BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Çok yerde görüyorum işte gezegenler hizalancak,yok çekim kuvvetinden jeolojik olaylar olucak diye,yok mu abi şöyle bilimsel ağızdan bir açıklama falan Ardeeeetth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 akila cok bu tip cevaplar atiyosun bugun dikkatimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 niye 13 ağustos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya bende fazla bilgi sahibi olmadığım için açtım topici bilgi edinmek amacıyla. Okuduğuma göre 13 ağustosta başlayıp 6 gün sürücekmiş. Okuduğuma göre diyorum bakın flamelemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yav arkadaşım nerden okuduğunu söyle bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 lan belki 13 ağustosta bi işimiz var? hey allam yarappim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Şuda video : http://www.dailymotion.com/video/xdcv7m_13-ayustos-2010-cuma-6-gezegen-hiza_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 müzikler güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 said: bir kuyruklu yıldızın yörüngesine gireceğimizden dolayı kuyruklu yıldız dediği güneş mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ben kesin bulamam şimdi nasa nın sitede yokmu şunun olayı açıklaması falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ardeth said: said: bir kuyruklu yıldızın yörüngesine gireceğimizden dolayı kuyruklu yıldız dediği güneş mi acaba ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BalikEkmek3Lira said: Ben kesin bulamam şimdi nasa nın sitede yokmu şunun olayı açıklaması falan:) bilmem ben duymadım ama böyle şeyleri çok takip etmiyorum zaten sdf (her şey olucağına varırcılık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 en kallavi kuyruklu yıldızımı halley değilmi? o geldi ben hatırlıyorumi bisi olmamıstı izlemistik o kadar, halleyin cekim kuvvetti yüzünden yükselmemistim hiç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 13. ağustos cumaya geliyor bu arada. 13. Cuma !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 PAKETİ TERS ÇEVİRİNCE YİNE HALLEY YAZIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 blazkowicz said: PAKETİ TERS ÇEVİRİNCE YİNE HALLEY YAZIYOR!!! OHAAAAAAAAA LAN OH MY GOOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ahahahah ilk defa farkettim halleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 blazkowicz said: PAKETİ TERS ÇEVİRİNCE YİNE HALLEY YAZIYOR!!! ahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 halley olsa da yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 doğumgünümde olay istemiyorum arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 blazkowicz said: PAKETİ TERS ÇEVİRİNCE YİNE HALLEY YAZIYOR!!! (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 blazkowicz said: PAKETİ TERS ÇEVİRİNCE YİNE HALLEY YAZIYOR!!! (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar