Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 taraftar forumu sananlar var işte. takılıyorlar kendi çaplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rewendor said: tinu said: toroman ne olacak peki o takımda, yada onun toramana yumruk attığını ve hiç bir ceza almadığını gören diğer futbolcular!! ceza verme demiyorum ki, koy kulübeye, sezon sonuna kadar oynatma, feshetmekle aynı şey sonuçta, para cezası da ver üstüne, bir de kaptanlığını al, hatta yetmezse paf takıma yolla. Sürünsün. Ama kesme takımdan, sezon sonuna kadar idare et o zaman yollarsın jübileyle. sence mantıklı olurmu yani bu, hiç tartışma kutuplaşma olmazmı? bence kesinlikle uzaklaştırılması gerekirdi yoksa mutlaka tekrar tartışma yaşanabilir, huzursuzluk olabilirdi, ki bana göre üzülmez kendiside bu kararı doğru bulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Süresiz kadro dışı bence çözüm olurdu, sezon sonunda da jübile istenirdi; yani fesh etmek ve kadro dışı aynı kapıya çıkacaktı Beşiktaş olayı bitecekti adam için ama erkek egemen bir topluluğun yaptığı bir sporda, hayvan gibi stres ve baskının olduğu, kötü sonuçların da alındığı bir ortamda iki adamın kavga etmesi böyle çözülmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 üzülmez mi stres kaldıramıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 valla bence de boyle yumruk falan atacak adamı takımda tutmamak lazım ama sunu da dusunuyorum bi yandan, mesela quaresma birine yumruk atsaydı feshedebilirler miydi bu kadar kolay? edemezlerdi. bu kadar ani karar almak yerine once olayın basında tartısmasına izin verip, bi nevi nabız yoklayıp sonra cezasına karar verseler daha dogru olabilirdi. ha bence takım arkadasına yumruk atacak kadar kafayı yemis olan biri, her kim olursa olsun direkt gonderilmeli. mesela arda caner'in agzını kırmıstı gecen sene. gondermediler tabi, nereye gonderiyolar. ama birinin de arda'nın agzını kırmasını gonulden istedim ben o olaydan sonra. icimde boyle nefret oluyo bazen. kendi kendime dovuyorum birilerini kafamda falan. geciyo sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Deli işte deli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Llama said: üzülmez mi stres kaldıramıcak Üzülmez sinirlerine pek hakim olabilen bir adam değil abi vukuatı bol, hem herkesin stres kaldırması gerekmiyor tepki göstermenin ayıp bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 olay jubile ise bunun olmaması için yine bir sebeb yok, üzülmez cezasını aldı bu cezayı çekecek ben çıkıp basın önünde hem toramandan hemde beşiktaş camiasından özür dileyecek hatalı olduğunu söyleyecek , hatasını kabul ettiği için de sezon beşiktaşda onun emeğine karşılık güzel bir jubile yapacak , yani gerilmenin anlamı yok ceza dogru cezadır, jubileside yine beşiktaşda olacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 off topic: Cumartesi günü ankarada yeğenimi seviyordum paticikteki trollere kıyasla çok daha eğlenceli olduğundan eşlik edemedim kusura bakmayın. Zaten abimde ligtv de olmadığı için maçı izlemedim dahi, zaten çok umutlu olmadığımdan çıkıp dışarda izlemek de gelmedi içimden. İzlemediğim maça da yorum yapmak pek sevdiğim bi olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 üzülmezi göndermişler ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 keşke orda nobre de karışsaydı kavgaya belki onunda sözleşmesi fes olurduda kurtulurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Nobrenin sözleşmesini fesh etmek yemezk, adam 2.5 milyon alıyor 1.5 senelik toplu o parayı vermek sıkar. Nobre ve Nihattan anca seneye kurtuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Takım 1-0 gerideyken, kaptan haklı olarak sinirlenir. Hayır golü atanda serdar özkan nasıl sinirlenmesin. Toraman kesin bişey demiştir küfür etmemiş olsa bile. Koridorda yolda ne biliyim kesin bişey demiştir ruh hastası mı adam direk 2 yumruk atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi koskoca ibrahim üzülmezi 3 kişi konuşmuş sade. ne biçim beşiktaşlısınız lan. ben bile fenerli olarak üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dememiş işte toramanbişey ,enazından ağır bişey dmemiş ki ceza falan hiçbişey almamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Eee şimdi tek sol bek mi kaldık bir de ? Köybaşı sakatlanınca Simao gelir artık sol beke. Gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ismail değil de ekrem'i solbekte görecez max 3 maça. schüster denizli gibi, herkesi şaşırtmayı seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 fizban said: ismail değil de ekrem'i solbekte görecez max 3 maça. schüster denizli gibi, herkesi şaşırtmayı seviyo. bobo ve ersnt'de yollanır, 2 portekizli daha alınır sol ve sağ beke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 üzüldüm valla ya ibonun gönderilmesine, hani en azından yönetimden açıklama gelmiş. Eğer ibo isterse ona görkemli bir jübile yaparız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Üzülmez olayına çok üzüldüm ama haketmiş cidden,devre arası soyunma odasında takım arkadaşına yumruk atmak ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fizban said: ismail değil de ekrem'i solbekte görecez max 3 maça. schüster denizli gibi, herkesi şaşırtmayı seviyo. o zman, beni bile gorebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iyi bir cocuk olursanız sirinleri bile gorebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 klüp üzülmez için büyük bir jubile yaparız demiş. mustafa denizli çok güzel demiş yalnız. bjk'nin tarihinin %10 luk kısmında var adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ulan taraftarın sevdiği adamlar da şu son 10 senede hep pisipisine gitti. Nouma tombalaya, Deli yumruk davasına : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: bobo ve ersnt'de yollanır, 2 portekizli daha alınır sol ve sağ bekeernstle sözleşme imzalanmış. demirören usulü önce sezon sonunda sözleşmesi dondurulur, sonra mikrodalgaya konulur. sonra ibb'ye kiralanır derken hop oradan alınır hamburger sv'ye gönderilir. öbür yandan almeida satılır, onun yerine helder postiga alınır, oo baba bu yaşlı çıktı deyip dondurulur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar