Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Yildiz oyuncu defans yapmaz mantigini Kim yerlestirmis sizin akliniza merak ediyorum acikcasi. Guti olsun q7 olsun cayir cayir defansif oynarlar. Dun sergenin dedigi gibi Ben sadece defans oynarim Ben sadece orta acarim diyen adam en fazla konyada oynar q7 nin gutinin kariyerini tartistiniz sayfalarca defans yapmayan adami tutarlarmi real madridde

Bugun guzel bir mac izleriz heralde q7 biraz daha oyuna agirligini koyar guti gelincese tadindan yenmez 25 yasindayin bjk store dan sadece corap alirdim bu sene 3 formadanda alicam ki birdahaki seneye Devam etsin bu transferler :) bide kiskananlar catlasin
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

Yildiz oyuncu defans yapmaz mantigini Kim yerlestirmis sizin akliniza merak ediyorum acikcasi. Guti olsun q7 olsun cayir cayir defansif oynarlar. Dun sergenin dedigi gibi Ben sadece defans oynarim Ben sadece orta acarim diyen adam en fazla konyada oynar q7 nin gutinin kariyerini tartistiniz sayfalarca defans yapmayan adami tutarlarmi real madridde

Bugun guzel bir mac izleriz heralde q7 biraz daha oyuna agirligini koyar guti gelincese tadindan yenmez 25 yasindayin bjk store dan sadece corap alirdim bu sene 3 formadanda alicam ki birdahaki seneye Devam etsin bu transferler :) bide kiskananlar catlasin

Delikanlı gibi söyle hayatında kaç kere izledin Guti'yi ve Quaresma'yı? Videolar hariç oturup 90 dakika izlemekten bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

gellidus said:

Delikanlı gibi söyle hayatında kaç kere izledin Guti'yi ve Quaresma'yı? Videolar hariç oturup 90 dakika izlemekten bahsediyorum.

Utandirmak istemezdim seni ama buyuk ihtimalle senin tv de izlediginden daha fazla canli izlemisimdir kimin kim oldugunu bilmeden yaziyorsunuz sonra komik oluyorsunu
Sosyal ağlarda paylaş

20 yıllık madrid taraftarısın yani?
İşin komik yanı evet ben televizyondan takip ettim bugüne kadar Guti'yi. Quaresma'yı ise takip edemedim pek çünkü yayınlanan liglere transfer olduğunda klübe ısıtıyordu arkadaş.
Ha Quaresma'yı da 1 maç canlı izleme fırsatım da oldu Porto formasıyla.
Adam gibi soru sordum kaç kere izledin diye,buna adam gibi cevap vermek yerine neden böyle abuk subuk yorumlar?
Kimsin ki sen arkadaşım? Del Bosque falan mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

çift ön libero şart bence zamanla schuster farkedecektir ama ilk haftalar biraz sıkıntı yaşayacağız bu açık.

bu arada yakında ernst necipin yedeği olur. bir de finki yollamasak keşke ya. tribünde otursun işte adam istikrarlı 10 maç oynamaz 11.maçta yine aynı performansla oynar. gönderilecek çok adam var ondan önce
Sosyal ağlarda paylaş

*Erhan Kahraman sağ bekte çok sırıtıyor yaw.
*Hilbert'e biraz zaman verilmesi lazım.
*Quaresma'nın defansa öle aman aman yardım etmesine gerek yok Delgado'nun ilk yarıda oynadığı pozisyonda defansif özellikleri daha iyi biri olduğu sürece açığını her türlü kapatacaktır.
*Takımın defans hattıyla ileri ucu birbirine daha yakın oynamalı.
*Adamlar ikinci yarı bi ara ileride bastılar, 3 tek pası üstüste yapıp çıkamadık. Sanki hiç çalışılmamış gibi bunlara..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...