Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nestle bisküvili ve nestle bitter gofret de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 gofret iyi değil ya hiç sevmem.çikolata krizim tutsa bile yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 küçükken beyaz çikolataya hastaydım da büyüdükçe fazla yağlı gelmeye başladı. Fıstıklı ilk tercihim, hep sevdim, hala da severim. 2. tercihim de karamel. Bitter hiçbi zaman sevemedim, bitter olmayan ve içinde abuk subuk akan özlü bişiler olmayan her türlü çikolatayı da yeim. Gofret de severim ben. Genel olarak Çokonat ve Albeni'nin hastasıydım, bayağıdır yemiyorum ama. Geçenlerde bir arkadaşın evinde toplandık, Halley gibi kocaman Çokonat'lar çıkarmışlar daire şeklinde böyle 10lu mu 8li mi ne paket, almış, bi tek orada bi tekrar yedim, bayağı başarılıydı ağzı dolduruyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fıstıklı seven 23 kişiye, oyu %18'le birinci yaptığı için damak hediye ediyorum: http://img405.imageshack.us/img405/6986/damak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Beyaz çikolata :) diğer işaretledim direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bitter iyidir o değilde naneli çikolata yiyen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 altın kaplama çikolatalar en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bone said: fıstıklı seven 23 kişiye, oyu %18'le birinci yaptığı için damak hediye ediyorum: http://img405.imageshack.us/img405/6986/damak.jpg mmmssssfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 guylian superdir, yiyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya istanbulda milka luflee satan yer var mı? bu topicede yazmısımdır illa.en sevdiğim çikolatayı satmıyor heryer.hatta 2006dan beri yemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abov diyette girilmemesi gereken bir topic olmuş. benimki budur. portakal diyorum o yüzden. http://www.taquitos.net/im/sn/KitKat-Orange.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Diğer; karılı olacak, aga. Karı yoksa çikolata yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 eti bitter portakallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 snickers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 :/ ımf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ÇİLEKLİ MİLKA! punkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sanırım en çok fıstıklı ve sütlü olanları seviyorum ama bazen bitter çikolatada iyi gidiyor. aslında neyle yediğime bağlı olarak değişir sanırım bu sorunun cevabı. çilekli yada bisküvili pirinç patlaklı olan falan çok çılgın çikolatalarda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vernon_sullivan said: :/ ımf çok güzel gözüküyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 katılıyorum, resmen aşık oldum bende. çikolata değilde sanki başka bir şey yapıyorlar. izmir'e uğrayabilirsem almayı düşünüyorum, olmadı kargoyla gönderebiliyorlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sevmem yanimdakine veririm oada beni iyi bir insan zanneder >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_BKY_Zn6NOQA/R9qYScw5XiI/AAAAAAAAEQ0/K2R3IxqC4Eg/s400/Toffifee.jpg http://www.produkt-suchmaschine.com/images/products/56_/storck-storck-toffifee-die-haselnuss-in-caramell-mit-nougatcreme-und-schokolade-id3191247.jpg gece gece aserdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çok gereksiz bi anket olmuş çukulata sevenler sevmeyenler sevilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sütlü Krokan Pirinç patlaklı karamel üzüm fındk fıstık üzüm . . . . alkol bitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kesin bitter diye yazmisimdir bende onceki sayfalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ankete alkollü diyen 5 ergen aranıyor müracaat: alternatip.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar