kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bölüm modu olsam sergenle hagiyi kıyasladığın için seni banlardım şu bölümden hatta şikayetimide yaptım. futbol bölümü burası genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sergen zaten kendi cıkıp ben böyle böyle yaptım daha iyi yerlere gelemedim diyor leadman adamı efsane yaptı:) yetenekliydi ama efsane deildi.efsane metin oktay.rıdvan dilmen vs dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: sergen trde efsane olarak anılmıyo ben beşiktaşlı olarak söylüyosam bunu doğrudur demiycem ama söylüyorum işte sergen kaliteli oyuncu yetenekleri çok iyi oyuncu ama gerizekalılığı yüzünden kendini bo keden bi oyuncu olarak anılıyo. adam iyiydi ama bok etti kendini. adam hagi ve sergeni kıyaslıyo bu kadar yetersizHagi Romanya'da daha iyi şartlarda gelişmiş ve geldiği noktaya gelmiş. Sen koy Sergen'i Romanya'ya. O kültürle, spor ahlakıyla yetiştir. Allah olur. Budur yani. Sergen efsanedir ayrıca, en azından Beşiktaş için öyledir. Sergen attı şampiyonluk geldi. Bir de kıyaslama nedir öğrenmen lazım ilk önce. Senin ciddi bir yaşamsal fundamental problemin var, neyin ne olduğunu bilmiyorsun daha, kim yetiştirdiyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 suç sizdeki merak ettim bende bu kadar hararetli neyi tarışıyosunuz diye adam yetersizlikte sınırları szorlayıp uzaya falan çıkmış sizde cevap veriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hala kıyaslama diyorlar allahım. :D Ne günlere kaldık. Okuduğunu idrak edemiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 beyler kaçın uzaklaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adam çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sergen attı şampiyonluk geldi diyor.daha muattab olmamak lzm son yemi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adam 19 yaşında hatta çocukluğıuna dair hatırladığı en son maç ilkokul dönemindeki türkiyenin brezilyayla oynadığı yarı final maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ne zaman bırakacaksın tribünlere oynamayı. Of of. Götünüzden anlamayın bir de, klavye delikanlısı derken neyi kastettiğimi anlayamıyor musunuz? O adamın mecazına, ben gerçek anlamla cevap vermişim gibi yorumlamanız cidden olacak iş değil. İstediğiniz gibi yorumluyorsunuz ve tespit yapıyorsunuz. Herif angut dedi mesela. Acaba yönetim bir bok yapacak mı çok merak ediyorum. Daha önce bir mail vardı, destekler nitelikte devam ediyor bazı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 be$ikta$ ba$liginda sergen > hagi dir. artistik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ayıboluyo gö<3 cim bende 21 yaşındayım. Yaş genellemesi yapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 esh bacağını eline veririm halısahada abartma askdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: adam 19 yaşında hatta çocukluğıuna dair hatırladığı en son maç ilkokul dönemindeki türkiyenin brezilyayla oynadığı yarı final maçıSen şu forumda gördüğüm en mal insansın. Ciddi ciddi senin gibisini görmedim. Hadi benim yaşıma verirsin de senin neyine verilecek acaba. İsraf resmen, yaşadığın yıllara yazık ya senin insanlık adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Khelben said: Ayıboluyo gö<3 cim bende 21 yaşındayım. Yaş genellemesi yapmayalım lütfen. iyide adam çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tamam ona bişey demiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: kermit said: adam 19 yaşında hatta çocukluğıuna dair hatırladığı en son maç ilkokul dönemindeki türkiyenin brezilyayla oynadığı yarı final maçıSen şu forumda gördüğüm en mal insansın. Ciddi ciddi senin gibisini görmedim. Hadi benim yaşıma verirsin de senin neyine verilecek acaba. İsraf resmen, yaşadığın yıllara yazık ya senin insanlık adına. hadi git gitar falan çal sen futbol sana uzak bi spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: esh bacağını eline veririm halısahada abartma askdhHeh bak. Bu mecaz. Ben "klavye delikanlısı" dersem mecazı gerçek anlamda anlamış ve angut olmuş oluyorum bu durumda. Hay çıkarım kabiliyetinize ya. Bu kadar olmaz cidden. :D Şaka gibisiniz her biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oh neyse banlanıcak rahatladık hem trollemeye calıstı ama sonunda rage e zorladık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 İ.Üzülmez>Ergün hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Herif angut dedi mesela. angut = bir kuş türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mecazını anlamışsın sen angutun ben sana kuş demiştim daldan dala konuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: Leadman said: Herif angut dedi mesela. angut = bir kuş türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dostm sen bir leyleksin bi hakaret yok bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tabi tabi. Banlanacak nasıl olsa değil mi? Başka yolu yok artık. Angut der biri, ona ceza gelmez tabii. Vallahi şu ana kadar bir çok kez rage e bağladım ve yönetim sağolsun objektif görmeyi başardı. Bu kez de öyle olacağını temenni ediyorum. En azından çifte standart olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar