knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aktiftablet said: oldun said: Red said: guti yatmaya geldi dediğimde neler demiştiniz ahahha abi bunu demek için mi bekledin 26-27 hafta 1. Transfer yapıldığında X yatmaya geldi yaz. 2. Kötü oynadığı bir maçı bekle 3. A ve H harflerine rastgele sayıda basarak post at. 4. Bütün transferler için tekrarla 5. Profit Ayrıca Guti en az 10 maçta takımın en iyi olmuştur. Tayfur Guti'yi forvet gibi oynatıyor. Schuster ön liberoların arasında oynatıyodu ve Guti çok rahat top alıp takımı ileri taşıyan adam oluyodu. Tayfur Guti'yi tehlikeli bölgere yakın oynatmak istediğinden topla kolay buluşamıyor. abi galatasaraylılara hak vermek lazım,sıkıntılı dönemden geçiyorlar,sarmaya yer arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bunlar şimdi böyleyse küme düştükleri zaman nası sararlar merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Forlan iyi vurur diyorum 08 Nisan 2011 Cuma - 14:24 NTVSpor Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları başladı. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo'nun yerine dünyaca ünlü bir golcüyü renklerine bağlamaya çalışıyor. Bu isim Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan. Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın haberine göre, şu anda İstanbul'da olan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ile Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı'nın Forlan transferi için bir araya geldiği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu görüşmede Uruguaylı golcü için teklifini yaparak transferde somut bir adım atmak istediği belirtildi. 31 yaşındaki forvetin ise Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 teknik trektörlerinide alıcakmışız bu adamların yeminlen ispanya ayağımız oldu ha a.madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 31 meh. seneye 32. sonra cumartesi and sunday comes afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi guti transferi daha gerçekleşmeden yatmaya geldi demiştim evet adam yatmaya geldi kabullenin senede 10 maç güzel oynadı diosunuz.senede 10 maç yetmiyor işte.guti benim aklımda istinye parkta gezen rangeroverıyla ters yöne giren gece maceralarıyla aklımda kalıcak bir futbolcu oldu türkiyede. bunu kabullenmek lazım galatasaraylılıkla alakası yok. hani beşiktaşı şuan galatasaraydan farklı görüosanızda sizin körlüğünüz. ben şahsen böyle adamları izlemek istemiyorum artık.gelip 2 tane forma satıcak falan.taraftarı kandırmak için yapılan isim transferleri. bir aksilik olmaz ise beşiktaşta maglubiyet rekoru kırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ferrari de gece alemlerinden çıkmıyor gutide çıkmasınlar takılsınlar mis giderkende bırakır tazminatını yada 4 milyon bonservisi gider istediği yere fernandesi alalım tek derdimiz bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 knox said: Forlan iyi vurur diyorum 08 Nisan 2011 Cuma - 14:24 NTVSpor Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları başladı. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo'nun yerine dünyaca ünlü bir golcüyü renklerine bağlamaya çalışıyor. Bu isim Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan. Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın haberine göre, şu anda İstanbul'da olan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ile Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı'nın Forlan transferi için bir araya geldiği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu görüşmede Uruguaylı golcü için teklifini yaparak transferde somut bir adım atmak istediği belirtildi. 31 yaşındaki forvetin ise Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı iddia edildi. http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 robinho da yazılı olarak 10kez yalanlandı... forlanda öyle inanırım kaldı geriye 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 forlan nerden cıktı yauv yerli lazım takıma aurelio nobre nihat bunlar sıkıntılı zaten hepsinin yası almıs yürümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Red said: abi guti transferi daha gerçekleşmeden yatmaya geldi demiştim evet adam yatmaya geldi kabullenin senede 10 maç güzel oynadı diosunuz.senede 10 maç yetmiyor işte.guti benim aklımda istinye parkta gezen rangeroverıyla ters yöne giren gece maceralarıyla aklımda kalıcak bir futbolcu oldu türkiyede. bunu kabullenmek lazım galatasaraylılıkla alakası yok. hani beşiktaşı şuan galatasaraydan farklı görüosanızda sizin körlüğünüz. ben şahsen böyle adamları izlemek istemiyorum artık.gelip 2 tane forma satıcak falan.taraftarı kandırmak için yapılan isim transferleri. bir aksilik olmaz ise beşiktaşta maglubiyet rekoru kırıcak lol Guti'yi hiç izlememişsin belli. Ayrıca 10 maç oynadı demdim, en az 10 maçta takımın en iyisi oldu dedim. Sakat olmadığı her maç (bir maç cezalıydı) oynadı ve Schuster zamanındaki her maçta iyi oynadı. Onsuz maçlarda çok zorlandık zaten, Tayfur'la iki maç oynadı ve forvet gibi oynadığı için yeterince top alamadı. Beşitaş maçlarını tkaip ettiğin halde bunu söylüyosan kör sensin. Nihat yatmaya geldi deseniz anlarım da, bok atmaya çalışıp fail oluyosunuz. Hele bi de ben artık böyle adam görmek istemiyorum demişsin ki kaba etlerimle güldüm, kaç tane Guti gibi adam gördün Türkiye'de? Üç beş tanedir Türkiye'ye gelen bu kalite de adam. Ben özellikle böyle adamları izlemek istiyorum, hatta Beşiktaş'a gelmeseler de diğer takımlarda izlemeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi galatasaray cok kotu oldugu için genelde fener trabzon beşiktaş takip ettim kusura bakmayında guti naptı bu sene vasatın üstüne cıktıgı maçlar bir elin parmagını geçmez. taraftar gözlüğüyle maç izlemek böyle bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Yatsın arkadaş biz memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yatıcaksa böyle yatsın arkadaş attığı golle asistleri yeter çok şükür sakatlanmasından sonra zor adapte oluyor bu adam maçlara hele bide ülkesinden döndümü hepten zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adamın tek olumsuz şeysi kasımpaşaya penaltı kaçırması benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Guti alex Kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 golleri derken penaltıları diyosun herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 penaltı penaltı dediniz adamlar penaltı çalmaz oldu be bize : ) gol mu gol yani ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi yasinin galatasaraya karşı kazandığı penaltıdan sora bi daha yasaklanması lazımdı size penaltı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bize herşeyi yasakladılar zaten bu sene kupa maçında bile gördük adam 15 saniye sonra kartı çıkardı verdi bağırmasalardı "ölüncemi vercen" diye herhalde çıkarmıcaktı sarı kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 en kötü en ölü halimizle bile sezonu bence en iyi bitiren takım gene beşiktaş. genel bir değerlendirme yaparsak trabzonspor : şl ön elemelerde elendiler . avrupa ligi ön elemelerinde elendiler . türkiye kupasında gruptan cıkamadı. şampiyonlukda %80 şansı var fenerbahçe : şl ön elemede elendiler . avrupa ligi ön elemlerinde elendiler türkiye kupasında gruptan cıkamadılar . şampiyonlukda %20 şansı var galatasaray : anlatmaya gerek yok beşiktaş : avrupa liginde guruplara kaldık , gruplardan cıktık , türkiye kupasında finale cıktık %80 kupayıda alırız . şöyle genele bakınca en kötü halimizlebile sezonu en iyi geçirdiği sanılan takımlardan 1 adım öndeyiz şimdilik.. şampiyon olan takımla durumlar eşit olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bakıyorum da basında forlan ismi üzerinden ikinci bir robinho vakkası başlatıldı, gerçi forlanın bonservisi olmadığı için olma ihtimali az da olsa var , ama zor dostum zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 PZero said: en kötü en ölü halimizle bile sezonu bence en iyi bitiren takım gene beşiktaş. genel bir değerlendirme yaparsak trabzonspor : şl ön elemelerde elendiler . avrupa ligi ön elemelerinde elendiler . türkiye kupasında gruptan cıkamadı. şampiyonlukda %80 şansı var fenerbahçe : şl ön elemede elendiler . avrupa ligi ön elemlerinde elendiler türkiye kupasında gruptan cıkamadılar . şampiyonlukda %20 şansı var galatasaray : anlatmaya gerek yok beşiktaş : avrupa liginde guruplara kaldık , gruplardan cıktık , türkiye kupasında finale cıktık %80 kupayıda alırız . şöyle genele bakınca en kötü halimizlebile sezonu en iyi geçirdiği sanılan takımlardan 1 adım öndeyiz şimdilik.. şampiyon olan takımla durumlar eşit olur anca en kötü ölü halinizin sezon başında bu sezon maç kaybetmeyeceğini iddia ediyodun, yüzyılın kadrosu yıldızlar karması diyodunuz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar