Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Ya bence anlaşma sağlandı. Zaten Robinho'yu kimse istemiyor. Çok sorunlu bir adam. Beşiktaş ve Schalke var. Schalke taraftarı istemiyor zaten çünkü büyük bir finans sorunları var.

Açıklamak içinde bir yabancı gitmesini bekliyorlar guti gibi olacak işte. Fink ya da delgado bu hafta gidecekmiş. Delgado için abu dabi de bi takımla anlaşmış diyolar.
Bir de Helsinki maçının konsantrasyonunu bozmak istemiyorlardır.
dediğim gibi hem heyecanlandıran hem de oldukça korkutan bir transfer.

Ayrıca o kadar uefa yı alır. Robinho ileride de oynayabilir. Hilbert'in performansına bağlı gerçi son maçta yine çok dangalakça oynadı ama q7'nin kanat değişiklikleri o açığı kapatır.
Sosyal ağlarda paylaş

KAP'a bakıodum bugün beşiktaş hisseleri uçtu bende almıştım şu robi transferi için iyi değerlendi %12 lik artış var. durduramıyoruz efenim artıyor.

Diğer firmalara bakarken özel bildirim geldi BJKAS den aha dedim açıklandı bi girdim

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın 19.08.2010 tarih ve 210/318-10142 sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamadır.

Şirketimizin şu an itibariyle kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır.

=)

yine hüsran yine hüsran :p
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Yenerk85 said:

fake'e gel "i" ler büyük hangi cahil yaptıysa :)

Manchester city f.c

büyük harf yok. chatleşio mübarek

Bunları geçtim o ingilizce ne yaa... Hayır harbi söylüyorum ingilizce bilmeyen adam ingilizce yazmaya kalkmasın, kendini rezil etmesin kepaze olmasın.

Facebookta da görüyorum arkadaş listemde, ingilizce bilmeyen adam status falan yazmaya çalışıyo ingilizce, özentilikten midir, nedendir (arkadaş listesinde öyle bisürü yabancı olsa anlayacam) abuk subuk cümleler çıkıyor ortaya.

aktiftablet said:

tunch said:

Gsli arkadaşlar şimdiden başlayabilir "bu sene kötüydük ondan şampiyon oldunuz" demeye.

Onlar da biz kötüyken şampiyon oluyolar, biz niye kullanmıyoruz bu argümanı?

siz hep kötüsünüz çünkü :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...