Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Masquerade said: ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o değil de şu batdal bizde olsaydı keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 pazar günü açıklancak rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 robinho beşiktaşta raaad olun , yönetim resmen medical park için taraftara gönderme yapmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bugun fotomacta fatih tekke bjk ye gelecek yazıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 PZero said: pazar günü açıklancak rahat olun Borsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 forza girişine adamın resmini koymuş halen, alamazlar diye umut ediyorlar. hahahah üzülmeyin. Soda için. Benim tahminim o açıklama, stadın ismi değişecek onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi FM'de nasi bi takim olucaz lan korktum valla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Buddha said: Abi sen değişik bir BJK'lisin her konuda eleştrinin ardından senin tepkin geliyor :) Lig maçı ve UEFA maçını izledim. Defansta sıkıntı gördüm. Tabi rakipler çok güçlü olmadığı için ciddi soruna yol açmadı. Zaten defanstaki problemlerde aşırı değil. Öyle bir kastımda yok. Ama orayada bir takviye taş gibi takım olur. Kötü bişey demedik yani :D Toz kondurmuyorsunuz lan hiç mi Guti Quaresma görmediniz :D Guti'yi geride oynatarak bir nebze bu top çıkarma sorunu çözülüyor. Türkiye ortalamsına bakarsak, Zapo ve Ferrari gayet iyi top çıkarıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bugün açıklama geldi nereye çeksen gelir hesabı :D benim anlamadığım pzt veya salı gelir diyor çoğunluk.spk demicekmi noluyoruz lan 2 gün de ne oldu falan asdagege.1 eylül gelsin ve bu iş kapansın duyumcuların b*ku çıktı bu sene recai sağ olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 said: Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir bu kadar kesin dille yalanlayıp 2 gün sonra getirmek priceless. hoş alışık bjk. demirören schusterla allah belamı versin görüşmedim diyip 3-4 gün sonra getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben alınacaksa yerli bir forvetten yanayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 "yıldırım demirören" said: "BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE DENİZLİ BU KULÜPTEN İÇERİ GİREMEZ!.." Bu sözler henüz 10 ay önce Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tarafından söylenmişti.. Hemde milyonların önünde.. İŞTE O AÇIKLAMALARI TURKSPOR.NET SİZLERE YORUMSUZ OLARAK SUNUYOR!.. TIKLAYIN, OKUYUN!.. YORUM SİZİN!.. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den bomba gibi açıklamalar!.. Alınan kötü sonuçlar sonrası siyah beyazlı taraftarların hedef tahtası haline gelen Demirören, eleştirilere Lig TV’de yayınlanan “2’ye 1” programında yanıt verdi. Ömer Güvenç ve Bahri Havadır’ın sorularını içtenlikle yanıtlayan Demirören’in açıklamalarından satır başları şöyle: “AYBABA VE DENİZLİ KULÜPTEN İÇERİ GİREMEZ” Ertuğrul Sağlam’a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez. Samet Aybaba benim muhatabım değil. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ya ben inanmıyordum robinho falan saçmalık hatta halen gözümde ama sadece medyadaki ROBİ BJK'DE haberleri bile Beşiktaş'ın borsada %33 kâr etmesini sağlamış. Bu da yaklaşık 72 milyon TL mi ne ediyormuş sanırım. Fazla iyi bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 brezilyalılar fenerde iyi oynuyor ne hikmetse renklere alısamıyolar heralde bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 knox said: bugün açıklama geldi nereye çeksen gelir hesabı :D benim anlamadığım pzt veya salı gelir diyor çoğunluk.spk demicekmi noluyoruz lan 2 gün de ne oldu falan asdagege.1 eylül gelsin ve bu iş kapansın duyumcuların b*ku çıktı bu sene recai sağ olsun.... yok hacı açıklama gayet net, çok pahalı kulüp olarak veremeyiz, anca sponsorla alırız bugün için de öyle bir sponsor yok. sonra ptesi, sponsor bulduk aldık. öptüm bye. şeklinde bir açıklama yapılır :P borsadaki yükseliş direkt olarak bjk'yi etkilemiyor sanırım, tabii yönetimden hisse alan varsa onu bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paranoyak olmuşunuz beyler iyice, yok işte sponsor. Borçlar çok battık diye açıklama gelse, Messi geliyor sanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bizim hisse 5,30 dan 7,85'e çıkmış, ben 5,85 de çıkmıştım ühühühühüh. Yaktın beni bjk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sampiyonluk geliyor diyorsanız koyun bet 1'e 4 veriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 klübün açıklamaları bana yalan gibi geliyor. q7 ve guti transferlerinde de aynı şeyi yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tam aptal aşıklara döndük kız yok dedikçe bişey var zannediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Aynı şeyi düşünüyorum, klüp taktik yapıyor q7de yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gayet stadın ismi değişecek onun için ayak yapıyorlar. Yoksa forza topic açmış, o iş bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gelmesin abi robinho yer yok zaten arka koltugu 5ledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 rahat olun... sorun yok. gelsede sorun yok gelmesede bi gitsinler gidenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar