daumun bir suçu yoktu ama unutmayalımki daumu bu takımdan yollatan taraftardır, biz daumu sevmediğimiz için yolladılar, her maç çıkışı duyuyordum statta merdivenlerde inerken, dauma küfür sallıyordu millet. neymiş efennim özeri oynatmıyormuş sonrada bu takımı hep defansif oynatıyor muhabbeti çıktı. bu arada devre arasında herkes transfer yaptı demek? allah aşkına kim transfer yapmış ya ? böyle bariz transfer yapan tek takım galatasaraydı onlarında bu transfer mi desem oyuncu kiralamamı desem herneyse o işten pek memnun kalmadıkları aşikar.

Buddha said:

Sadece Guiza'nın kaçırdığı goller gol olsa farkla şampiyon olurduk.

E iyi işte daha ne istiyorsun abicim, yeni forvet getirdi takımın, sen hala göz boyamasından bahsediyorsun ? güizayla devam edilseysi daha mı mutlu olcaktın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer sezonu boyunca basın habersiz bırakıldı. Bunu anlarım gizli yürütüyorsundur. Ama bu kadar mı gizli olur? Aykut Kocaman böyle bir kadromu istiyordu sence? Oda defans ve orta sahaya oyuncu istiyordu. Kendiside alttan kaç defa belirtti.

Blica'yı istemediği çok açıktı. Takımda aradılar adama. Bulamadılar. Herkes aynı şeyi söylüyor FB oyuncu gönderemiyor. Herkes mi bir taradından uyduruyor. Blica'yı bu takıma yakıştıracak adamın aklına şaşırım. Yapmadığı terbiyesizlik kalmadı. Bunu geç kalite olarak anca Bucasporda oynar.

Eğer Guiza geçen dönem devre arası gönderilseydi o goller kaçmasaydı kim şampiyon olurdu? Daum yalvardı oyuncu alın diye. Ne yaptı yönetim Gökhan Ünal'ı aldı. NİYE* Hiç oynamasın diye mi? Sebep neydi? Guiza'yı tamam satamadın almadılar. Neden zorla Daum'a oynattırdın. Daum açıkça söyledi fiyatı düşmesin seneye satabilelim diye biz zorla oynattık. Şampiyonluğu sattık Guiza'yı satıcaz diye.

Madem Niang gibi oyuncu alabiliryorsun neden iş işten geçmeden almıyorsun? Mesela geçen devre arasında. Madem Niang'a verecek 8 milyon Euro ve adam her yıl 3 milyon eoru verebiliyorsun bu neden son dkya kalıyor. Madem 31 yaşında adama önemli değil iyi oyuncu dieyip alabiliyorsun defanstaki ve orta sahanın ortasındaki açığa neden adam almıyorsun?

Alex gibi bir adamın açıklarını Aurellio bile zor kapatıyordu. Şimdi 2 tane Alex var Stoch ile birlikte. Söylermisin Cristian mı kapatacak bu açığı. Yada yedeği Selçuk?

Kabul et yönetim rezil bir transfer sezonu geçirdi. Aykut'un memnun gibi görünmesine bakma sen hiç memnun değil. Ama adam mevcut kadroyla kurtarmak zorunda başka çaresi yok.

Aziz Yıldırım aylarca müthiş bir transfer yapcam hatta bir kaç tane içiniz rahat olsun sözleri yağdırdı. Nerde?

Gelelim Stoch ve Dia'ya. İyi transferler hiç itirazım yok. Ama sen o ortasaha ve defanstaki açıklarla bu 2 gencide çürütürsün. Çok gördük ne adamları söndürdüğünü bu yönetimin.

Ortega'nın başına Lorant yanına Ceyhun. Birde adama arjantinli oyuncu sözleri var vs. Adam Ceyhun'un yedeği oldu. Küfretsen daha iyidi. Anelka neden gitti? Alex yüzünden. Brezilyalı gruplaşması yüzünden. Her top Nobre'ye her top Nobre'ye.

Çok iyi transfer yapabilirsin. Ama bu çok iyi takım oldun anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

20 milyon euroya gelecek olsaydı beşiktaşa gelirdi zaten? hele bir de bi tarafta aykut diğer tarafta schuster varken?

Bi de fener daha yeni yalanlamadı mı? Ha, daha önce de yalanladığı transferleri gerçekleştirmişti tükürdüğünü yalayıp (1. örnek carlos) ancak bu sefer çok ağır konuştu (takımdamaddi dengeleri telafisiz bozar, günlük başarı peşinde değiliz vs bisürü açıklama var) bayağı ağır olur bunları geri almak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...