dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 "kaydırahın dibine aidisli encektör koyuyorlarmış!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Su akıyor kaydıraktan. Hem booster hem sürtünmeyi azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Eğimi yanlış vermişler, ilk dirsek noktasından dışarı fırlarsın.Latin Amerika mühendisliği bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bence 7. kata falan restorant koysalarmıs mola için.bi kaymak için o kadar cıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yuruyerek cıkılmaz oraya asansor şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bazıları, hatta geneli ayarlıyamıyo o suyu ve az kaldıgı icin yetmiyor. sırtımda kırbaç yemiş gibi izler var su kaydırağı yüzünden. yara oldu öle iz kaldı. battal gazi ile işkence gördüm diyorum ben de. karizma kattı ama sonuçta öle su var ile olmuyo o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yengeniz eh eh dersin mis gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 onu demeye gerek yok cunku ole bi iz de var ayrıcaB) ama o gecer heralde, 2 ay oldu gerci hala duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bunun 5 de biri kaydirakda bile kalbim duracak gibi oluyor, buna hayatta binemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Myshkin said: God I’m asking please Get all of these minorities Out of my water park ahah salak cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Red said: bi jilete bakar -bir wonderland efsanesi off ya evet :/ annemler bir kere bile götürmediler beni sırf bu geyikten.. bir de su pis arıtılmıyor miktroplu demişelrdi de bu daha inandırıcı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 güney amerika mühendisliğini bilmem de ingilizcesi de o kadarmış HAVE YOU IMAGINE IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Ardeth said: Myshkin said: God I’m asking please Get all of these minorities Out of my water park ahah salak cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bu kaydırakları hiç sevmem, sanki uçup gideceksin kaydırak bir tarafa, sen bir tarafa. bir de kısa mesafe olanlardan bahsediyorum, bu utanmadan 14 katlı olmuş. 14 kat boyunca "acaba nereye uçacağım" diye düşünmek çok stres yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kat basina 3.5 metre desen, toplamda 14x3.5 = 49 metre. Eh bogazici koprusunun yarisindan fazla :) Olaya oyle bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 14 kat yüksekte camdan bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tl:didnt scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sharky said: Bunun 5 de biri kaydirakda bile kalbim duracak gibi oluyor, buna hayatta binemem. ben de bunu çözemiyorum lan.. hani şöle şeylerden hiç korkmadım. adam yapmış.. ölüm tehlikesi falan yok, hızlı bi eğlence.. yüzbilmemkaç km/h hızla cossssss diye suya giriyorsun.. var ya tam çıkışta hafif eğsen kendini su üstüne yuvarlanırsın büyük ihtimalle o süratle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bunlardan korkup korkmamak genetik bir şey. ben mesela fikir olarak bayılıyorum, denemek istiyorum. ama yaparken cık. okula gondol geldiğinde binmeye hevesle giderdim, binince de ölüm korkusunu yaşardım resmen, toprağı öperdim inince. ne kadar telkinlesem de beynin ilkel refleks kısmını yenemedim, havada uçma hissini SIÇTIK olarak yansıtıyor illa bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bunun minik olanlarında bile ayağımı çapraz yapmayı unutuyorum gün geçtikçe küçülüyor topcuklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Valla gençken ben de pek severdim su parklarina falan gitmeyi. Netekim Selçuk'taki Aquafantasy de düşüyordum az kalsın o en dik kaydıraktan. O gün bu gündür düşme hissinden pek hazetmiyorum. Daha doğrusu korunaksız düşmeden :) Ha paraşütle atlarım, en hızlı ve yüksek rollercoaster a binerim, problem yok onlarda. Netekim bu su kaydıraklarında, kayarken kalça ile kaydırak birbirine düşerken değmediği anda, benim için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu arada inişte 100 km/h ile düştüğünü farzederek öne falan eğemezsin kendini. Beton gibi kalırsın o hızda. Ha hadi yaptın, ya da kramp girdi bir şekilde eğildin. Suya yamuk girersen, direk bir tarafını burkma şansın veya boynunu zedeleme şansın çok yüksek. İnsan yaşlandıkça endişeleri artar derlermiş ya, hakkaten öyleymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ya sürtünmesiz ortamda hesaplanmıştır o. siz inerken muhtemelen 20-30la. o hızla insek beton etkisi yapmaz mı su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yapmaz. suya yararak giricen. oyle kaydıraklarda kayma bicimini cok sıkı kontrol ediyolar. sen de olmek istemiyorsan pasa pasa uyuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Yararak girersen ( ayaklari o yuzden capraz tutturuyorlar giris kismi sivri dursun ve bacaklar acilmasin suyu yararken diye ) en fazla topuklarin sizlar :) Ama 20-30 la girmiyorsun. Bunun 5 de birinde bile inanilmaz hizlaniyor insan. Surtunmeyi ayarlayamazlar zaten, ciplak kayiyorsin, surtunmenin minimum olmasi lazim, yanarsin yoksa direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar