Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 6 ay donduruldu, ikinci yarı oynar sivok.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sonuçta sakat, alternatifi var zaten Sivok varkende rotasyon olmuştu gerçi Sivok en fazla forma giyenlerdendir sanırım. Ama adam sakat diye yerine 1 adam daha alacak lüksümüz yok. Ama demek istediğim defans hattı geçen senenin aynısı (sakatlar hariç), ha birde işe yaramaz kaş'ı gönderdik daha iyi olması lazım =P
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Geçen sene beşiktaşın defans hattı iyi olduğundan değil bütün takım defans yaptığı için az gol yedi dedik,dinletemedik. Öncelikle yukarda bişeyler yazılmış ben daha faydalı olur dedim daha ünlüler demedim ona bi dikkat edersek daha mantıklı olucak. Alternatifsiz Fenerbahçe kadrosunu bi yazalım. Volkan GG-Bilica-Lugano-Santos Emre-Baroni Stoch-Alex-Dia Niang Şimdi burda 8 tane yabancı var lig maçlarında tabi sayı bir şekilde düşürülücek alternatiflerle. Yedek Forvetler: Gökhan Ünal,Semih,Guiza (hangisi Bobo hariç olmak üzere beşiktaş forvetlerinden kötü? ) Yedek ortasahalar: Selçuk,Mehmet Topuz,Uğur Boral,Caner,Kazım,Özer Yedek defanslar:Bekir,İlhan. Baktığımda alternatifleri en iyi kadro bu bana göre benim takımımda Serdar Özkan falan oynuyor,Beşiktaş'ta ekrem dağ. İlk 11'de oynattığı hiç bir oyuncuyu kaybetmeden takviye yaptı Fenerbahçe. Evet Emre,Gökhan Gönül ve Lugano alternatifsiz oyuncuları ama o mevkilerde diğer takımlarda da alternatiflerin çok iç açıcı olduğu söylenemez.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ekrem dağ dediğin adamı televizyondan izlersen yetersiz gelebilir, topsuz oyunda izle bi zahmet
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ekrem Dağ dediğim adam,şuan sanıyorum 4 büyükler+Bursaspor dahil en kötü sağ bek olabilir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 uğur boral, caner, kazım bunlar mı iyi yedek? Guiza mı? İlhan mı bekir mi? Harbi nasıl bir düşünce sistemin var çözemedim. Fenerli olsan anlayacağım ama şu yedeklere iyi demek ayrı bir düşünce sistemi. Topuz geçen seneden beri ne oynamış? 8 yabancılı kadrosu bile ahım şahım değil. Kaldı ki 2 si kenarda oturmak durumunda kalacak. Fazla uzatmakta istemiyorum ama Türkiyenin en alternatifli ve iyi kadrosu, 2 young boys maçında 5 lik oluyorsa yazık bu lige.
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Beğenmediğin Topuz'u aldık diye göklere çıkardınız,alamadınız diye itin bi tarafına soktunuz. Senin takımında Ekrem Dağ'ın,Necip'in yedekleri kim? Selçuk türk futbolunun kanseri de olsa iyi bi yedektir. Caner dediğin adam İsmail Köybaşı'ndan daha çok performans veriyor farkettin mi bilmiyorum. Yada şöyle yapalım, iki takımdan da 2'şer tane 11 çıkar bakalım hangisi daha sağlam duruyor.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aga sen fenerlimisin bjklimi anlamadım
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Galatasaraylıyım asdhkads Takımım transfer yapmayınca, Akşam yine Barış-Sarp-Ayhan izleyeceğimi öğrenince delirdim işte :D
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 en iyi kadro fenev de hadi dağılın sadgege
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ..................Hakan..................... Ekrem....Zapo...Toraman...Üzülmez .............Ernst...Necip................ Robinho...........Guti........Quaresma ...................Bobo..................... 1. Cenk 2. Ersan 3. İsmail 4. Nihat 5. Tabata 6. Hilbert 7. Nobre - Ekrem = Hilbert yada Toraman beke Ersan ortaya . - Toraman, Zapo = Ersan - Üzülmez = İsmail - Robinho, Quaresma = Hilbert, Nihat - Ernst, Necip = Guti bir adım geriye, Tabata - Guti = Tabata - Bobo = Nobre = Nihat Buda yedekleri ve ilk 11 kadrosu Beşiktaş'ın. Şu durumda holosko yollanıp fink takımda kalırsa alternatıf sıkıntısı olacağını düşünmüyorum.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Tenekeadam said: - Robinho, Quaresma = Hilbert, Nihat bu olmazya
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 holosko ve bobo giderse fink kalır hem bu sefer o bölgede yedek olur güzel olur uğur incemanla olmaz çünkü o kısım
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Napalım abi yedeğe kimi alıp oturtalım? quaresma ve robınhonun yedeği, hilbert ve nihattır kalırsa holosko var.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 UniRoss said: Geçen sene beşiktaşın defans hattı iyi olduğundan değil bütün takım defans yaptığı için az gol yedi dedik,dinletemedik. Öncelikle yukarda bişeyler yazılmış ben daha faydalı olur dedim daha ünlüler demedim ona bi dikkat edersek daha mantıklı olucak. Alternatifsiz Fenerbahçe kadrosunu bi yazalım. Volkan GG-Bilica-Lugano-Santos Emre-Baroni Stoch-Alex-Dia Niang Şimdi burda 8 tane yabancı var lig maçlarında tabi sayı bir şekilde düşürülücek alternatiflerle. Yedek Forvetler: Gökhan Ünal,Semih,Guiza (hangisi Bobo hariç olmak üzere beşiktaş forvetlerinden kötü? ) Yedek ortasahalar: Selçuk,Mehmet Topuz,Uğur Boral,Caner,Kazım,Özer Yedek defanslar:Bekir,İlhan. Baktığımda alternatifleri en iyi kadro bu bana göre benim takımımda Serdar Özkan falan oynuyor,Beşiktaş'ta ekrem dağ. İlk 11'de oynattığı hiç bir oyuncuyu kaybetmeden takviye yaptı Fenerbahçe. Evet Emre,Gökhan Gönül ve Lugano alternatifsiz oyuncuları ama o mevkilerde diğer takımlarda da alternatiflerin çok iç açıcı olduğu söylenemez. Saydığın o yedeklerde güiza, g.ünal, selçuk, uğur, caner, kazım, bekir, ilhan komple sıfır. kazım zaten malum semih, özer, bi de topuz fb'nin yedekleri.
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Kendimi Fenerbahçe'li gibi hissetmek istedim biraz neden üstüme geliyosun ki Rew =)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 UniRoss said: Kendimi Fenerbahçe'li gibi hissetmek istedim biraz neden üstüme geliyosun ki Rew =) abi sen takım çatışması yaşıyon :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Millet fenerbahçeli olduğuna pişman, sen fenerli olmaya çalışıyorsun. Vah ki vah
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Darksun said: Sonuçta sakat, alternatifi var zaten Sivok varkende rotasyon olmuştu gerçi Sivok en fazla forma giyenlerdendir sanırım. Ama adam sakat diye yerine 1 adam daha alacak lüksümüz yok. Ama demek istediğim defans hattı geçen senenin aynısı (sakatlar hariç), ha birde işe yaramaz kaş'ı gönderdik daha iyi olması lazım =P Hatta Ersan Gülüm geldi ki, şimdilik hatasız oynuyo. Sol bek oyanaybilmesi de cabası, milli takım için de büyük kazanç diycem ama oğuz çetinin ölmesi lazım önce.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Llama said: Eralp said: valla trabzon bile şampiyon olabilir bu yıl, fenerle gs o kadar kötü yani. ts iyi değil yani 2 sene önce biz şampiyon oldugumuzda gs fener kötü idi şampiyon oldu diyordunuz şimdi ts olursa ona mı böyle dicez gs fb kötü ondan oldu Boş yere saldırma, ben hiç bir zaman öyle birşey demedim. Ayrıca geçen yıl bursa şampiyon oldu, diğerleri kötüydü o sayede şampiyon oldular diyen oldu mu? Ben sadece gs ve fb nin kötü olduğunu bu durumdan yararlanabilecek trabzonspor un şampiyon olabileceğini söyledim, ki trabzon liverpool topiğinde de trabzonun çok iyi olduğunu belirttim kaç kere. Saldırmak için yer arıyonuz be
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Llama said: UniRoss said: Kendimi Fenerbahçe'li gibi hissetmek istedim biraz neden üstüme geliyosun ki Rew =) abi sen takım çatışması yaşıyon :) Yok ya canım sıkıldı vakit öldürüyorum =)
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 O değil de dün bi spor sitesi manşet atmış haber yapmış "GS'den tam kadro idman" diye. Hehehe öyle bi hale geldik ki antrenmana tam kadro çıkınca bile haber oluyo :) Daha da trajikomiği attıkları başlık da yalan, haberin içeriğinde yine 4 adamın antrenmanda olmadığı yazıyodu, sakatlardan 1-2si daha düz koşuyla da olsa antrenmana katılmış onu haber yapmışlar lol
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 knox said: Tenekeadam said: - Robinho, Quaresma = Hilbert, Nihat bu olmazya ahahaha ne bekliyosun ki yedeğe agüeroyla aaron lennonu mu alalım? hani ibrahim üzülmezin yedeğine ismaili koyarsın oh bu oldu dersin ama robinho ile quaresma için eksikliğinihissettirmiycek yedek çok zor :D
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 RayCharles said: knox said: Tenekeadam said: - Robinho, Quaresma = Hilbert, Nihat bu olmazya ahahaha ne bekliyosun ki yedeğe agüeroyla aaron lennonu mu alalım? hani ibrahim üzülmezin yedeğine ismaili koyarsın oh bu oldu dersin ama robinho ile quaresma için eksikliğinihissettirmiycek yedek çok zor :D hilbert neci daha belli değil...adam kocaman bir soru işareti.nihat desen ......... doldur arayı.yani o bölgeler de bu adam yedek olabilir diyebilceğimiz oyuncumuz yok.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado ile yollar kesin olarak ayrıldı. Beşiktaşlı yöneticilerden edindiğimiz bilgillere göre, Arap takımlarından Al-Jazira yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı. Delgado`nun bu seneki maaşının verilmeyeceği bu miktarın bonservis bedeli olarak sayılması konusunda anlaşıldı. 2006-2007sezonu başında 5 Milyon Euro`ya Basel`den transfer edilen Arjantinli futbolcunun yarın resmi imzayı atacağı ve İstanbul`dan ayrılacağı bildirildi. -HABER1903- oh be birinden kurtulduk
Öne çıkan mesajlar