Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

tinu said:

toroman ne olacak peki o takımda, yada onun toramana yumruk attığını ve hiç bir ceza almadığını gören diğer futbolcular!!

ceza verme demiyorum ki, koy kulübeye, sezon sonuna kadar oynatma, feshetmekle aynı şey sonuçta, para cezası da ver üstüne, bir de kaptanlığını al, hatta yetmezse paf takıma yolla. Sürünsün. Ama kesme takımdan, sezon sonuna kadar idare et o zaman yollarsın jübileyle.

sence mantıklı olurmu yani bu, hiç tartışma kutuplaşma olmazmı? bence kesinlikle uzaklaştırılması gerekirdi yoksa mutlaka tekrar tartışma yaşanabilir, huzursuzluk olabilirdi, ki bana göre üzülmez kendiside bu kararı doğru bulacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Süresiz kadro dışı bence çözüm olurdu, sezon sonunda da jübile istenirdi; yani fesh etmek ve kadro dışı aynı kapıya çıkacaktı Beşiktaş olayı bitecekti adam için ama erkek egemen bir topluluğun yaptığı bir sporda, hayvan gibi stres ve baskının olduğu, kötü sonuçların da alındığı bir ortamda iki adamın kavga etmesi böyle çözülmemeli
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence de boyle yumruk falan atacak adamı takımda tutmamak lazım ama sunu da dusunuyorum bi yandan, mesela quaresma birine yumruk atsaydı feshedebilirler miydi bu kadar kolay? edemezlerdi. bu kadar ani karar almak yerine once olayın basında tartısmasına izin verip, bi nevi nabız yoklayıp sonra cezasına karar verseler daha dogru olabilirdi.

ha bence takım arkadasına yumruk atacak kadar kafayı yemis olan biri, her kim olursa olsun direkt gonderilmeli. mesela arda caner'in agzını kırmıstı gecen sene. gondermediler tabi, nereye gonderiyolar. ama birinin de arda'nın agzını kırmasını gonulden istedim ben o olaydan sonra.

icimde boyle nefret oluyo bazen. kendi kendime dovuyorum birilerini kafamda falan. geciyo sonra =)
Sosyal ağlarda paylaş

olay jubile ise bunun olmaması için yine bir sebeb yok, üzülmez cezasını aldı bu cezayı çekecek ben çıkıp basın önünde hem toramandan hemde beşiktaş camiasından özür dileyecek hatalı olduğunu söyleyecek , hatasını kabul ettiği için de sezon beşiktaşda onun emeğine karşılık güzel bir jubile yapacak , yani gerilmenin anlamı yok ceza dogru cezadır, jubileside yine beşiktaşda olacaktır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

off topic:
Cumartesi günü ankarada yeğenimi seviyordum paticikteki trollere kıyasla çok daha eğlenceli olduğundan eşlik edemedim kusura bakmayın.
Zaten abimde ligtv de olmadığı için maçı izlemedim dahi, zaten çok umutlu olmadığımdan çıkıp dışarda izlemek de gelmedi içimden.
İzlemediğim maça da yorum yapmak pek sevdiğim bi olay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bobo ve ersnt'de yollanır, 2 portekizli daha alınır sol ve sağ beke
ernstle sözleşme imzalanmış. demirören usulü önce sezon sonunda sözleşmesi dondurulur, sonra mikrodalgaya konulur. sonra ibb'ye kiralanır derken hop oradan alınır hamburger sv'ye gönderilir.

öbür yandan almeida satılır, onun yerine helder postiga alınır, oo baba bu yaşlı çıktı deyip dondurulur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...