Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sempanze kurbagaya tecavuz ediyo

tomkat

Öne çıkan mesajlar

said:
Şempanzelerden öğrendiğiniz en önemli şey neydi?

-Gombe’deki çalışmanın ilk 6 ayında şempanzelerin alet kullandığını gördüm. O zamanlar bu büyük buluştu çünkü insan, alet kullanan hayvan olarak tanımlanıyordu. Hatta şempanzelerden birinin bir dal yardımıyla karınca yuvasını dürttüğünü söylediğimde Louis "Ya aleti yeniden tanımlayacağız, ya insanı. Ya da şempanzeleri insan olarak kabul edeceğiz" demişti. İlerleyen zamanlarda şempanzelerin anne-çocuk ilişkisine, erkek-kadın arasındaki flörte ve ilkel savaşlarına tanıklık ettim. Spindle adlı ergenlik döneminde bir erkek şempanzenin 3 yaşında annesini kaybetmiş başka bir şempanzeyi nasıl evlat edindiğini gördüm. Bu şefkat beni çok etkilemişti.

eminim böle bi alet kullanımı görmemiştir..
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/9942215_p.asp
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar niye gülüyor anlamadım, çoluk çocuk kızlı mızlı bide. şempanzenin kurbağa sevmesine gülüyosan insanın insanı sevmesine hiç bişey deme kardeşim!

hayır yavru enike kanatarak tecavüz görsek AMAN TANRIM deriz, demeliyiz de. kurbağaya niye gülüyoruz lan! yazık lan kurbağaya üzüldüm resmen :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:

kurbagaya protein veriyor iste

ahaahah

bi video vardı böle alet makine gibi bişeyin icerisine şeker koyuyolar sonra maymuna onu aldırtıolar, aynı kutunun daha basit dizaynlısına yien şeker koyuyolar, maymun olayı hemen cözüp, mekanizmayı kurcalamadan direk şekeri kısa yoldan alıo 2.kutuda (kafayı kullanıo)

insan cocuklarında deniolar aynı işlemi, cocuklar 2 kutudada gözetmenin ilk gösterdiği şekilde uzun yoldan yapıolar... maymun bile daha zeki lan bebelerden diye kalıosun öyle =D

ben neden anlattım bunu... bilmiyorum öle işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...