sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ya bence anlaşma sağlandı. Zaten Robinho'yu kimse istemiyor. Çok sorunlu bir adam. Beşiktaş ve Schalke var. Schalke taraftarı istemiyor zaten çünkü büyük bir finans sorunları var. Açıklamak içinde bir yabancı gitmesini bekliyorlar guti gibi olacak işte. Fink ya da delgado bu hafta gidecekmiş. Delgado için abu dabi de bi takımla anlaşmış diyolar. Bir de Helsinki maçının konsantrasyonunu bozmak istemiyorlardır. dediğim gibi hem heyecanlandıran hem de oldukça korkutan bir transfer. Ayrıca o kadar uefa yı alır. Robinho ileride de oynayabilir. Hilbert'in performansına bağlı gerçi son maçta yine çok dangalakça oynadı ama q7'nin kanat değişiklikleri o açığı kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 KAP'a bakıodum bugün beşiktaş hisseleri uçtu bende almıştım şu robi transferi için iyi değerlendi %12 lik artış var. durduramıyoruz efenim artıyor. Diğer firmalara bakarken özel bildirim geldi BJKAS den aha dedim açıklandı bi girdim İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın 19.08.2010 tarih ve 210/318-10142 sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamadır. Şirketimizin şu an itibariyle kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. =) yine hüsran yine hüsran :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 o forumdaki herkes gittiği iyi oldu bilmem ne dioda, o kadar yıldızla bişey yapamayan kendileride feci failler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ssn nedir ya city forumlarında according to ssn diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Sky Sport News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 recai iyice saçmaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Arkasokak said: en çok yıldırım demirörenin yeri sağlamlaştı diye seviniyorum. 10. haftada balon patlayınca medical park arena inönü ağlama duvarına döner yine. almadık o sponsoru taraftar tepki gösterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Arkasokak said: en çok yıldırım demirörenin yeri sağlamlaştı diye seviniyorum. 10. haftada balon patlayınca medical park arena inönü ağlama duvarına döner yine. iyi olmuş baninin açılması. Hızlı girdin sezona yine. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aga ben bu recai'ye küfür edicem twitterdan dfsgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 et et benim içinde et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fake'e gel "i" ler büyük hangi cahil yaptıysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://www.skybet.com/betting/football/transfer-specials/robinho-to-join-by-the-end-of-2010-summer-transfer-window/e12398930.html?aff=682#cntnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bi olaylar dönüyor da bakalım. Skybet bahsi evens durumuna aldı. Kulüpten kombine kart satışlarının uzatıldığı açıklaması da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kombine geçen senede uzatılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Gsli arkadaşlar şimdiden başlayabilir "bu sene kötüydük ondan şampiyon oldunuz" demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 GS ve FB'nin olmadığı ligde şampiyonluk rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yenerk85 said: fake'e gel "i" ler büyük hangi cahil yaptıysa :) Manchester city f.c büyük harf yok. chatleşio mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 -Robinho nerde? -Geliyor. -Para nerde? -Başkanda. -Robinho nerde? -Geliyor. -Para nerde? -Başkanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tunch said: Gsli arkadaşlar şimdiden başlayabilir "bu sene kötüydük ondan şampiyon oldunuz" demeye. Onlar da biz kötüyken şampiyon oluyolar, biz niye kullanmıyoruz bu argümanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 BiTcH_oFBaT said: Yenerk85 said: fake'e gel "i" ler büyük hangi cahil yaptıysa :) Manchester city f.c büyük harf yok. chatleşio mübarek Bunları geçtim o ingilizce ne yaa... Hayır harbi söylüyorum ingilizce bilmeyen adam ingilizce yazmaya kalkmasın, kendini rezil etmesin kepaze olmasın. Facebookta da görüyorum arkadaş listemde, ingilizce bilmeyen adam status falan yazmaya çalışıyo ingilizce, özentilikten midir, nedendir (arkadaş listesinde öyle bisürü yabancı olsa anlayacam) abuk subuk cümleler çıkıyor ortaya. aktiftablet said: tunch said: Gsli arkadaşlar şimdiden başlayabilir "bu sene kötüydük ondan şampiyon oldunuz" demeye. Onlar da biz kötüyken şampiyon oluyolar, biz niye kullanmıyoruz bu argümanı? siz hep kötüsünüz çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 İngilizce konusuna komple katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Burax said: -Robinho nerde? -Geliyor. -Para nerde? -Başkanda. -Robinho nerde? -Geliyor. -Para nerde? -Başkanda. asdfasd araba nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 2 kupalı sezonda bile kötü olduğumuzu kabul ettik,kompleks yok biz de forza beşiktaş sadgheheed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar