BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Şu çayocaklarındaki limonata tarifini istiyorum bilen varsa paylaşsın lütfen. Hazır limonatalar yanına bile yaklaşamıyo şu çayocağı limonatalarının... Şöyle 10 litre falan yapıcam koyucam başucuma aşeriyorum şu anda resmen. Help me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tang yapmıyor mu abi cayocagındakiler? ya da tang yerine baska bi toz kullanıyolardır iste ucuzundan. limon sıkmıyorlar yani onlar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 10 kilo limon. sıkıyosun hepsini. sonra bakıyosun kaç litre çıkmış. 5 katı su koyuyosun. litre başına 4 yemek kaşığı şeker atıyosun iyice karıştırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bilmiyorum da benim 1-2 içtiğim yer tang yapmıyo yani belli limonla olduğu tabi gidip soramıyosun nasıl yapıyosunuz dayı bunu diye :) uzmantv ye baktım şimdi tarife göre yapıcam akşam güzel olursa paylaşırım burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 niye soramıyosun yahu ben sorarım valla hosuma giden bisey oldugu taktirde. hayır sanki coca-cola'nın formulunu istiyosun, alt tarafı limonata, bi de cagocagı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fede said: 10 kilo limon. sıkıyosun hepsini. sonra bakıyosun kaç litre çıkmış. 5 katı su koyuyosun. litre başına 4 yemek kaşığı şeker atıyosun iyice karıştırıyosun.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Teşekkürler fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Limon Kabuğuda rendele içine biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Limon kabuklarını rendele şekerle ov.Su kat süz taze nane at içine birkaç yaprak, buzla servis et. Dipnot:Taze sıkılmış nar suyu yahut aromanın naritasını buz küpü şeklinde dondur limonatayla servis et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bu da zengin limonatası. ben fakirler için tarif vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 fatihin limonatasından tattım çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fatihin limonatası mmm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fedenin tarifle merdivenaltı imalata başlayabilirsiniz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tarif doğru ama öyle yaparsanız rengi tutmaz :) içine 2-3 tane portakalın kabuğunu rendelemek lazım sarı rengi alması için, lezzeti de coşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fede said: bu da zengin limonatası. ben fakirler için tarif vermiştim sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simego55 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Umutlarımız Network - Bitki Ecza,Bizden Kaçmaz,Filmini Seç,Haber Budur,İndirim Vagonu,Kadın Klübü,Komik Eğlence,Mobilyanı Seç,Moda Uzmanı,Rüya Tabirleri,Sende Dinle,Sende Eğlen,Şikayet Edin,Türkiyesatis.Net,Umutbilgileri,Yaşam Ecza,Yorumhane,Yorumlarınız,Video İzliyoruz,Erkeklere Yasak,Kadınlara Yasak,Sohbet Ediyorum,Moda Rüzgarları,Rüya Tabiri Kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 fede said: bu da zengin limonatası. ben fakirler için tarif vermiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 BÜfe limonatası tarifi istiyorum. Limonu rendeleyip hamur gibi yapıp şekerle karışytırıp sonra buz dolabında beklemeye bırakıyorlarmış galiba. Öle birşey. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 babam yapar öyle, mis gibi de olur. 2-3 limonun kabuğunu rendeleyip, limonataya katacağı şekerle iyice yoğuruyor hamur yoğurur gibi. taze nane yapraklarıyla limon sularını da ekleyip dolaba koyuyorsun sürahiyle. sulandırma - şeker için ne oran kullanıyor bilmiyorum, damağına göre ayarla, çok da şekerli olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu taze nane içeceklere muhteşem tad katıyo.ayran için de taze nane yaprağı önerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bizim muhabbet kusumuz acayip severdi taze naneyi resmen cilgin atardi nane koydugumda kafesin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cerebralis said: bu taze nane içeceklere muhteşem tad katıyo.ayran için de taze nane yaprağı önerilir cacığa da süper olur. dereotu denen şeyden hiç hazzetmem zaten, cacığı öldürüyor resmen. nane daha çok yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dereotunun yeri bence dere kenari sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 stimpak said: babam yapar öyle, mis gibi de olur. 2-3 limonun kabuğunu rendeleyip, limonataya katacağı şekerle iyice yoğuruyor hamur yoğurur gibi. taze nane yapraklarıyla limon sularını da ekleyip dolaba koyuyorsun sürahiyle. sulandırma - şeker için ne oran kullanıyor bilmiyorum, damağına göre ayarla, çok da şekerli olmasın ama. Hımm. yahu tarifi okurken bile ağzım sulandı. Hocam birde pederden oranları filan alıp onuda eklesen, 3 limona 1 litre su 3 kaşık şeker tarzı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 8 civarı limonun kabuklarını rendele. gene bir su bardağı şekerle ov. biraz beklet. içine 1 su bardağı kadar sıcak su kat.biraz da bulabilirsen taze zencefil rendele ama çok olmasın acı bir tad katar.3 cmlik zencefil rendelesen yeter. 20 dk kadar beklet. sonra içine limonların suyunu kat. eğer blendır bilmemne varsa hepsinni blendırdan geçirebilirsin yoksa süzüp tadına bakarak soğuk su ekle. içine birkaç dal taze nane koy. baya bir limonata çıkıyor bu tariften. ben şişelere doldurup içiyorum. ama içinde nane olduğu için çabuk tüketmek lazım. taze nane çürüdükçe limonatanın tadını bozuyor. nane limon içmişsin gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar