Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 guti gider kaka gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Şu magazin basınından nefret ediyorum. Benzin döküp sigara izmaritini ağır çekim fırlatıcaksın hepsinin üzerine ancak o zaman kinim söner. Sırf Guti için de değil, bütün türk sporu çekiyor bu asalaklardan. Sonra adama görüntü vermeyeceksen de yavşayıp Ağğğğğğbi ekmek parası peşindeyiz biz de derler Ekmeğin burnundan gelsin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Wispy said: Benzin döküp sigara izmaritini ağır çekim fırlatıcaksın hepsinin üzerine ancak o zaman kinim söner. ucuza kaçmayalım lütfen, o işin raconu zippo çakmak fırlatmaktır. hiç mi hollywood filmi izlemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Wispy said: Şu magazin basınından nefret ediyorum. Benzin döküp sigara izmaritini ağır çekim fırlatıcaksın hepsinin üzerine ancak o zaman kinim söner. Sırf Guti için de değil, bütün türk sporu çekiyor bu asalaklardan. Sonra adama görüntü vermeyeceksen de yavşayıp Ağğğğğğbi ekmek parası peşindeyiz biz de derler Ekmeğin burnundan gelsin inşallah Malesef inanılanın aksine sigara,benzinin ateş alması için gerek sıcaklığa çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bjk yine yabancıları doldurcak ve kontenjan için federasyona yalvarcak gibi geliyor, çünkü alıncak Türk defans pek yok ortada. Tüpçü Milliyet'i aldığı için artık arkalarında medya desteği de olacak ama yine de Bjk'dan bişi olmaz, gelenek olduğu üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ersan, serdar aziz, serdar kesimal, ömer toprak gibi var güzel yerli savunmacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Masquerade said: ersan, serdar aziz, serdar kesimal, ömer toprak gibi var güzel yerli savunmacılar. ek olarak emre güngör, giray (tamam kasap masap ama yer tutması ve adam markajı mükemmel) sadece stoper değil bek de bakıyorsan özgür çek, hasan ali kaldırım falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 üzücü bir haber vereyim. ömer toprak -> Leverkusen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hadi buldunuz Kasap savunmayı. İyisiniz. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarına erken başladı. Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/39833/kartalin-ilk-transferi-egemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ettiğimiz küfürler boşa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bir daha baktım da, yok ya yapmazlar öyle şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Abi ligdeki bütün kasapları toplarsak bizim ortasaha forvet rahat edecek ben stratejiyi çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 egemen gelince aranızda beşiktaşı bırakacak olan bir kaç arkadaş var. not aldım ben. hatta her maç topic'ine pastelenecek egemen yorumlarını bir araya toplayacam direk her maç topicine koyacam egemen oynuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yahu egemen ne yaaaaaaaaaaa. oldu olacak girayıda alalımda bare bizim futbolcuları sakatlayanları yarı yarıya düşürmüş oluruz. Gerçi bu sefer daha büyük risk olur, antremanda sakatlarlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genç alınmıyo ya gittik gene 30 luk egemeni aldık.Ulan genç anlayışımız bu mu bizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yedekde duracak olsa belki alınabilirdide 1.1 milyon yazıyor ntv'de , sivok 500 alırken yuh derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 E hani yalanlanmamış mıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yahu olay egemen fln değil de bizim bu yönetimin icraatlerinden iyice gına geldi. iki gün önce yok diye resmi siteden açıklama yap, iki gün sonra anlaşma yaptığın ortaya çıksın. gg beşiktaşlılık duruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Beşiktaşlılık duruşu M.Ö. Süleyman Seba zamanında kalmış bişidir, boşuna üzülmeyin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Almak istiyorlar o adami galiba, simdiden ufak ufak basina verip taraftar tepkisi olcuyor olabilirler. Bu adami Besiktas'ta gormek istememi gectim, benim asil anlamadigim ne gerek var bu transfere. Zaten Toraman ve Ersan var gobekte. Bu herifi alsan Toraman ile ayni zamanda birakacak futbolu. Sivok ve Ferrari nin ikisini birden bu sezon elinden cikaramayacagina gore iki oyuncu muzmin yedek olacak. 4-5 as stoperli takim mi olur? Agresif oynayan defans dersin de o da Besiktas'ta sokmez. Bu adamin ilk hareketinde basarlar kirmiziyi hakemler, bu acik ve net bir durum. Giray'i da alip, ikisiyle mac basina anlasip kulup binasinda temizlik felan yaptirmayi dusunuyorlarsa ben fitim. Ama bu adamin Besiktas'a yararli olmasini birak bosu bosuna taraftar tepkisi cekmenin manasi nedir yani. Gercekten on sozlesme felan yaptilarsa da taraftardan cekinip almazlar bence sezon sonu. Bonservisi de elindeymis Adnan neden almadi ki bunu? Takilsaydi Galatasaray'da. O zaman da bizim oyuncular sakatta gerci, iki ucu b.klu degnek afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ersan'ın bonservisini aldı mı Bjk? O zaman baya gereksiz olmuş Egemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Almadilar bonservisini daha ama Ersan ne zaman sorsalar gerekirse 1 yil Adanaspor'da takilirim sonra yine Besiktas'a gelirim diyen bir adam. Adali da Adanali adam zaten, baskani ile kankalar. 3 5 ne istiyorsa ver Adanaspor'a gitsin, Forlan'a yillik 4-5m vermeyi dusunup Ersan'a gelince fakire yatmak hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yedek dursun egemen nolacak, türk yedeğin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mokoko said: http://www.habershow.com/v4/20082-olay-gece-guti-once-besiktas-tan-gidecegini-acikladi-sonra-da-gazeteci-tartakladi WHAT IS UR PIROBLEM? abi gebersin şunu yapanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oldu da egemen gelirse forma numarası ne olacak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar