Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Şu magazin basınından nefret ediyorum.
Benzin döküp sigara izmaritini ağır çekim fırlatıcaksın hepsinin üzerine ancak o zaman kinim söner.

Sırf Guti için de değil, bütün türk sporu çekiyor bu asalaklardan. Sonra adama görüntü vermeyeceksen de yavşayıp

Ağğğğğğbi ekmek parası peşindeyiz biz de derler

Ekmeğin burnundan gelsin inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Şu magazin basınından nefret ediyorum.
Benzin döküp sigara izmaritini ağır çekim fırlatıcaksın hepsinin üzerine ancak o zaman kinim söner.

Sırf Guti için de değil, bütün türk sporu çekiyor bu asalaklardan. Sonra adama görüntü vermeyeceksen de yavşayıp

Ağğğğğğbi ekmek parası peşindeyiz biz de derler

Ekmeğin burnundan gelsin inşallah

Malesef inanılanın aksine sigara,benzinin ateş alması için gerek sıcaklığa çıkmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi buldunuz Kasap savunmayı. İyisiniz.

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarına erken başladı. Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/39833/kartalin-ilk-transferi-egemen
Sosyal ağlarda paylaş

Almak istiyorlar o adami galiba, simdiden ufak ufak basina verip taraftar tepkisi olcuyor olabilirler. Bu adami Besiktas'ta gormek istememi gectim, benim asil anlamadigim ne gerek var bu transfere. Zaten Toraman ve Ersan var gobekte. Bu herifi alsan Toraman ile ayni zamanda birakacak futbolu. Sivok ve Ferrari nin ikisini birden bu sezon elinden cikaramayacagina gore iki oyuncu muzmin yedek olacak. 4-5 as stoperli takim mi olur?

Agresif oynayan defans dersin de o da Besiktas'ta sokmez. Bu adamin ilk hareketinde basarlar kirmiziyi hakemler, bu acik ve net bir durum.

Giray'i da alip, ikisiyle mac basina anlasip kulup binasinda temizlik felan yaptirmayi dusunuyorlarsa ben fitim. Ama bu adamin Besiktas'a yararli olmasini birak bosu bosuna taraftar tepkisi cekmenin manasi nedir yani. Gercekten on sozlesme felan yaptilarsa da taraftardan cekinip almazlar bence sezon sonu.

Bonservisi de elindeymis Adnan neden almadi ki bunu? Takilsaydi Galatasaray'da. O zaman da bizim oyuncular sakatta gerci, iki ucu b.klu degnek afedersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...