Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2010

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

ben fanboy degilim penth, fanboy olan sensin :p

yeri geldiginde sonyide yerden yere vuruyorum, move nataldan daha rezil bir alet, pspgo oyun dunyasinda son 20 yilin en kotu yatirimi, psp ve ds sahibiyim psp yi hic begenmiyorum defalarcada ayzdim

natal komik yani

eye toy un gelismisi iste, ne bisikleti ne ferrarisi prensip olarak ayni mantikta calisan aleti gelip bana YUZYILIN ICADI HEYOOOOO, DEVRIM BU DEVRIM diye tanitirlarsa bir kere bu herifler benim zekamla dalgga geciyor heralde lan derim, eye toy un tipkisinin aynisi, interaktif kontrol cihazlarini zaten sevmiyorum, wii de bile wiimote out oldu son cikan yuksek profil oyunlar wiimote kullanmiyor bile (monster hunter hatta yaninda classic controller veriyor bundle da lol)

eye toy un 6 sene once yaptigi ayni oyunlari getirip daha iyi grafik ve daha gelismis bir kontrol semasi ile goster, gameplay tanitimi yapma video onunde aktore sebeklik yaptir milleti kandir elde tutulur birsey gosterme, yuksek bir price point belirle ondan sonra elestiren fanboy

oldu

kineckt simbirtisinida bulan microsoft degil, israilli alakasiz bir firma gelip microsoftla anlastilar oole microsoft bunyesinde gelismedi, once nintendoya gitmis herifler

hem bak israilliymis, hadi bende populizm yapip aldiginiz her kinect gazzeye kursun oalrak donucek, natali yapan israilli firmayi destekliyen israil fanboyudur diyim
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

kinect'e balon diyenlere inanilmaz kapaklar oluyor su anda
efsane olmus, star wars oyunu istahimi kabartti acayip.

premade bir video sırasında ön plana bir aktör koydular diye iştahın kabarıyorsa evet kinect efsane olmuş.

bi de o kungfu oyunu hakikaten güzel. öyle kötü bir oyun için saatlerce hoplayıp zıplayacak bir adam olsam evde bilgisayar oynamam zaten, gta4'te rasgele koşturacağıma sokağa çıkıp rasgele koştururdum.

natal olmuş kinect. hadi adını ne koyarsan koy, bu natalın kullanım alanı epey sınırlı olacak. güzel oyunlar çıkabilir belki evet ama yine de sınırlı şeyler yapılcak. araba yarışı, kungfu oyunu gibi şeyler gösteriyorlar. bu tip şeyler fazla tutmaz, çünkü araba yarışı oynarken 2-3 saat kolunu öne doğru tutmak veya kung fu oynarken 2-3 saat zıplayıp durmak oyuncuyu epey yorar ve sıkar.

ha bak lionhead'in hazırladığı bir demo vardı, o tip adventure vari oyunlar yapılabilinir, güzel de olur kanaatindeyim.

öteki türlü eye toy gibi birkaç oyunu pazarlamak ile sınırlı kalır bu natal da.
Sosyal ağlarda paylaş

bir e3 fuarında "yenilik" olarak xbox360'de espn koyulmasını göstermişler.

valla dalga geçiyorlar bizle.

zaten e3'te oyunlardan ziyade booth babe'lerin konuşulması, e3'ün gereksiz bir gösteri haline döndüğünü gösteriyordu.

eskiden pc oyunları olurdu bolca. şimdi sadece sony, microsoft ve nintendonun ego tatmin platformundan ibaret oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...