Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

said:
Kara Kartal’ın 21. haftalar itibariyle son 30 yılın en kötü performansına ulaşmasına neden oldu. 1980-1981 sezonunda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgiyle yüzde 47.6’lık başarı oranı yakalayan Siyah-Beyazlılar dün geceki sonuçla, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyete ulaştı. Bu yüzde 54.7’lik oran Beşiktaş’ın son 30 yıldaki en kötü performansı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

Sotto said:

BJK 2. değil miydi o sene, o kadar kötü değildi diye hatırlıyorum...

00-01 sezonu. o sezon barcelonayada 3 atmıştık inönüde ama takım sonra çöküşe geçmişti ve ligden kopmuştu. ligi 4.bitirmişti.

Şimdi baktım, haklısın karıştırmışım...99-2000 sanıyordum ben dediğin gibi 00-01'miş..
Euhe kalede Kerem tabi sonra, şaşırmamak lazımi bildiğin boşmuş kale...
Sosyal ağlarda paylaş

13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

ne alaka yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
14.02.2011 20:47

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:

13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...