BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://dogfighter-game.com/ Sitesinde yazana göre £8.99'dan 14 Haziran'da(yarın) Steam'de satışa çıkacakmış. 1 hafta boyunca da %25 indirim olacakmış. Şahsen alma yönündeyim fakat oyuncu sayısı az olursa Booster Trooper gibi içimde patlayabilir. Biraz bekleme taraftarıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oyun similasyon deil arcade tarzinda, zevkli olabilir belki ama boyle ucaklar hic hosuma gitmiyor benim 2.dunya savasindan kalma ucaklar fln bide fsx ten sonra sarar mi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ww2 uçakları güzeldir de bu ne bu? maden ocağına girdi be uçak.. lavlar üzerinden çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 airfix dogfighter vardı ne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 crimson skies vardı asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 carmageddon degilde planemageddon olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 altitude un 3 boyutlusu olmuş bu be. ama üc boyutlu multiplayer uçak oyunları kendini çok tekrarladığı için çabuk sıkmaya başlıyor. şu trailer bile çekici gelmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 5 saat sonra çıkacakmış. Demoyla birlikte çıkarsalar bari. Hala alsammı almasammı düşüncesindeyim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dasaaa said: ww2 uçakları güzeldir de bu ne bu? maden ocağına girdi be uçak.. lavlar üzerinden çıktı.. Bir yanardağın yakının da savaşıyorlar gibi geldi bana. reyou said: carmageddon degilde planemageddon olmus bu. Ahh ahh deşme yaramı!! Şu Carmegeddon'a da bir remake gelse şu yeni şahane enginelerle tadından yenmez valla. Eskiden cafede multi yapcaz diye 7-8 kişi toplanır oynardık şimdi steam vs. online super olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://gamepod.hu/dl/cnt/2009-03/2909/372_carmageddon1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Oyun çıkmış 12.74$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 nasi oynadinmi peki? joystik yok bide bende bi ise yararmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yükledim dün. 256mb ekran kartı istediği gerçeğiyle yüzyüze kalınca oynayamadım böhü=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oha ben bide laptopta dusunuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Oyunu almayı düşünüp de benim gibi kararsız olan varsa kesinlikle illegal yollardan edinip denesinler. Şahsen kontrolü hiç beğenmedim ve almaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 videodan daha cok konsol oyunu gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 MrLevie said: yükledim dün. 256mb ekran kartı istediği gerçeğiyle yüzyüze kalınca oynayamadım böhü=( FSX'i nasıl oynuodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yani süper bir oyun diyemem. hatta altitude daha eğlenceli denebilir. fakat şöyle bir durum var, oyun gelişmeye çok açık bir oyun. bir iki düzgün updatele aşırı eğlenceli hale gelebilir. şu anki hali fazla basit (zorluk açısından değil, içerik bakımından basit). oyunda uçarken topladığınız silahlarla saldırıya geçiyorsunuz. bunlar değişik füzeler değişik makinalılar. dandik bir taramalı tüfek default silahınız. mermisi sonsuz. aynı şekilde peşinize biri takıldığı zaman topladığınız shieldları kullanıp korunabiliyorsunuz. oyun tam bir konsol oyunu. yani ben mousela oynadım dün keşke gamepadi yanıma alsaydım dedim. şimdilik bekleyin bence almak için. 12$ fazla bu oyuna. yakında 5$ civarına inerse (ki bence inmemesine imkan yok) kaçırmayın ama bence. ShadowFax said: MrLevie said: yükledim dün. 256mb ekran kartı istediği gerçeğiyle yüzyüze kalınca oynayamadım böhü=( FSX'i nasıl oynuodun? valla gayet güzel grafikler çok olmasada baya açık şekilde oynuyodum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Seneler önce YAHOO Games'de yanılmıyorsam bir uçak oyunu vardı, II. Dünya Savaşı uçaklarıyla kapışıyorduk, ücretsiz ve aşırı zevkliydi. Adı neydi onun? Ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar