Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Adamlar cordoba demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi. barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor. alexten iyi olması bu sebepten olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman kaç sene fm oynadın onu söyle önce sonra tartışalım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şu soruma cevap verirsen sevinirim teşekküerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: abi herşeyin altına 'bence' ile sığınma bence c.ronaldo >messi mesela.kıyaslayabilirsin fakat serdar özkan >messi diyemezsin yani diyebilirsin tabi insan beyni sonuçta algı problemi olabilir. alex suan türkiyedeki en iyi topcudur beinm gözümde.alexin attıgı goller asistleri takımı sırtması muthiş.ama bi yere kadar getirebildi takımı hagiyle kıyaslanması için fenerbahçe ile üst üste bikaç sene şampiyonlukl ve avrupa kupası aldırtması lazım bu yuzden hagi dha iyiydi.belki daha az gol attı asist yaptı ama avrupa kupası alırdıSanki Alex ile Hagi, aynı kadroya oturtulmuş da Hagi kupa getirmiş Alex getirememiş gibi konuşuyorsunuz. 2000 yılının standartlarını da bir düşünün, UEFA formatını falan mesela. Zaman da farklı bir de. Bence'nin arkasına sığınmamak için nesnel bir şey olması lazım ortada. Öznel bir durum Cordoba ile Taffarel'i karşılaştırıp, Cordoba'yı üstün görmek. Eğer dersen ki biz bu işi komple istatistiğe falan döktük, şu kişilerin yorumlarını aldık, şöyle şöyle araştırma yaptık ve sonuç bu çıktı; o zaman belki "bence" olayından çıkar durum. Şu an siz de "bence" tabanlı yorumlar yapıyorsunuz, farkedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: Leadman kaç sene fm oynadın onu söyle önce sonra tartışalım senle.2 yıldır oynamıyorum. 2-3 yıl kadar oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şu adamı salın bi rahat bırakın içini döksün rüyalarını anlatsın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi. barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor. alexten iyi olması bu sebepten olabilir.Romanya'ya Sergen'i koysan o da Allah olur. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 İstatistiğe döküyorum, Taffarel'in UEFA Kupası ve Süper Kupası, çıkardığı mükemmel toplar, ve kurtardığı çok sayıda penaltı var. Aynı zamanda dünya kupasını kazandı, 2 kere final oynadı bu süre zarfında yanlış hatırlamıyorsam dünya karmasına katıldı. Sanırım Taffarel daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: kermit said: Leadman kaç sene fm oynadın onu söyle önce sonra tartışalım senle.2 yıldır oynamıyorum. 2-3 yıl kadar oynadım. ozaman sana laf düşmez pek biz bburda 11 sendir fmciyiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Red said: ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi. barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor. alexten iyi olması bu sebepten olabilir.Romanya'ya Sergen'i koysan o da Allah olur. ;) pardon ? sen haginin milli takımda oynadığı dönemdeki romanya kadrosunu bi saysana bana. 96 dan falan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Khelben said: İstatistiğe döküyorum, Taffarel'in UEFA Kupası ve Süper Kupası, çıkardığı mükemmel toplar, ve kurtardığı çok sayıda penaltı var. Aynı zamanda dünya kupasını kazandı, 2 kere final oynadı bu süre zarfında yanlış hatırlamıyorsam dünya karmasına katıldı. Sanırım Taffarel daha iyi.Çok sayıda... :D İstatistik kesin sonuçlar verir bir kere. Devam. Kolombiya milli takımı über yıldızlara sahipti de bir bok elde edemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fenerbahçenin şlde çeyrek finale cıktıgı kadr ofenerbahçe tarihinin en saglam kadrosuydu.futbolcuların formu açısındanda.bi ugur boral ne biçim top oynuyordu yani alexin o şansı vardı.finali oynatsaydı şlde o zaman derdik alex büyük adam diye yani o kadroyu ona vermediler falan diye birşey yok. galatasarayın avrupa maçlarını izle.yaşın tutmadıgından izleyememişindir zamanında otur 98 den 2001 lucescuya kadar izle ya romanya kadrosundan banane @leadman .diosun romanyada topcu yok hagi o yuzden allah tamma olabilir mantıklı.romanyada allah olması sadece ufak bir kısmı.yani cımbızla laf çekme şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim hatırladığım euro 96 da hagiden daha öte AMOR vardı AMOR hagiden daha meşhurdu gelip bıkbık yapıyo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: Leadman said: Red said: ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi. barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor. alexten iyi olması bu sebepten olabilir.Romanya'ya Sergen'i koysan o da Allah olur. ;) pardon ? sen haginin milli takımda oynadığı dönemdeki romanya kadrosunu bi saysana bana. 96 dan falan bahsediyorumSayamam. 2002 Türkiye'sinden iyi olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sen az futbol öğren sonra burda futbolcuları savunursun yada takımları gerçekten çğren bunuda izleyerek yapabilirsin en basidi. sadece internetten yazılanları okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 O söylediklerini sen yap en iyisi. Kendi yolunu kendin çok güzel buluyorsun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 romanyanın talihsizliğine vuruyorum ben futbolcuların bu kadar ön plana çıkamamasını yada romanyanın ön plana çıkamamasını katıldığı her turnuvada über grupşlara denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: O söylediklerini sen yap en iyisi. Kendi yolunu kendin çok güzel buluyorsun bak. seni futbol bilgimle önce döver sonra sağa sola fırlatır sonrada sektirerek gol atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sergen türkiyede efsane olarak anılmıyorsa emin ol romanyada hiç anılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: fenerbahçenin şlde çeyrek finale cıktıgı kadr ofenerbahçe tarihinin en saglam kadrosuydu.futbolcuların formu açısındanda.bi ugur boral ne biçim top oynuyordu yani alexin o şansı vardı.finali oynatsaydı şlde o zaman derdik alex büyük adam diye yani o kadroyu ona vermediler falan diye birşey yok. galatasarayın avrupa maçlarını izle.yaşın tutmadıgından izleyememişindir zamanında otur 98 den 2001 lucescuya kadar izle ya romanya kadrosundan banane @leadman .diosun romanyada topcu yok hagi o yuzden allah tamma olabilir mantıklı.romanyada allah olması sadece ufak bir kısmı.yani cımbızla laf çekme şimdi :)E öyleyse Alex o kadro ile UEFA'yı alabilirdi ama Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Bu koşullarda kıyaslama yapmak hiç akıl karı değil. Bu yüzden yine işin içine "benceler" girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sergen trde efsane olarak anılmıyo ben beşiktaşlı olarak söylüyosam bunu doğrudur demiycem ama söylüyorum işte sergen kaliteli oyuncu yetenekleri çok iyi oyuncu ama gerizekalılığı yüzünden kendini bo keden bi oyuncu olarak anılıyo. adam iyiydi ama bok etti kendini. adam hagi ve sergeni kıyaslıyo bu kadar yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: Leadman said: O söylediklerini sen yap en iyisi. Kendi yolunu kendin çok güzel buluyorsun bak. seni futbol bilgimle önce döver sonra sağa sola fırlatır sonrada sektirerek gol atarımAynen aynen. :D Klavye delikanlısı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adam mecazlardan mecaz beğenip sonra klavye delikanlısı yazıyo gerçekten angutlukta sınırları aşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Adam senin ağzını burnunu kırarım dememiş ki futbol bilgimle döverim demiş ahahahahaha Adam şuursuzca saldırmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar