tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hangimiz yapmıyoruzki bunu? maymundan geldiğimizin kanıtı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 İbretlik bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Subhanallah kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 offf asjksadlkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Neden şimdi hayvanlar alemi dediklerini anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sanslı maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 belini incitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 pfft kurbaga ne be biz kucukken yilana yapiyorduk. zehirli zehirli oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 koca bi boş mesaj görüyorum ben yav peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 said: Şempanzelerden öğrendiğiniz en önemli şey neydi? -Gombe’deki çalışmanın ilk 6 ayında şempanzelerin alet kullandığını gördüm. O zamanlar bu büyük buluştu çünkü insan, alet kullanan hayvan olarak tanımlanıyordu. Hatta şempanzelerden birinin bir dal yardımıyla karınca yuvasını dürttüğünü söylediğimde Louis "Ya aleti yeniden tanımlayacağız, ya insanı. Ya da şempanzeleri insan olarak kabul edeceğiz" demişti. İlerleyen zamanlarda şempanzelerin anne-çocuk ilişkisine, erkek-kadın arasındaki flörte ve ilkel savaşlarına tanıklık ettim. Spindle adlı ergenlik döneminde bir erkek şempanzenin 3 yaşında annesini kaybetmiş başka bir şempanzeyi nasıl evlat edindiğini gördüm. Bu şefkat beni çok etkilemişti. eminim böle bi alet kullanımı görmemiştir.. http://www.hurriyet.com.tr/pazar/9942215_p.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben burada irrite oldum lan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Maymundan gelmedik diyenleri bu konuya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 insanlar niye gülüyor anlamadım, çoluk çocuk kızlı mızlı bide. şempanzenin kurbağa sevmesine gülüyosan insanın insanı sevmesine hiç bişey deme kardeşim! hayır yavru enike kanatarak tecavüz görsek AMAN TANRIM deriz, demeliyiz de. kurbağaya niye gülüyoruz lan! yazık lan kurbağaya üzüldüm resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 videoyu çekenlerin bu kadar eğlenmesi de şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi cidden maymundan geldik yani.ben bile anladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kurbagaya protein veriyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Hergonan said: kurbagaya protein veriyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Myshkin said: videoyu çekenlerin bu kadar eğlenmesi de şaşırtıcı evet maymundan geldiğimizi burdan da çıkarabiliriz yukarı aşağı zıplayıp ellerini çırpsalar çok farklı olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 maymundan gelmiyoruz ardeth. aynı familyadayız sadece http://i1006.hizliresim.com/2010/6/13/113.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok maymundan geliyoruz vaz geçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hergonan said: kurbagaya protein veriyor iste ahaahah bi video vardı böle alet makine gibi bişeyin icerisine şeker koyuyolar sonra maymuna onu aldırtıolar, aynı kutunun daha basit dizaynlısına yien şeker koyuyolar, maymun olayı hemen cözüp, mekanizmayı kurcalamadan direk şekeri kısa yoldan alıo 2.kutuda (kafayı kullanıo) insan cocuklarında deniolar aynı işlemi, cocuklar 2 kutudada gözetmenin ilk gösterdiği şekilde uzun yoldan yapıolar... maymun bile daha zeki lan bebelerden diye kalıosun öyle =D ben neden anlattım bunu... bilmiyorum öle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 lütfen bu topikte küfür etmek serbest olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar