Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi delgadoya yazık oldu yahu. benim izlediğim maçlarda iyi oynuyordu hep. ya da ben eskide kaldım bilmiyorum ama, şimdi havaalanında veda röportajı yapmışlar, çocuğu falan. böyle bi garip oldum bjk li olmamama rağmen
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ROBİNHO KARTALDA BEYLER HAYIRLI UĞURLU OLSUN işte kanıtı
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 olmaz esnaf kendin çalışmlar yapmalısın.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 delgado için 2 senedir gitsin derim simdi gitti üzülüdüm yahuuu lan tabata lan tabata
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi sanki asgari ücret alacak gibi konuşuyorsun ha :) çoğu zaman oynamadan 2milyon küsür avro alıyordu, alınacak yabancıya 5milyon bile versen yarısını delgadodan kurtarmış olduk :) + löl said: ben yönetim kurulu üyesi halil güneşli. robinhoyla her konuda anlaştık. cihangirde evi, barkı, çocuğunun okulu, servisi falan her şeyi hazır. fakat şöyle bi durum var. bunun 2 çocuğu varmış. biri 2 yaşında diğeri de orta 2 ye geçti bu sene. servisçi illa evinin önünden almam demiş. sokağın başına çıksın ne var diye de eklemiş. yani tek sorun servisçi.onu da kafaya aldık mı robinho artık kartal diyebiliriz.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ahaha servisçi güzelmiş. BİR FORVET YA BİR FORVET ARTIK. Robinho falan da istemiyorum, ihtiyacımız olan oyuncu dil yani. Şimdi bakınca keşke Holoskoyla Volkan Şeni de takaslasaydık diyorum ya. Quaresmanın oynamadığı kanat işlemeye başlardı. Biz de sıvayan Nihata kalmazdık.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Wispy said: Ahaha servisçi güzelmiş. BİR FORVET YA BİR FORVET ARTIK. Robinho falan da istemiyorum, ihtiyacımız olan oyuncu dil yani. Şimdi bakınca keşke Holoskoyla Volkan Şeni de takaslasaydık diyorum ya. Quaresmanın oynamadığı kanat işlemeye başlardı. Biz de sıvayan Nihata kalmazdık. aynen.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 robinho gelmesin ya anasını babasını çocuğunu kaçıracaklar sonra alıcaz başımıza belayı gene ağlaya zırlaya gidicek kulüpten.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oha bir beleşe adam daha :) lan bizim yönetim tabatanın paralarını böyle çıkarıyor ha çok iyi lan parasıda
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 beşiktaş bu adamı tekrar brezilya vatandaşı yapıp adını robinho olarak değiştirecekmiş böylelikle robinho transferinde mutlu sona ulaşacakmış
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ne diyelim hayırlı olsun her ne kadar sevmesem de bu ampülü
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 necip iyi güzelde çocuk daha 2 maç oynadı. lampard yapanlar oldu adamı. serdar özkan ı messi, ibrahim kaşı maldini yapıp sonra küfürlerle kovaladık. batuhan ayrı hikaye zaten. bu nedenle altyapı oyuncularına temkinli yaklaşıyorum. necip en az 1 yıl istikrarla top oynasın önce. sonra övgünün kralını yaparız. schuster in necip i yok sayacağını kesinlikle sanmıyorum. ernst-necip-aurelio üçlüsünü dengeli şekilde kullanacaktır.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hiçbir zaman, hiçbir koşulda ne S.Özkan Messi oldu, ne de İbrahim Kaş Maldini, hep kötülerdi, hep kötü kalacaklar.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 schuster işini bilir beyler kaç yıllık td adam
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yazışa gel. Serdar Özkanla Kaş'a ne zaman iyi futbolcu dedik lol. Gökhan Zan, Serdar Özkan ve Kaş'tan kurtulduğumuz zaman sevinçten uçtum şahidim var. Şimdi GS düşünsün
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Wispy said: Gökhan Zan, Serdar Özkan ve Kaş'tan kurtulduğumuz zaman sevinçten uçtum şahidim var. Şimdi GS düşünsün >:D<
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 transferdeki Fenerbahçeli eksikliği de aşıldığına göre gönül rahatlığıyla beşiktaş transferi kapadı diyebiliriz.
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Abi hayatımda bukadar kahrolduğum azdır yani, şu adamı beşiktaş formasıyla gördüm ya daha büyük bi kahırı nasıl yaşarım tahayyül edemiyorum. Kahır bela lanet cinnet be, iki dakia sevindik iyi ki quaresma geldi diye.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 adamlar resmi siteye koymuş kapak yapmışlar yaa yuh
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 daverc said: Abi hayatımda bukadar kahrolduğum azdır yani, şu adamı beşiktaş formasıyla gördüm ya daha büyük bi kahırı nasıl yaşarım tahayyül edemiyorum. Kahır bela lanet cinnet be, iki dakia sevindik iyi ki quaresma geldi diye. bunun bir üstü tuncay şanlı olur
Öne çıkan mesajlar