Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abi herşeyin altına 'bence' ile sığınma

bence c.ronaldo >messi mesela.kıyaslayabilirsin

fakat serdar özkan >messi diyemezsin
yani diyebilirsin tabi insan beyni sonuçta algı problemi olabilir.

alex suan türkiyedeki en iyi topcudur beinm gözümde.alexin attıgı goller asistleri takımı sırtması muthiş.ama bi yere kadar getirebildi takımı

hagiyle kıyaslanması için fenerbahçe ile üst üste bikaç sene şampiyonlukl ve avrupa kupası aldırtması lazım

bu yuzden hagi dha iyiydi.belki daha az gol attı asist yaptı ama avrupa kupası alırdı
Sanki Alex ile Hagi, aynı kadroya oturtulmuş da Hagi kupa getirmiş Alex getirememiş gibi konuşuyorsunuz. 2000 yılının standartlarını da bir düşünün, UEFA formatını falan mesela. Zaman da farklı bir de.

Bence'nin arkasına sığınmamak için nesnel bir şey olması lazım ortada. Öznel bir durum Cordoba ile Taffarel'i karşılaştırıp, Cordoba'yı üstün görmek. Eğer dersen ki biz bu işi komple istatistiğe falan döktük, şu kişilerin yorumlarını aldık, şöyle şöyle araştırma yaptık ve sonuç bu çıktı; o zaman belki "bence" olayından çıkar durum. Şu an siz de "bence" tabanlı yorumlar yapıyorsunuz, farkedin.
Sosyal ağlarda paylaş

İstatistiğe döküyorum, Taffarel'in UEFA Kupası ve Süper Kupası, çıkardığı mükemmel toplar, ve kurtardığı çok sayıda penaltı var. Aynı zamanda dünya kupasını kazandı, 2 kere final oynadı bu süre zarfında yanlış hatırlamıyorsam dünya karmasına katıldı. Sanırım Taffarel daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Red said:

ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi.

barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor.

alexten iyi olması bu sebepten olabilir.
Romanya'ya Sergen'i koysan o da Allah olur. ;)

pardon ?
sen haginin milli takımda oynadığı dönemdeki romanya kadrosunu bi saysana bana.
96 dan falan bahsediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

İstatistiğe döküyorum, Taffarel'in UEFA Kupası ve Süper Kupası, çıkardığı mükemmel toplar, ve kurtardığı çok sayıda penaltı var. Aynı zamanda dünya kupasını kazandı, 2 kere final oynadı bu süre zarfında yanlış hatırlamıyorsam dünya karmasına katıldı. Sanırım Taffarel daha iyi.
Çok sayıda... :D İstatistik kesin sonuçlar verir bir kere. Devam.

Kolombiya milli takımı über yıldızlara sahipti de bir bok elde edemedi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçenin şlde çeyrek finale cıktıgı kadr ofenerbahçe tarihinin en saglam kadrosuydu.futbolcuların formu açısındanda.bi ugur boral ne biçim top oynuyordu

yani alexin o şansı vardı.finali oynatsaydı şlde o zaman derdik alex büyük adam diye

yani o kadroyu ona vermediler falan diye birşey yok.

galatasarayın avrupa maçlarını izle.yaşın tutmadıgından izleyememişindir zamanında

otur 98 den 2001 lucescuya kadar izle

ya romanya kadrosundan banane

@leadman .diosun romanyada topcu yok hagi o yuzden allah tamma olabilir mantıklı.romanyada allah olması sadece ufak bir kısmı.yani cımbızla laf çekme şimdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Leadman said:

Red said:

ve ayrıca hagi kendi ülkesinde allah gibi.

barcelonada top oynamış.galatasarayda 2 avrupa kupası gormuş.futbolun önde gelenleri adama efsane diyor.

alexten iyi olması bu sebepten olabilir.
Romanya'ya Sergen'i koysan o da Allah olur. ;)

pardon ?
sen haginin milli takımda oynadığı dönemdeki romanya kadrosunu bi saysana bana.
96 dan falan bahsediyorum
Sayamam. 2002 Türkiye'sinden iyi olabileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fenerbahçenin şlde çeyrek finale cıktıgı kadr ofenerbahçe tarihinin en saglam kadrosuydu.futbolcuların formu açısındanda.bi ugur boral ne biçim top oynuyordu

yani alexin o şansı vardı.finali oynatsaydı şlde o zaman derdik alex büyük adam diye

yani o kadroyu ona vermediler falan diye birşey yok.

galatasarayın avrupa maçlarını izle.yaşın tutmadıgından izleyememişindir zamanında

otur 98 den 2001 lucescuya kadar izle

ya romanya kadrosundan banane

@leadman .diosun romanyada topcu yok hagi o yuzden allah tamma olabilir mantıklı.romanyada allah olması sadece ufak bir kısmı.yani cımbızla laf çekme şimdi :)
E öyleyse Alex o kadro ile UEFA'yı alabilirdi ama Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Bu koşullarda kıyaslama yapmak hiç akıl karı değil. Bu yüzden yine işin içine "benceler" girer.
Sosyal ağlarda paylaş

sergen trde efsane olarak anılmıyo
ben beşiktaşlı olarak söylüyosam bunu doğrudur demiycem ama söylüyorum işte
sergen kaliteli oyuncu
yetenekleri çok iyi oyuncu ama gerizekalılığı yüzünden kendini bo keden bi oyuncu olarak anılıyo.
adam iyiydi ama bok etti kendini.
adam hagi ve sergeni kıyaslıyo bu kadar yetersiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...