Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Lan mezuniyet törenine gittim "off akşama 3 poundum olcak" diye Bi geldim eve, SHOPTO.NET COMMISERATIONS! :):((:)(:): diye mail gelmiş. Yine hangisinden yattım ya yeter lan Off Şili. Hatta off İsviçre. Güvenmiştim, hani kesin alt biter de en azından 1-1 falan biter diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Yarına uruguay, fransa, nijerya, arjantin verdim, tutarsa dürüm herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bende ole oynadim %100 tutmicak asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 fransaya vermeseydin keşke hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bugünkü gibi çaresizlerin umutlarını sömürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 YOU PREDICTED PORTUGAL WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! YOU PREDICTED CHILE WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! YOU PREDICTED SPAIN WOULD WINCONGRATULATIONS, YOU WERE RIGHT! Oh be, sonunda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 uruguay - meksika maçı berabere fransa - güney afrika berabere (tam emin değilim ama buna da beraberlik basıyorum. Güney Afrika hiç güven vermiyor, Fransa'nın durumları zaten ortada, normalde de kaleye gidemiyorlardı şimdi hiç gidemezler asdfasd) nijerya - kore maçında kore alır yunanistan - arjan maçı da bence berabere bitecek ama arjanlara basacam büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben de uruguay-meksika berabere, fransa-g. afrika berabere, kore yener arjantin yener oynicam sanırım. fransa da o kadar oynayamadı hep yatırdı yarın da bi sürpriz yapmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Yarın bi 5-6 pound versinler bari bi sürü maç var. O değil de tutturayım artık bi ya fgdsjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 benim yine 8 pound oldu ya bi oyun parası çıkarmaya çalışıyorum sdf yarın tutsa çohiyi olur 4 pound dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 senin 8 pound olduysa sen konsol yarışında 1. sindir ya hehe. kaç maçı doğru tahmin ettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Adamlar dürüst, 3.70 euro yatmış, çakallar direk 3 yatırırlar diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 1 0 2 2 oynadim bugun hayirlisi dun 3 pound kazandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2 1 1 2 oynadım ben uruguayın meksikayı yeniceğini üşdünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bugün tutturan pek olmicak gibi geliyo bana hehe mani said: senin 8 pound olduysa sen konsol yarışında 1. sindir ya hehe. kaç maçı doğru tahmin ettin ? sanmıyorum ya vardır elbet 80% bilen manyaklar. 15 doğru varmış şu ana kadar, 2 gün de oynamayı unuttum :p tek tesellim beni yatıran maçlar çoğunluğu da yatırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Red said: 2 1 1 2 oynadım ben uruguayın meksikayı yeniceğini üşdünüyorum ya senin fikrinde bende belirtmek istedim asfsad uruguay'a beraberlik yetiyor grup birinciliği için, meksika ise ikinci oluyor beraberlikte iki takıma da beraberlik yetiyor üst tura çıkmak için lakin 2. takım arjantin ile eşleşecek. Durum böyle olunca Meksika belki atak oynayabilir galibiyet için, ama geçenlerde meksika teknik direktörü falan ikincilik yeter, Arjantin'e koyar geçeriz tarzında birşeyler söylemişti röportajında sadfas yani aslında işleri burada karıştıracak olan meksika, eğer kasarlarsa kazanırlar yoksa uruguay'ın pek kasacağını düşünmüyorum. Hem aktif dinleme olur iki takım içinde maç ve karttı, sakatlıklı vs. korkuları da olabilir. Sonuçta kadro rotasyonu çok güçlü olan takımlar değil ikisi de ve 11'lerini korumak isteyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Holy said: Portekiz maçı berabere, gerisi şili ve ispanya doğrudur. Bakın bugün italya'dan yatacağınızı bildim, o yüzden bana güvenin bence ^^ en epic failureda bu tahminmis abi portekiz maci berabere eauheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ee yarinki amclari nasil kaybediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2012 oynamıştım ben bakalım nolmuş. Lol maçlar başlamamış daha. Yarın için de 0122 dedim. HAYIRLISI BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 off güney afrika'yı kalbim bas bas bağırdı ama elim gitmedi karşısındaki ne olursa olsun fransa diye 2-0 oldu lan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yarın içinde ingiltere - amerika - almanya - sırbıstan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 le anan fransa.ayıptır ya uruguay tuttu.koca fransa guney afrikayı yenemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oleeeeeeey. şimdi arjantin ve kore yenerse 4 pound geliyo. umarım saçmalamaz 2 takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 off ilk defa 2'de 0 oldu lan asdfdsa üzüldüm şimdi bak uruguay yürüyerek boş beleş bir gol attı, güzel goldu gerçi ama olmasaydı o maç zaten golsüz berabereydi safsad Güney Afrika çok ekstra oynadı, helal olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 uruguay maçından gittim ben de.. kesin berabere diyordum.. yetemedi mehiko.. g. afrika tuttuydu negzel =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar