Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o ne abi abidik gubidik adamlar. berbatov veya dengi sayilabilcek cinsten adamlar olmadikcca almasinlar forvet. hatta ara transferde belki daha iyi adam cikar. bu arada takima 1 veya 2 yerli iyi oyuncu gelse tam tas olur. bulunabiliyorsa bir sag bek, bir de amr( ki volkan sen gayet ideal hele zapo ve finki elden cikrarirlasa bu adama karsilik adeta sex olur) cok iyi olur o zaman takim. ondan sonra bu oyunculari birlikte kaynatip iyi bir takim yapmaya calismak geriye kaliyor.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Zapo nereye gidiyor abi. Ferrari desen hadi neyse de. Zapo kesinlikle kalması gereken kişi şu an.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 şu beşiktaş'ta ki zapo karşıtını anlayamıyorum. Adamında dediği gibi 2 farklı takımda 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadı. Üstelik defans futbolcusu ve banko oynadı yinede gönderilsin diyorlar =)
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 zapo'yu ferrariye tercih ederim, hem zapo ileri çıkmaya tereddüt etmiyor, karşı tarafın dengesini bozuyor. 19 yaşında real altyapısında yetişen forvet kiralamışız göya, alma opsiyonu bizdeymiş ama real 12M avro verirse alabiliyormuş mış muş galiba göya sanki sanırım. . .
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sinad said: şu beşiktaş'ta ki zapo karşıtını anlayamıyorum. Adamında dediği gibi 2 farklı takımda 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadı. Üstelik defans futbolcusu ve banko oynadı yinede gönderilsin diyorlar =) Zapo mu şampiyon yaptı? Bence Beşiktaş'ın mevcut hücum hattına göre gayet yetersiz ve hata yapmaya müsait bir stoper. Ayrıca geçen sene Bursaspor'un stoperde tercihi değildi sanırım Ömer'in yanında
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Holosko Volkan Şen takasını yapmadık ona yanıyorum ya. Adam en iyi AMR'lerden şu anda. Yine Nihat ve Hilberte kalcaz :/
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fenerbahçe de iniesta cristian takası yapamadı ya, çok üzülüyorum :/
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Wispy said: Holosko Volkan Şen takasını yapmadık ona yanıyorum ya. Adam en iyi AMR'lerden şu anda. Yine Nihat ve Hilberte kalcaz :/ Niye yapsın ki Bursa böyle bişi. Herkes Bjk değil ki saçmalasın ehue. (tabata)
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ehueheuheheu (Schuster, q7, Guti)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu rodrigo'yu milliyet de yaziyor. Kiraladi diye, ne is?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kiralık adam transfer demek deildir ki =P iyi oynasa geri alırlar, kötü oynasa bi işe yaramaz.
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 satin alma opsiyonuyla alinmis real madrid alt yapisinda yetismis 6m euroya benficaya gitmis vs vs iyi oynarsa guzel transfer
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Tello ile rodrigo kadromuz boşalmıştı iyi transfer olmuş. Bobo'yu da böyle almıştık önce kiralık sonra bonservis =) Bence kötü transfer değil. Bu kadar yıldızların dillendirilmesinin ardından bir hayal kırıklığı oluyor ama gelecek için iyi seçim. Çünkü Beşiktaş Schuster ile en az 4-5 yıllık bir kadro kurmayı planlıyordu. Keza Schuster'de böyle açıklama yapmıştı ancak takımın yaş ortalaması hayli yüksek. Böyle gençleri alıp tecrübeli takıma monte edip yetiştirmekte güzel bir strateji aslında.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Beşiktaş en iyisini yapmış bence. Güzel transfer.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Şu tarz adamlar yıldızlardan daha çok heyecan yaratıyor bende mesela, yalnız Beşiktaş para harcamadan all star kadro kurdu resmen
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Esh said: kiralık adam transfer demek deildir ki =P iyi oynasa geri alırlar, kötü oynasa bi işe yaramaz. satın alma opsiyonu sendeyse bişe olmaz
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 satın almalı istiyormuşuz zati biz alırsakta öyle alırız aynı ersan gibi işte ne güzel geldi seneye alırız bonservislerini 19 yaşında gelsin iş yapar
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 madrid'in 12 m ile opsiyonu var diyorlar,opsiyon madrid de ise benfica 2 klübe birden opsiyon veremez herhal de...
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sinad said: Tello ile rodrigo kadromuz boşalmıştı iyi transfer olmuş. Bobo'yu da böyle almıştık önce kiralık sonra bonservis =) Bence kötü transfer değil. Bu kadar yıldızların dillendirilmesinin ardından bir hayal kırıklığı oluyor ama gelecek için iyi seçim. Çünkü Beşiktaş Schuster ile en az 4-5 yıllık bir kadro kurmayı planlıyordu. Keza Schuster'de böyle açıklama yapmıştı ancak takımın yaş ortalaması hayli yüksek. Böyle gençleri alıp tecrübeli takıma monte edip yetiştirmekte güzel bir strateji aslında. Bobo fazlasıyla başarılı bir transferdi yalnız, çok ucuza harika bir futbolcumuz oldu. Bobo belki Beşiktaş'a değilde Avrupa'da iyi bir takıma gitseydi çok kaliteli bir golcüde olabilirdi hatta, İlk geldiği zamandan itibaren bazı iyi özelliklerini daha da keskinleştirmekten başka oyununu geliştirebildiğine inanmıyorum çünkü, eğer çok daha iyi yetiştiricilerin elinde olsaydı belki milli takım kariyeri de tek maçta kalmazdı :) Neyse bakalım, Schuster'in elinde bende çok güveniyorum takıma, ama sadece takıma, yönetim yine saçmalayabilir.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bobo türkiye liginde oynadığı futbolla brazilya milli takıma çağırılmıştı.. belki avrupaya gitse idi. şuan imrenerek konuşuyor olurduk onu
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yönetim artık saçmalayamaz. o dönemler bitti.
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 q7 + guti + hilbert + aurelio = 7.3m euro bonservis rodrigo + robinho paketi de açıklanacak mı hayırlısı bakalım işin kötüsü ben askerde maç özeti bile günler sonra izleyebiliyorum. neyse artık kısmet...
Öne çıkan mesajlar