Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Ayıptır ya 10 senedir canını dişine takarak oynayan adama sahadaki en beşiktaşlı adamı bir çırpıda silip atmak ayıptır..

adam akıllı açıklma yapılmadıkça böyle düşünülmesi normal
ama bu adamlar daha önce kavga edip
kadro dışı kalıp kaptanlığı alınmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Rewendor said:

neyse en azından transfer sezonunda feshetmediniz sözleşmeyi, yoksa kesin bizim adnanlar transfer ederdi.

ee ne olcak şimdi bu adam abi
sezon kapandı boştamı kalcak sezon sonuna kadar şimdi
ve ağır yaptırım gelmez mi beşiktaşa

evet boşta kalacak, yapacak bir şey yok.

Sözleşmesinde yazan tazminatı ödedikleri (eğer disiplinsiz davranışı kanıtlarlarsa ve yeterince büyükse tazminat ödemelerine de gerek yok) sürece kulübün böyle bir hakkı var, ceza gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

evet boşta kalacak, yapacak bir şey yok.

Sözleşmesinde yazan tazminatı ödedikleri (eğer disiplinsiz davranışı kanıtlarlarsa ve yeterince büyükse tazminat ödemelerine de gerek yok) sürece kulübün böyle bir hakkı var, ceza gelmez.

yedek klubesinde gösterdi zaten
üzülmesi
resmen dişlerini sıkıyordu böyle ağlamalıklıydı
Sosyal ağlarda paylaş

zaten beşiktaştan böyle ayrıldıktan sonra başka takıma gidip gidememek pek umrunda değildir heralde üzülmezin.

harbi ben üzüldüm adama yapılana.

böyle şeyler istenmese de oluyor, zamanında manu'da da beckham fergusonun annesine küfretmişti soyunma odasında, ferguson da beckham'a krampon fırlatıp kaşını yarmıştı, ki sonra beckham burada durmam diyip madride giderken manu yönetimi "aman abi bırakma bizi" diyordu.

Bir de sezon başında "abi ne güzel oynuyo, bugüne kadarki en iyi futbolunu oynuyo bu sene" diyen insanların bir anda "zaten gitmesi lazımdı"ya dönmesi de ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bu sene efsane filan değildi tabi. son 2 senedir iyiydi. bu sene artık yaşı elvermiyordu da yani ne olursa olsun fes edilmemeliydi. ani bir kararla jubile önerirsin, öyle bıraktırırsın. perşembe büyük destek çıkarız bence.

çıkarttırmayın bana sezonun ilk yarısı maç topiclerini, ilk 10 haftayı şöyle bi açsam "oha adam en iy isezonu şöyle süper böyle aşmış" yazan en az 30 40 tane mesaj gösteririm
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BiTcH_oFBaT said:

bu sene efsane filan değildi tabi. son 2 senedir iyiydi. bu sene artık yaşı elvermiyordu da yani ne olursa olsun fes edilmemeliydi. ani bir kararla jubile önerirsin, öyle bıraktırırsın. perşembe büyük destek çıkarız bence.

çıkarttırmayın bana sezonun ilk yarısı maç topiclerini, ilk 10 haftayı şöyle bi açsam "oha adam en iy isezonu şöyle süper böyle aşmış" yazan en az 30 40 tane mesaj gösteririm

Sanki bunu bişeymiş gibi söylüyosun ya, tkaımında en iyisi olsan, 2defa fiili olarak saldırıyosan bir adama , ki bu adamda takıma en çok hizmet eden diğer bir oyuncuysa göndereceksin, kafana estiğinde adam tokatlayamazsın sen, kimsin yahu, giydiğin forma beşiktaş forması,10diil 20sene de olsan oynasan tokatlayamazsın, adam gibi hareket ediceksin o formanın içinde.Yarın öbürgün ispanyol basınında "türk delisi gutiyi tokatladı" gibi haberlere mi fırsat versin yönetim, 1i 2yi yapan 3üde yapar, fırsat vermemişler kendi yaptığı davranışın sonucu nasıl olmaslıysa o şekilde yollamışlar.Bende üzüldüm ibrahime, ama gerçekci olmak ve takımı etklememek adına doğru karar bu.Tabi ki belirtim tüm bu yazdıklarımı ibrahim toramana tokat atmış söylentileri üzerinden yazıyorum.Sebebi saçma sapan ve farklı bi nedense bence de yazık edilmiş olur ibrahim üzülmeze.
Sosyal ağlarda paylaş

Giydiğin forma beşiktaş forması ne demek yahu? Bildiğni ikiyüzlülük Beşiktaş'ın bu yaptığı. Başka kulüp olsa yine neyse. Bu kulüp ne Amokachiler gördü, ne Nouma'lar gördü onlara ses verilmedi (en sonunda Nouma iyice abartınca o da kamuoyu baskısıyla kovulabildi ama o ana kadar neler neler yaptı) ama elin gariban İbo'sunu kov hemen.

Gören de beşiktaş böyle şeylere çok önem veriyor, bugüne kadar her oyuncusu usturupluydu sanacak, "giydiğin forma beşiktaş forması"ymış. Bugüne kadar ligde en arıza oyuncular hep beşiktaştan çıktı, ama yabancı diye ses edilmedi, zenci diye sempatik bulundu, bizim gariban ibo bu takımın en büyük emekçisi ya, emekçi olunca o coolluk o karizma olamıyo, binin tepesine.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 90lar ruhu geri geliyor beşiktaşa bu belli oldu
zamanında feyyaz lar metinler gitti bu takımdan kadro dışı bırakıldı millet açlık orucuna girdi metin geri gelsin diye...

beşiktaştan kimse büyük değildir yönetim yeni yapılandırmada adalı kafaya koymuş bi kere..

yamuk yapan yok üzülmez tamam ama bu adam daha önce kadro dışı bırakıldı kaptanlığı alındı demek ki bu sefer ikinci şansıta direk hatalı ve gitti

sağlıklı düşününce bunları düşünüyorum ben
üzülmüyormuyum
üzülüyorum ama yumruk atmaya hakkı yok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptıkları hoş karşılanmıyor olsa bile bu şekilde izole edilmesi inanılmaz vefasızlık, ibrahimen bahsediyoruz. Yaşına bakın, koşuşuna bakın, hırsına bakın. 20 yaşındaki oyuncunun hırsı var adamda.

Madem bardak taştı, yedek çekersin sezon sonuna kadar. Sezon sonu jübile yapar, en azından düzgün bi ayrılış olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

zamanında feyyaz lar metinler gitti bu takımdan kadro dışı bırakıldı millet açlık orucuna girdi metin geri gelsin diye...

beşiktaştan kimse büyük değildir yönetim yeni yapılandırmada adalı kafaya koymuş bi kere..

yamuk yapan yok üzülmez tamam ama bu adam daha önce kadro dışı bırakıldı kaptanlığı alındı demek ki bu sefer ikinci şansıta direk hatalı ve gitti

üzülmüyormuyum

beşiktaş yönetimi daha yeni açıklama yaptı 1-2 ay önce

zamanında noumayı yollarken, yaptığı harekete federasyon 4 maç ceza vermşiti, ama sözleşmesinde 7 maç ve üzeri ceza alırsa tazminatsız yollanır yazıyordu, biz de federasyona başvurduk, cezayı arttırmalarını istedik, 7 maça çıkarttırıp sonra tazminatsız kovduk adamı diye.

Bunu yapan yönetim oyuncusundan etik bekliyor yani...

Konuya dönersek, dediğim gibi soyunma odalarında neler neler oluyor daha, basına yansımıyor sadece. Ben hokey oynarken bizim soyunma odasında da ne kavgalar dönerdi. Örnek verdim işte beckhamla fergusonun küfürleşmesini, birbirinin kafasına krampon atıp dikişlik yara açmasını, ama o zaman bile böyle ceza gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

üzülmüyormuyum

Bunu anlayacak adam lazım, beşiktaşta hangi adam , takıma arkdaşına 2.defa saldırmışta burda pascal vardı şu vardı bu vardı demiş.Kovacaksın, 1kere sans vermişsin 2.kere vermeyeceksin.Yüzsüzlük diyenlere 2kere de ben tokat atim de bakalım burda 10senedir yazı yazıyo hakkı var buna diyebilecekler mi, sanki ibrhaim toraman taştan, önüne gelen bassın tokadı.Atamazsın hayvan diilsin tokatta atamazsın ilkine hata deriz, 2sine ise hayvanlık deriz, hayvansan atarsında hak da verirsin ben vermem.Yapamaz,Emeklerinin karşılığınıda almıştır.Nasıl almıştır para olarka almıştır, bu taraftarın ona şu durumda bile duyduğu sevgi saygı ile almıştır.Güle güle kaptan deriz.Lakin büyük olan Beşiktaştır.Yüzsüzlükmüş ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...