Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wispy said:

Galatasaray Uefa kupasını aldığında da yaşlıydı.
Emre Okan düşürüyordu bir tek ortalamayı hehe.

GS UEFA'yı aldığında kadrosunda sık sık oynayan oyuncular şunlar:

Emre - 20
H.Şükür - 29
H. Ünsal - 27
Okan - 27
Ümit Davala - 27
Suat - 33
Hasan Şaş - 24
Arif - 28
Bülent - 32
Taffarel - 34
Hagi - 35
Popescu - 33
Capone - 28
Ergün - 28
Fatih Akyel - 22

pek öyle yaşlı bir kadro değil yani 28 falan ortalaması. Hagi Popescu Suat ve Taffarel var sadece 30'unu geçmiş, ki Taffarel de kaleci.
Mesaj tarihi:
Ya ortalama 1-2 yaş fazlaysa ne olacak aman. Galatasaray da Fener de Arsenal dil yani, zaman zaman yaşlı kadroları oldu.

Aurelio forma girsin, Ernsti kessin Aurelio Necip oynasın. Hem 1 yabancı kontenjanından yırtarız süper olur.
Mesaj tarihi:
Klose Robinhoyu ezer direk keşke olsa

2002 - Almanya Gümüş Ayakkabı Ödülü (5 Gol)
2006 - Almanya Altın Ayakkabı Ödülü (5 Gol)
2010 - Almanya Gümüş Ayakkabı Ödülü (4 Gol)

Almanya Dünya Kupalarında Tüm Zamanlarda En Çok Gol Atan 2. Futbolcusu (14 Gol)

Fußball-Bundesliga Gol Kralı 2005-2006
Almanya'da Yılın Futbolcusu 2006
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Geçenlerde fanatik'in sitesinde yaş ortalamalarını yazmışlardı da ordan biliyorum. 28.6 filan diye hatırlıyorum. En yaşlı takımız. Ama orta sahaya cidden çok iyi gelecek bu Aurelio.

iyi de ben oraya as kadroda çıkan adamları yazdım. Yoksa o kadroda 19luk 20lik adamlar da var. Alper Tezcan, Mehmet Yozgatlı gibi adamlar da var haliyle yaş ortalaması 25 falan oluyor.

Oysa senin bahsettiğin yaş ortalaması tüm takımı yani bjk'nın kadrosundaki forma giymeyen gençleri de hesaba katarak alınmış durumda.
Mesaj tarihi:
Hürriyet said:

Başkan Demirören ile kurmayları Adalı ve Zülfikaroğlu, dün Almanya’ya giderek, golcü futbolcunun menajeriyle görüştü. Klose ile anlaşan siyah beyazlılar, bu sabah masaya oturacakları Bayern Münih’i de ikna ettikleri taktirde transfer gerçekleşecek.

BEŞİKTAŞ’ta, taraftarların rüyalarını süsleyen Robinho transferi sponsor bulunamadığı için gerçekleşmezken, gündeme en az onun kadar başarılı başka bir golcü geldi: Miroslav Klose...

Uzun süredir Robinho’nun transferi için sponsor arayan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, tüm çabalarına rağmen amacına ulaşamadı. Asbaşkan Serdal Adalı, buldukları bazı sponsorlara da taraftarların istemediğini belirterek, “Sponsora karşı çıkanlar ellerini ceplerine atmalı” dedi.

Klose “Tamam” dedi

Sadece bonservisinin maliyeti 25 milyon Euro tutan Robinho dosyasını mecburen kapatmak zorunda kalan Beşiktaşlı yöneticiler, hiç beklemeden Almanya Milli Takımı’nın ve Bayern Münih’in golcüsü Miroslav Klose ile temasa geçti. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile asbaşkanlar Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, dün Demirören’in özel uçağıyla Almanya’ya giderek futbolcunun menajeriyle görüştü.
Teknik direktör Bernd Schuster’in çok istediği 32 yaşındaki Miroslav Klose ile her konuda anlaşma sağlandığı, kulübünün de ikna edilmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği belirtildi. Beşiktaş ile Bayern Münih arasındaki bonservis pazarlığı bu sabah yapılacak.

Mehmet Aurelio da gelebilir

Siyah beyazlılar ayrıca, İspanya’nın Real Betis Kulübü’nde oynayan Mehmet Aurelio’yu da transfer etmek için girişimlere başladı. Milli futbolcuya tekliflerini yapan Beşiktaş, olumlu cevap gelmesi halinde hemen Real Betis ile görüşmelere başlayacak. İspanyol kulübü, yıllık 3 milyon Euro’yu bulan ücretini çok bulduğu için Brezilya asıllı futbolcuyu göndermek istiyor.

KLOSE KİMDİR

Adı: Miroslav Klose
Doğum tarihi: 9 Haziran 1978
Oynadığı kulüpler: 1999-2004 Kaiserslautern (120 maç, 44 gol), 2004-2007 Werder Bremen (89 maç, 53 gol), 2007-? Bayern Münih (78 maç, 23 gol)
Almanya Milli Takımı: 101 maç, 52 gol

388 maçta 172 gol atmış. 0.44 gol ortalaması yapar. Ligde 36 maç var, her maç oynarsa 15,9 gol atar lig sonuna kadar.
Bence 10 gol fazladan şahsi becerisi ile atsa bizi şampiyon yapar.
Mesaj tarihi:
ernst ve necip hakkaten alternatifsizdi, hadi necip genç ama ernst'i çok zorlar artık aralıksız maç temposu. Ki haftalardır ernst sürekli oynuyor dikkat ettiyseniz. yabancı kadrosu sıkışık bir takımda ve alternatifi olmayan bölgeye yapılmış başarılı bir transfer aurelio bence. Umarım fiziksel olarak çok düşmemiştir.

sanırsam klose daha iyi olur robinho'dan, yaşlı futbolcu sayısı göze batmaya başladı ama klose lan... yemişim yaşını denilcek adamlardan bu da
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

şu koşullarda çok mantıklı transfer

fink'in sözleşmesi dondurulduktan sonra ernst ve necip alternatifsiz kaldı, e aynı anda 6 yabancı oynatılabildiği için oluşan kontenjan sorunu da malum, hem türk hem kaliteli bir oyuncuyla kapatmışlar açığı işte mis gibi

Transfer kapanmadan önce finki tekrar kadroya alaiblirler. Aurelio zaten yedek olur bu takımda, Necip Ernst ilk oyuncuları o bölgenin. Ve bence Fink yedek olaiblir. Gerek yoktu Aurelio'ya.
Mesaj tarihi:
eskisi gibi olmasada abi %70nı oynasın bi maçta ya
o sıra alman dinlenir yada necip dinlenir
türklan adam türk arayıpta bulamadığımız adam

forzada adama atıp tutmuyorlarmı ne ayarım ya
salak salak yorumlar

yok rıcoya yumruk atmış yok bilmemne olmuş yok fener formasını giymiş lan töbe ya bozulcak ağzım.. adamı gram düşünmezdim valla buraya gelceğini çok supriz oldu
Mesaj tarihi:
Llama said:

eskisi gibi olmasada abi %70nı oynasın bi maçta ya
o sıra alman dinlenir yada necip dinlenir
türklan adam türk arayıpta bulamadığımız adam

forzada adama atıp tutmuyorlarmı ne ayarım ya
salak salak yorumlar

yok rıcoya yumruk atmış yok bilmemne olmuş yok fener formasını giymiş lan töbe ya bozulcak ağzım.. adamı gram düşünmezdim valla buraya gelceğini çok supriz oldu

fener forması giydi diye adam almama hakkını siz bayağı bi kaybettiniz be abi :P

O değil de gayet iyi transfer. Ben daha yaşlı sanıyodum 32 de iyi bir yaş o mevki için çok yaşlı sayılmaz. Dediğim gibi eskisi gibi oynarsa Finkle Necipin toplamından fazlasını tek başına yapar zaten, o kadar oynamasa da gayet yeterli bir ilk 11 en kötü rotasyon adamı olur.
Mesaj tarihi:
yaş konusuna nie taktı bu kadar herkez? yusuf 2 sene önce bizi şampiyon yaptı.

hoydong feneri yaptı hagi gsyi neler yaptı neler lütfen yanee
Mesaj tarihi:
E evet de Hagi'yi 30 yaşında aldı GS.

Şimdi elindeki adamın yaşlı olsa bile iş yapıyor olması ayrı, yaşlı adama milyonlarca euro transfer bedeli ödemek ayrı.

Hani genç adamı alır en kötü zararına da olsa satarım birazını kurtarırım maliyetin dersin. Ya da kaç sene oynayacak takımda katkı sağlayacak dersin.

Yaşlı adam bir nevi ölü yatırım oluyor, 1-2 sene ya oynar ya oynamaz, o arada yaratacağı fark da maliyeti kurtarır mı ya da milyonlarca euroya değer mi diye düşünüyor insanlar.

Hani Hagi zaten o yaşa geldiğinde yeni transfer değil kaç senelik oyuncuydu. Yusuf yok pahasına geldi az buçuk paraya oynadı vs vs.
Mesaj tarihi:
fener forması giymesinden ziyade forma altında yaptıklarına takılıo heralde adamlar, eh haksız da sayılmazlar. ufak çapta ekşın filmi çevirmişti o fenerliler ricoyla fln beraber.
Mesaj tarihi:
Apranax said:

fener forması giymesinden ziyade forma altında yaptıklarına takılıo heralde adamlar, eh haksız da sayılmazlar. ufak çapta ekşın filmi çevirmişti o fenerliler ricoyla fln beraber.

rico küfür etmemişmiydi mehmete
hani tam olayı bilmediğimden soruyorum vatandaşlık olaylarından çıkmıştı kavga gibi hatırlıyorumda
Mesaj tarihi:
koyasım geldi, çok seviyorum lan ben bu adamı

http://site.mynet.com/gscorlu/mynet_resimlerim/taffarel4.jpg

edit: bjk topiğiymiş kusruma bakmayın, kızmazsınız umarım valla içimden geldi :)
Mesaj tarihi:
4.08.2010 16:20:28
said:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, futbolcu Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

bakalım ne zaman aldık diyecekler. For robinho :)
  • Yeni Oluştur...