Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi delgadoya yazık oldu yahu. benim izlediğim maçlarda iyi oynuyordu hep. ya da ben eskide kaldım bilmiyorum ama, şimdi havaalanında veda röportajı yapmışlar, çocuğu falan. böyle bi garip oldum bjk li olmamama rağmen
Mesaj tarihi:
abi sanki asgari ücret alacak gibi konuşuyorsun ha :)

çoğu zaman oynamadan 2milyon küsür avro alıyordu,

alınacak yabancıya 5milyon bile versen yarısını delgadodan kurtarmış olduk :)

+
löl said:

ben yönetim kurulu üyesi halil güneşli. robinhoyla her konuda anlaştık. cihangirde evi, barkı, çocuğunun okulu, servisi falan her şeyi hazır. fakat şöyle bi durum var. bunun 2 çocuğu varmış. biri 2 yaşında diğeri de orta 2 ye geçti bu sene. servisçi illa evinin önünden almam demiş. sokağın başına çıksın ne var diye de eklemiş. yani tek sorun servisçi.onu da kafaya aldık mı robinho artık kartal diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
Ahaha servisçi güzelmiş.

BİR FORVET YA BİR FORVET ARTIK.
Robinho falan da istemiyorum, ihtiyacımız olan oyuncu dil yani.

Şimdi bakınca keşke Holoskoyla Volkan Şeni de takaslasaydık diyorum ya. Quaresmanın oynamadığı kanat işlemeye başlardı. Biz de sıvayan Nihata kalmazdık.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Ahaha servisçi güzelmiş.

BİR FORVET YA BİR FORVET ARTIK.
Robinho falan da istemiyorum, ihtiyacımız olan oyuncu dil yani.

Şimdi bakınca keşke Holoskoyla Volkan Şeni de takaslasaydık diyorum ya. Quaresmanın oynamadığı kanat işlemeye başlardı. Biz de sıvayan Nihata kalmazdık.

aynen.
Mesaj tarihi:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.
Mesaj tarihi:
necip iyi güzelde çocuk daha 2 maç oynadı. lampard yapanlar oldu adamı.

serdar özkan ı messi, ibrahim kaşı maldini yapıp sonra küfürlerle kovaladık. batuhan ayrı hikaye zaten.

bu nedenle altyapı oyuncularına temkinli yaklaşıyorum. necip en az 1 yıl istikrarla top oynasın önce. sonra övgünün kralını yaparız.

schuster in necip i yok sayacağını kesinlikle sanmıyorum. ernst-necip-aurelio üçlüsünü dengeli şekilde kullanacaktır.
Mesaj tarihi:
Yazışa gel.
Serdar Özkanla Kaş'a ne zaman iyi futbolcu dedik lol.

Gökhan Zan, Serdar Özkan ve Kaş'tan kurtulduğumuz zaman sevinçten uçtum şahidim var.

Şimdi GS düşünsün
Mesaj tarihi:
Abi hayatımda bukadar kahrolduğum azdır yani, şu adamı beşiktaş formasıyla gördüm ya daha büyük bi kahırı nasıl yaşarım tahayyül edemiyorum. Kahır bela lanet cinnet be, iki dakia sevindik iyi ki quaresma geldi diye.
Mesaj tarihi:
daverc said:

Abi hayatımda bukadar kahrolduğum azdır yani, şu adamı beşiktaş formasıyla gördüm ya daha büyük bi kahırı nasıl yaşarım tahayyül edemiyorum. Kahır bela lanet cinnet be, iki dakia sevindik iyi ki quaresma geldi diye.

bunun bir üstü tuncay şanlı olur
  • Yeni Oluştur...