Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shopto dunya kupasi yarismasi :p

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

uruguay - meksika maçı berabere

fransa - güney afrika berabere (tam emin değilim ama buna da beraberlik basıyorum. Güney Afrika hiç güven vermiyor, Fransa'nın durumları zaten ortada, normalde de kaleye gidemiyorlardı şimdi hiç gidemezler asdfasd)

nijerya - kore maçında kore alır

yunanistan - arjan maçı da bence berabere bitecek ama arjanlara basacam büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

bugün tutturan pek olmicak gibi geliyo bana hehe

mani said:

senin 8 pound olduysa sen konsol yarışında 1. sindir ya hehe. kaç maçı doğru tahmin ettin ?

sanmıyorum ya vardır elbet 80% bilen manyaklar. 15 doğru varmış şu ana kadar, 2 gün de oynamayı unuttum :p tek tesellim beni yatıran maçlar çoğunluğu da yatırmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2 1 1 2 oynadım

ben uruguayın meksikayı yeniceğini üşdünüyorum

ya senin fikrinde bende belirtmek istedim asfsad

uruguay'a beraberlik yetiyor grup birinciliği için, meksika ise ikinci oluyor beraberlikte

iki takıma da beraberlik yetiyor üst tura çıkmak için lakin 2. takım arjantin ile eşleşecek. Durum böyle olunca Meksika belki atak oynayabilir galibiyet için, ama geçenlerde meksika teknik direktörü falan ikincilik yeter, Arjantin'e koyar geçeriz tarzında birşeyler söylemişti röportajında sadfas

yani aslında işleri burada karıştıracak olan meksika, eğer kasarlarsa kazanırlar yoksa uruguay'ın pek kasacağını düşünmüyorum. Hem aktif dinleme olur iki takım içinde maç ve karttı, sakatlıklı vs. korkuları da olabilir. Sonuçta kadro rotasyonu çok güçlü olan takımlar değil ikisi de ve 11'lerini korumak isteyeceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...