Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Llama said: bobo türkiye liginde oynadığı futbolla brazilya milli takıma çağırılmıştı.. belki avrupaya gitse idi. şuan imrenerek konuşuyor olurduk onu işte onu diyorum bende, eğer Türkiye'de daha iyi yetiştiriciler ve futbolcuları yönlendirebilecek kaliteli teknik adamlar olsaydı Bobo içinde, başka futbolcular içinde çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Bobo bence şu haliyle bile fazlasıyla iyi bir forvet ki daha iyi halen olabilir, halen genç Mesela Arda'da, adam üstüne hiçbirşey koymadığı gibi sürekli gerilemeye başladı. Onu hem yolda tutacak, hemde oyun zekasına katkı yapacak adam yanında yok çünkü, biraz da baskı da var üstünde şimdi kabul ama dünyanın her yerinde var bu, Messi'nin de bir tarafları kalkmaya başladığında Guardiola değnekle dürtmüştü mesela Semih çok daha iyi yerlere gelebilirdi aynı şekilde, veya ne bilim aklıma gelen isimlerden mesela okan koç, burak yılmaz, ibrahim akın vs. hep çok büyük yetenekler ama kontrol altında tutulmayıp salındıkları için çok büyük kayıplara uğradılar. Bunlardan daha yeteneksiz futbolcular görüyoruz büyük takımlarda ama bir şekilde tutunabiliyorlar. Bizde bu konuda profesyonellik yok. Futbolcu neyse odur mantığı var, yetenekler sanki belirli bir sınır içinde hapsedilmiş gibi, yetenek yoksa oyun zekasını geliştirirsin vs. vs. Beşiktaş'ın kadrosu gerçi çok iyi bu konuda, Schuster'in iyi bir teknik direktör olduğunu kabul ediyoruz ki oyuncuları da çok iyi yönlendirebildiğini görebiliyoruz. Bobo, Necip, Ersan, İsmail, Rıdvan, hatta Holosko'nun Schuster'in elinde parlayacağını düşünüyorum. Hatta bunlara Sivok, İbrahim Toraman, Zapo'yu vs. de ekleyebiliriz. Gerçi savunma hattında garip bir şekilde çok kötüyüz ama Sivok-Toraman ikilisi dönüşlerini yaptığında tekrar geçen seneki güçlü savunma oluşturulur, Avrupa'da da piyasa yapar diye düşünüyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Arda oynadığına şükretsin, şu takımda Arda'nın yarısı yetenekte bir adamımız bile olsa yedeğe çekecek Rijkaard.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Serdar Adalı, lig tv röpörtajında 2-3 isimleri görüştüklerini 3 gün içersinde bir transfer olabileceğini söyledi. Bir de rodrigo'dan real madrid'in satış opsiyonu bulunduğu için vazgeçmişler.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Umarım bu açıklamalar hep robinho + 1 oyuncu şeklindedir, gerçi Robinho uefa maçında oynamadı, neden oynatılmadı bize ya da fb ye satabilmek için, barça ve milan teklif yaptı ondan önce onları bekliyorlar ama off ki ne off ula 3 gün kalmış barça milan almaz heralde son dk. fener de almaz, m.city'den de kesin ayrılıyor, ee biz nie alamıoz :S çok pis denklemler bunlar :P
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o değil de az önce serdal beyin konuşmasını izledim; acayip süper işler başarmışlar bence tebrik etmek lazım. Guti bonservissiz zaten onu herkes biliyor ancak ödemeleri de ocak 2011 de başlayacakmış. şu anda beleşe oynuyor yani :) şu ana kadar bonservisiyle alınan tek adam Q7'nin de ödemeleri 3yıllıkmış yani 7.4milyon / 3 :) cenk ve hilbert de bonservissiz geldi :) linki; serdal bey video http://www.youtube.com/watch?v=2V3PgwZB99o&feature=player_embedded
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 transfer sezon arasına sarkabilir diyor şimdi éééé
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Robinho gibi gerçekleşmesi imkansız bir transferle çok zaman harcamanın cezasını çekiyor Beşiktaş, yoksa şimdiye düzgün bir adam mutlak getirirdi forvete. Çok fazla inanmış taraftar vardı burada Robinho'nun gerçekten geleceğine, hatta taraftar siteleri haber siteleri robinho videoları falan koymuştu açılış sayfalarına, ama biraz mantıkla gelmeyeceği çok ortadaydı (hatta aynı lafı 1-2 ay önce söyleyince gelince alıntılayacam bu lafını diye tehdit edenelr vardı beni :P) ama taraftarı böyle gazladıktan sonra sonuna kadar gitmek istediler heralde. o süreyi bir Klose ya da ne bileyim bir benzer bitirici son adam oynayabilen santrafora harcasaydı mutlaka uygun birini bulurdu.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Valla ben hala inanıom robinho'ya, üste yazdım sanırım sebeplerini + delgado bonservissiz olarak m.city'nin sahibinin 2.kulübüne gönderildi :) ilk ödeme peşinatı olarak diyorlar :) eğer barça ya da milan son dk'da almazsa bence bizde :P
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 milan almaz artık, ibra'yı aldı, daha elinde ronaldinhoyla pato var, boriello huntelaar falan da cabası. Yalnız adam kendisi "beşiktaşı asla düşünmedim bile, düşünmem de" diyor daha nereye inanıyosunuz :)
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 delgadonun bonservisi son senesi değilmiydi bu sene. bence gayet başırılı bir iş yaptılar alacaklarına karşı göndererek.delgado ya kim para vericek yoksa :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Robinho yalanlandığında BJK yönetimi tarafından taraftar şey diyodu. Şimdi sponsor bulamamış diyorlar bak abi. Yani bize gizli mesaj yollanıyor, biz Medical Park'ı istememiştik ya, siz o işe tepki koymazsanız o sponsor parasıyla Robinho gelecek ;) havaları bile estirildi gfhjk.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 galatasaraylıların kalbi kırılmasın diye almadılar aslında. alınsaydı da her maç 4-3 6-5 falan biterdi heralde.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ben duyumcular falan söylediğinde olur mu lan acaba modundaydım. Ama forzada admin robinho hayırlı olsun topici açtığında inandım. Sonuçta o adamlar yönetimden haber alıyorlar. Quaresma da gelmeden önce Türkiyeyi düşünmüyorum demişti. Gelmeyeceği belli gibi artık.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dananın kuyruğu yarın kopuyor zaten :)
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 transfer olmayacak! ben artık buna inanıyorum.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o değil de hala utanmadan duyum paylaşıyorlar forza da... Alen reis duy sesimizi yok et alayını
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 knox said: o değil de hala utanmadan duyum paylaşıyorlar forza da... Alen reis duy sesimizi yok et alayını recai kocomana inanmayanlar tek tek banlansın dedi biri :) acayıp karıştı yine ortam
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Alen son noktayı koydu radyo da dinledim. Benim alakam yok olayla dedi.adminler heyecanlanmışlar %85 gibi olan olay kesinleşmeden site de paylaşmışlar diye. Helsinki maçın dan önce olay kesin gibi birşeymiş cuma günü yönetim kurulu toplantısın da olay yatmış. Beşiktaş tarafın dan kaynaklanan sorunlar yüzünden... Bana göre Alen'in dediği doğrudur,gerisi umrum da değil.ben girişim de bulunduklarına bile inanmamaya başlamıştım :) cidden el sıkışılacak düzeye getirmişiz olayı sonra yatmış.Alen neden transfer'in olmadığını bildiğini de söyledi ama açıklamadı tabii. recai'i falan banlasınlar o 2-3 admin de aykan vs bıraksın o işi.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 böyle olacağı belliydi. Helal olsun büyük paralar kazandı borsadan bence. Adam ilah oldu. forza'da görsün artık bu rezilliği.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 medikal park yüzündenmi oldu herşey yani :) burası hastane değil diye bağırırsan normal o halde
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 rodrigo hala açıklanamdı. ne iş anlamadım.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 olmucak transfer bence.bu kadro da max uefa da çeyrek final görür o da yeter bana :)
Öne çıkan mesajlar