Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BJK 2. değil miydi o sene, o kadar kötü değildi diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 GS müthişti yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 said: Kara Kartal’ın 21. haftalar itibariyle son 30 yılın en kötü performansına ulaşmasına neden oldu. 1980-1981 sezonunda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgiyle yüzde 47.6’lık başarı oranı yakalayan Siyah-Beyazlılar dün geceki sonuçla, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyete ulaştı. Bu yüzde 54.7’lik oran Beşiktaş’ın son 30 yıldaki en kötü performansı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 demirören pfdk ya sevk edildi http://www.forzabesiktas.com/img/fasomaho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sotto said: BJK 2. değil miydi o sene, o kadar kötü değildi diye hatırlıyorum... 00-01 sezonu. o sezon barcelonayada 3 atmıştık inönüde ama takım sonra çöküşe geçmişti ve ligden kopmuştu. ligi 4.bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 o barça maçının biletini duruyo hala cebimde, ne zaman adı geçse söylerim uhhaue. ama sağlam maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 inprc said: Sotto said: BJK 2. değil miydi o sene, o kadar kötü değildi diye hatırlıyorum... 00-01 sezonu. o sezon barcelonayada 3 atmıştık inönüde ama takım sonra çöküşe geçmişti ve ligden kopmuştu. ligi 4.bitirmişti. Şimdi baktım, haklısın karıştırmışım...99-2000 sanıyordum ben dediğin gibi 00-01'miş.. Euhe kalede Kerem tabi sonra, şaşırmamak lazımi bildiğin boşmuş kale... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 fener maçı için biletler ne zaman çıkar? kale arkası ne kadar olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 90 olur yeni açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ibrahim üzülmezin sözleşmesi fesh edilmiş ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 deli ibo'nun sözleşmesi feshedilmiş..sebep ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. ne alaka yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama 14.02.2011 20:47 Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: 13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 noldu böyle aniden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 devre arasında sportmenliğe aykırı davranış şeyetmiş. napmış hakem odası mı basmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi adam deli ibo, yani ne yapmış olabilirki? bu herif bizle özdeşleşti bir kere, 1 sene daha oynayıp bırakacaktı, fesih ne oluyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 öyle bişeyi fenerde yapsa aziz yıldırım ödüllendirirdi ,bizimkiler göndermiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bunu hakedecek ne yapmış? Hemen açıklanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yönetim batırdı bu sefer, bu adam fesihi hakedicek ne yapmış olabilirki, jübilede yapamayacak şimdi, allah cezalarını versin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 beşiktaşın çöküşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Tamamen İsmail oynayacak artık sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 rivayete göre ankaragücü maçının devre arasında ibrahim Toraman'a attığı tokattan sonra teknik direktör schuster tarafından hakkında kovulması yönünde rapor verilmiştir. takımdaki disiplinsizliğin temel nedeni olarak deli ibo gösterilmiştir. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kontrolsüz güç, güç değildir nedense hep bu geliyo aklıma ibonun adı geçince gdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Adam ondan devre arasında klubede ağlamaklı oturuyordu, kamera uzun uzun çekti adamı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 transfer donemı bıtmıs mukavele fesh edıyolar bu besıktasın yaptığı cok ayıp takımın 10 yıllık futbolcusu schusterın davasına yedıler ıboyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar