Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 mehmet demirkol ugur meleke ilk aklıma gelenler. fenerli olması ile alakası yok (yukardaki 2 isim de fenerli bildigim kadarıyla mesela) ama rıdvan dunya futbolu konusunda zır cahil. cok komik ve sacma yorumlar yapıyor. tek kelime, overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 dogrudur bilgi olarak ezerler ama macı ve oyuncuları sahayı hepsini bir bütün olarak görüp yorumlayabilen yegane adam rıdvan yukardakiler emekçi calıskan rıdvan yetenek bence edit:sayfa deişmis yukarı kısmı yanlıs oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi bide rıdvan neden çok seviliyo aslında, çünkü konuşurken tane tane ve sakin bi şekilde anlatıyo... tam bi profesyonel izlenimi bırakıyor, aslında onu ciddi dinlemeyen birisi.. " olum bu adam biliyor işi" diyebilir. tamam oyunu okuma konusunda çok iyi. başkalarının göremediğini görebiliyo ve açıkları çok güzel yakalıyo ama genede 4 4 lük bi yorumcu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 lakabı seytan olan adamı fenerlide olsa severim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bu arada anons etmişler fener şampiyonlar ligi şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Doğru , BJK - Villereal 2-2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 luganoyu havalimanında gördüm dış hatlar gidişte :) geçmiş olsun italya'ya gittiğini sanmıyorum ama ( güney amerika ile alakalı bi uçuş da yoktu) hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dün gece 2 roma uçuşu varmış ve lugano da romaya uçtu. transferdir, tedavidir, tatildir bilmem. ama lugano roma uçağına bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eğer lugano ciddi ciddi ayrıldıysa bu sene bi daha maç izlemem net. napçam bilica - ilhan 2lisinimi izlicem ortada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 HABERTÜRK said: Savaşı kim kazanacak?Fenerbahçe’nin sorunu Aykut Kocaman mı, Alex de Souza mı?09/08/10 11:16 GÜLİN YILDIRIMKAYA Fenerbahçe, Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala gerek hazırlık maçlarında gerekse Avrupa Kupası karşılaşmalarında sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla gündem oluşturmaya devam ediyor. Daum ile yollar ayrıldıktan sonra tek patron olarak takımın başına getirilen Aykut Kocaman’ın tercihleri tartışıla dursun, son olarak Alex’in kendi internet sitesinden yaptığı “Düzeltilmesi gereken çok şey var. Biz futbol oynamıyoruz sadece rakibin peşinden koşuyoruz!” şeklindeki açıklamaları takım içindeki ayrışmayı da gözler önüne serdi. Fenerbahçe’de oynadığı sürece tüm teknik adamların gözdesi olan Alex, neden Aykut Kocaman tarafından tercih edilmiyor? Fenerbahçe’nin sorunu Aykut Kocaman mı, Alex de Souza mı? Bu gergin sürecin sonunda hangisi galip gelecek? Sözü spor adamlarına bıraktık, işte farklı yanıtlar. HALİL ÖZER HABERTÜRK Gazetesi Spor Müdürü 'SÖZDE DEVRİM YAPIYOR KENARE ATACAĞI ALEX BAŞINI YİYEBİLİR’ Her hocanın kendi planını, taktiğini uygulama hakkı vardır. Sezon başları ve hazırlık kampları bunun için büyük fırsattır. Bir futbol devrimi yapacaksanız haziran ve temmuz aylarında düğmeye basabilirsiniz. Alex ile çalışmak istemiyorsanız, sisteminize uymuyorsa sezon başı yönetimle konuşup gönderebilirsiniz, buna kimsenin sesi çıkmaz aksine saygı gösterir. Bu sözde devrimin başlangıcı Young Boys maçının devre arası olmamalıydı. Kocaman bir yıldır Daum’un üstünde çalıştı. Bu göreve geleceği aylar öncesinden belliydi. Young Boys olayı gösterdi ki bu kadar zamana rağmen Aykut Hoca’nın hiçbir planı yok. Eğer sezon başı Alex’i göndermiyorsan ve elinde tutuyorsan ondan en iyi şekilde yararlanacaksın. Kendi sisteminin hazırlıklarını da yavaş yavaş yapacaksın. Yani yakarak yıkarak değil. Şimdi öyle bir zaman gelir ki devrim diye kenara atacağın Alex Aykut Hoca’nın başını da yiyebilir. Eğer seyirci Alex ile Aykut arasında bir tercih kullanacaksa Brezilyalı fazla derecede ağır basar. Bu ülkeye Hagi’den sonra gelen en büyük yabancı. Yaptıkları ortada. “Alex koşmuyor” sözü ise futbolumuzda son yıllardaki en büyük safsata ve komedi. Sanki FB’de herkes koşuyormuş gibi! Şansal BÜYÜKA Lig TV Genel Müdürü ‘FENERBAHÇE'DE İŞLER KÖTÜ GİDERSE AYKUR HOCA'NIN TAHTI SALLANIR’ Fenerbahçe’nin sorunu ne Alex ne de Kocaman. FB’nin sorunu coşkulu futbol oynayan oyunculardan yoksun olması. André Santos gibi tembel Brezilyalılar yetersiz yedekler İlhan Eker, Önder Bekir gibi... Sadece bu yıl için değil, yıllardır süren bir yılgınlık bıkkınlık yavaştan top oynayan rakibi kovalayamayan bir Fenerbahçe. Böyle olunca son 3-4 seneye baktığınızda Fenerbahçe’nin akıllarda kalan 10 maçını sayamazsınız. Onun için Fenerbahçe’de anlayışın değişmesi gerekir. İyi bir yönetici, iyi bir hoca işine yarayan futbolcuyu, elemanı küstürmek kırdırmak yerine kazanmaya bakmalıdır. Ne olursa olsun Alex bugün FB’de. Kimilerince temposu düşük kabul edilse bile vazgeçilmez noktadaki bir oyuncu. Yani Aykut Hoca’nın bir ayrışma yerine bir birleştirme içinde olması elbette daha iyi olurdu. Hele şimdi “Alex’i geri itti Emre’yi öne çıkarıyor” gibi lafların çıkması Fenerbahçe’yi temelde dinamitler. Bunun sonucunda da Alex sözleşmesi olan, futbol hayatının da sonuna gelen bir oyuncu o yüzden en fazla kulübede oturarak zarar görür. Tıkır tıkır da parasını alır. Ama Fenerbahçe’de işler çok kötü giderse Aykut Hoca’nın saltanatı sallanmaya başlar. Aykut Kocaman’ın mı Alex’in mi galip geleceği ise Fenerbahçe’nin hangi maçlarda galip gelip hangi maçlarda galip gelemeyeceğine bağlı. Sonuçlar iyi giderse Alex mağlup olur, sonuçlar kötü giderse Aykut Hoca kaybeder. Serdar Ali ÇELİKLER HABERTÜRK Gazetesi Yayın Koordinatörü ve Spor Yazarı ‘FENERBAHÇE'NİN SORUNU ALEX DEĞİL EMRE'DİR’ Aykut Kocaman bir “Devrim” yapmak istiyor. Takımı hızlı ve modern oynatmak istiyor. Çok güzel de, bunun için eldeki kadronun yarısının değişmesi gerekiyor. Kocaman’ın sadece Alex’i değil, Lugano ve Stoch dışındaki tüm yabancıları göndermesi; Dia yerine skor üretebilen bir sağ kanat forveti, orta alana 2’si skor yükünü üstlenecek 3 yeni oyuncu alması, 1 atletik stoper bulması ve çok iyi 2 santrfor transfer etmesi gerekiyor. Böyle bir takımın Alex’e ihtiyacı olmaz. Bunlar yokken eldeki mevcutla “tempo” deyip Alex’i yerseniz tek santrfor arkası Stoch-Emre-Dia üçlemesiyle toplam 30 gole zor ulaşırsınız. Kocaman eğer oynadığı hiçbir takımda sezonu 4’ten fazla golle bitirememiş Emre’den “Yeni Alex” yaratmayı planlıyorsa yanmıştır. Alex için “çalışmıyor” diye düşünüyorsa Emre için verdiği 4 günlük ishal iznini izah etmesi gerekir. Emre’nin takım üzerindeki etkisi tehlikeli bir hal almaya başlamıştır. Ya Aykut Kocaman biraz revize edilmiş eski Alex’li sisteme döner; ya da sene sonunda Alex - Emre ve Kocaman’sız yepyeni bir F.Bahçe olur. Ali ŞEN Eski FB Kulübü Başkanı ‘FUTBOLCUYU HEDEF SEÇEN ANTRENÖR AKILSIZDIR, KAYBEDER’ Bazı antrenörler büyük kulüplere teknik direktör olduklarında kendi otoritelerini kabul ettirebilmek için, yıldız futbolcuları hedef seçerler. Bunlar akılsız antrenörlerdir. O yıldız futbolcu o kulübe uzun yıllar hizmet etmiş, taraftarın gönlünde taht kurmuşsa yeni gelen antrenörün bu tavrı kabul edilemez. Ve sonunda antrenör kaybeder. Aykut Hoca’nın bunu görecek kadar zeki olmasını bekliyorum. Altan TANRIKULU Spor Yazarı ve Futbol Yorumcusu 'ALEX FB'NİN YENİ HEDEFİ İÇİN YETERLİ DEĞİL’ Fenerbahçe’nin Real Madrid ya da Barcelona seviyesine gelme düşüncesi Alex’i zorluyor. Değerli bir futbolcu ama yedekte kalabilir. Bilindiği gibi Alex, Daum’u da eleştirmişti internet sitesinden, yalnız son yazdığı yazı çok ilgimi çekti; “Sadece koşuyoruz rakibin peşinden” diye yazmış! 2 yıl önce de “Ben eğer koşsaydım Real Madrid’de oynardım” demişti. Herhalde Fenerbahçe’nin Real Madrid ya da Barcelona seviyesine gelme düşüncesi Alex’i zorluyor. Aykut Kocaman bu amaçla Fenerbahçe’ye getirildi. Geldi demiyorum, getirildi diyorum. Çünkü Aziz Yıldırım’ın amacı bu, bütün branşlara bakarsanız hedefin ne olduğunu görürsünüz. Fenerbahçe’de kişiler değil, kurum önemli, amblem önemli, Alex de çok değerli bir futbolcu ama eğer performansı yeterli gelmezse yedekte kalabilir. Aykut Kocaman’ın ondan yararlanmamayı değil Fenerbahçe’yi bir üst seviyeye çıkarmayı hedeflediğini biliyoruz. Planlarında Alex var, Alex’in futbol zekâsını çok beğeniyor ama bir gerçek var, Fenerbahçe Shaktar Donetsk’nin, Sevilla’nın, 10 sene önce Galatasaray’ın yaptığını Alex’le yapamaz. Artık Fenerbahçe bunu başarmak istiyor. MEHMET Demirkol Milliyet Gazetesi Spor Yazarı ‘ALEX'İN ARTIK DÜNYA FUTBOLUNDA YERİ YOK, OYUNA UYMUYOR’ Alex ve Kocaman arasında yaşananların ve Fenerbahçe’nin sorununun tamamen teknik bir konu olduğunu düşünüyorum. Alex’in artık dünya futbolunda çok fazla yerinin olmadığını Aykut Kocaman Ankaraspor’u çalıştırırken de söylüyordu ama oyuncular değişebilirler. Aykut Kocaman ona değişme şansı veriyor, oynatıyor da; oynatmıyor diye bir şey yok ama Aykut Hoca’nın yapmak istediği oyuna çok uyduğunu da söyleyemem. Tek taraflı değil teknik bir konudur bu. Zaten Alex çok beğenilen, çok sevilen ama çok da tartışılan birisidir; her zaman öyle olmuştur Türkiye’de. Alex eğer o sisteme uyum sağlarsa oynar. Ya da Aykut Kocaman geçici olarak da olsa eski sisteme geçebilir. Zaten o sistem tamamen Alex üzerine kurulu. Ben teknik konu dışında bir problem olduğunu düşünmüyorum bu da tercihlerle ilgili, bir şekilde aşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Fenerbahçe'nin Hıncalları konuşmuş, çok büyüdü bu olay sanki. Andre Dos Santos'a da ayı demiş antrenmanda fotomaç yazmıştı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 luganonun gitceğine falan inananlar mı var cidden. adam aktarmalı gitmiş olabilir güney amarikaya. ayrıca alıcak olsalarda geçen senede alırlardı rahat olun. adamın istediği para zaten, ve orda vergi sıkıntısı var, romanın baya bi teklif etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 benim bildiğim uruguayın maçı lizbon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Lugano'nun transferi Rusya'ya olur bu saatten sonra, istediği parayı kimse vermez bonservisi uygun olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Hastadam said: abi bide rıdvan neden çok seviliyo aslında, çünkü konuşurken tane tane ve sakin bi şekilde anlatıyo... tam bi profesyonel izlenimi bırakıyor, aslında onu ciddi dinlemeyen birisi.. " olum bu adam biliyor işi" diyebilir. tamam oyunu okuma konusunda çok iyi. başkalarının göremediğini görebiliyo ve açıkları çok güzel yakalıyo ama genede 4 4 lük bi yorumcu değil. Onu bilmiyorum ama eski maçları izliyordum türk maradona yahu. O zamanlar başka öyle oyuncu varmıymış bilmiyorum ama benim izlediğim zamandan bu zamana 1 tane o şekilde hem hızlı hem teknik hemde güçlü yerli oyuncu görmedim. Çok akıllıca paslar atıyordu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Hastadam said: güizaya 10 basar. neden mi .. ? ordaki adamlar sağlam altyapıdan çıkıyolar, eğitimli adamlar oluyorlar. isterim yani fin bi gol kralı falan, burdan iyi paraya postalarız EPL ye. Genç oyuncuya itirazım yok yada dediklerine. Ama genç olanında para etmeyenini buluyoruz yıllarca boşuna yatırım. Stoch iyi ama mesela ama Dia'dan emin değilim daha. Fakat forvet iyi olsun bari bu sene ligde üstlerde olalım. Yani o derece umutsuzum kadrodan. Blica ve Cristian bu takımdan para kazanıyorlar ya ne diyeyim arkadaş? Bu kadar mı düştük? Aziz Yıldırım sıkıldımı yoksa iyi kadro kurmaya çalışmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sanki guizada altyapı egitimi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Guiza bizim sisteme gitmeyen bir oyuncuydu. O yüzden kullanamadık. Zaten hep bu şekilde transferler yapıyoruz. Oyuncu iyi ama sisteme iyi mi? Şimdide mesela şu tartışılıyor. Madem koşan agresif takım kuracan Alex hala ne yapıyor takımda. Ama herkes yok alex iyi hiç bişe yapmasa çıkıp arada gol atıp maç kazandırıyor falan. Hala günü kurtarmaya çalışıyoruz. Yok abi gitmiyor işte Aykut'un bahsettiği sisteme. Gerçi Aykut ne yaptı diyeceksiniz o konuda hiçbişey. Cristian Blica ilemi koşacaksın sen. Kazımlamı koşacaksın. Kazım direk çöpe gider hatta alexten önce. Hadi Alex yıllardır emek vermiş takıma kıyamıyoruz falan. Kazım nedir abi? Ben pres yaptığını hatırlamıyorum. Bardan yeni çıkmış gibi geziyor sağda. Tek transfer yapacaklar oda forvet. Ama tek eksik o değil. Hatta forvete Semih as oynasın Cristian ve Blica'nın yerine adam gibi oyuncu alınsın. Cristian'ın yedeği Selçuk? Aman ne güzel. Alternatifide yok. Blica'nın yine yok. Bari as oyuncuların sağlam olsun. Hepsini geçtim şu takımda ya hiçbişey değil şu oyuncu için gider statta izlerim diyeceğin oyuncu yok. Alıştırdılar Ortega Anelka falan birden böyle bir kadro bünye kaldırmıyor. Ki Ortega Anelka falanda kullanılamadı. Anelka Alex'in pasları brezilalılara atması yüzünden Ortega Lorant ve Ceyhun yüzünden gitti. Hani kullanamıyorsunda gerçi ama cidden şu 2 uefa maçı bu kadar kötü olur ancak. Aziz Yıldırım sportif anlamda kendini geliştirmedi geliştiremeyecekte. Hep aynı hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Dua et galatasaraylı değilsin be Buddha. Şimdi nihayet adam gibi yıldızlarımız süper oyuncularımız var da şu döneme gelene kadar yıllarca neler neler çektik, Christianmış Bilicaymış nedir ki? Sen dünya yıldızı getiricem diyip Petre Bratu getiren, orta sahanın bel kemiğine Inamoto'yu, hücuma Marek Heinz'ı alan, koşarken patinaj çeken Ali Lukunku'yu büyük forvet diye sunan, hadi De Boer'u saymıyorum, dünya çapında adamdı sadece yaşlanmıştı, Meira'yı da geçtim ismi çok sağlamdı kendi olmasa bile ama sağ bekte Prates'i izleten, Fabio Pinto gibi bir balona 7 yıllık sözleşme imzalatan bir yönetime sahip olsan napacaktın? Alışırsınız 2 sezona merak etme, bi süre sonra bi umursamazlık geliyo :) Sizin en azından "en kötü", "en rezil" dönemlerinizde bile kadronuzda mutlaka bir yıldız oldu. Bugün Alex var, daha önceden benzer dönemlerde Mosheau (ki o olmasa fener küme falan düşebilirdi adam resmen tek başına 20 puan falan kazandırdı takıma :D) Okocha (ki bu da öyle), Van Hoojdonk gibi ayağına bakıp bir şeyler beklediğiniz maçı kurtaran adamlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Biz ne yapsaydık peki, 6 senedir adam paraları nasıl saçıyor görmüyormusunuz? Tabataya 8 milyon efsane zaten. Herif kaç kere kadroyu baştan aşağı değiştirdi, bu sene 2. başkan kulağını çekiyor sanırım yoksa bu adamın bu seneki gibi hareket edebilmesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 valla ben bu yıldız kaygısını anlamıyorum. ben anelka'dan, ortega'dansa edu'yu, luciano'yu, kezman'ı, piyerpare'yi, tuncay'ı serhat'ı, ümit'i serkan'ı tercih ederim. selçuk'u da seviyorum bilaaaer, deniz'i de sevdim, özer'i de sevdim, ilhan'ı da sevecem. bu ne yıldız sevdası yahu, sorumsuz adamı napalım biz. bizden olsun, varsın kazma olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Öyle diyorsun ama fener son 6 yılın en başarılı takımı bence. 2 kez son dakikada şampiyonluğu kaybetmeseniz efsane olurdu.Bunu da yıldızlarıyla başardı. Yıldızları olmazsa fener boş. Sistem takımı, genç takım falan hikaye. Biz Beşiktaşta çok dinledik o masalı. Yönetim ve hoca yıldızlara gerekli ayar ve gazı vermekte yetersiz fenerde. Zico bu gazı verdi çeyrek final oynadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Gaz tek maçlık olmaz.Takım ruhu oluşturmak lazım. Forma için canını dişine takacak oyuncular,rekabet olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hurriyette yine haber Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcu Luis Fabiano için iki tarafın anlaşma sağladığı belirtildi. Fransız takımında yaşanan bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin Niang'ı transfer etmesi için hiçbir engel kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fizban said: valla ben bu yıldız kaygısını anlamıyorum. ben anelka'dan, ortega'dansa edu'yu, luciano'yu, kezman'ı, piyerpare'yi, tuncay'ı serhat'ı, ümit'i serkan'ı tercih ederim. selçuk'u da seviyorum bilaaaer, deniz'i de sevdim, özer'i de sevdim, ilhan'ı da sevecem. bu ne yıldız sevdası yahu, sorumsuz adamı napalım biz. bizden olsun, varsın kazma olsun. fabio luciano <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar