Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

orta sahada rotasyon için yerli statüsünde iyi oyuncu.

keşke biz alabilseydik barışın yerine falan kat kat iyidir marko paşa.

fink'i alabilir şimdi sizinkiler...
Mesaj tarihi:
aurelio'da ne pis adammış. betis'e gitti ispanya liginde oynicam diye. oynadı dustu alalım dedik gelmedi. şimdi gitti bjk'ya. son senesinde bide gs yapsın 2. sergen yalçın olarak tarihe geçsin.
Mesaj tarihi:
Red said:

valla aurelio iyi transfer deil bence

o adam bitti.gereksiz transfer

aurelio çok iyi transfer çok kötü transfer diye düşündüğümden değil de çok merak ettim sormak istiyorum. ispanya 2. lig maçlarını mı biliyosun hangi bölgenden uyduruyosun bunu?
Mesaj tarihi:
oha ibo 34 mü.ben 36 ya gelmiştir diyodum.adam 2 yıl daha oynar :P.benim merak ettiğim futbolu bırakınca td lik felan yapıcakmı :D onu sağ kenarında takım elbiseyle görmeyi çok isterim
Mesaj tarihi:
şu koşullarda çok mantıklı transfer

fink'in sözleşmesi dondurulduktan sonra ernst ve necip alternatifsiz kaldı, e aynı anda 6 yabancı oynatılabildiği için oluşan kontenjan sorunu da malum, hem türk hem kaliteli bir oyuncuyla kapatmışlar açığı işte mis gibi
Mesaj tarihi:
Galatasaray Uefa kupasını aldığında da yaşlıydı.
Emre Okan düşürüyordu bir tek ortalamayı hehe.

Bence kötü transfer ama. Robinho'ya niyet, Aurelio'ya kısmet oldu.

Lütfen ama lütfen bir forvet plx.
Mesaj tarihi:
Necip'i kesti, eski pis Fenerli vb. laflar mantiksiz, sonucta o bolgede topu topu 2 oyuncusu var BJK'nin dogru durust (Fink giderse). Rotasyon ve sakatliklar durumunda bir kisi oraya sartti zaten. Kendisi de iyi bir oyuncudur zaten, hosgelmis.
Mesaj tarihi:
Şöyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mıdır? Golcü helsinki maçı sonrası açıklanacak dedi hep serdal adalı. Kafayı yicez ha, gelmiyorsan, gelmiyorum de arkadaş. Yeter.

said:
arkadaşlar robinho ile anlaşma sağlandı fakat sözleşmedeki madde gereği rpbinho uefa kupasında gruplara katılırsa Beşiktaşın futbolcusu olacak. bu geçen zaman içinde robinho başka takımla anlaşma sağlarsa beşiktaşa 7 milyon € ödemek zorunda kalıcak. yani eğer helsinkiyi elersek robinho artık bi kartal.
  • Yeni Oluştur...