knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fanatik'in yazarları artık ne iciyorsalar banada lazım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 alt kısmında sadece öncelik veriliceği yazılmış,zaten 2 kişi arasında olduğu söylenen bi konuşma nasıl sadece fanatik muhaberinin eline geçmiş orası da muamma. Neyse dün de drogba gs'de yazmıştı adamlar =) Beşiktaş'taki tehlikenin farkında değil hala beşiktaşlı arkadaşlarım. Beyler Fenerbahçe maçı Galatasaray maçı derbi. Bu maçlar ligde iddan olsun olmasın önemli maçlardır taraftar için. Kazara 3-5 yerse 2 takımdan birinden ki bu olmicak iş değil futbol bu,paket olur schuster. Kupa'da Galatasaray ile eşleşicek büyük ihtimalle Beşiktaş bu maçın sonucu Galatasaray'dan yana olursa, e avrupada da kiev'i geçse bile city geliyor şundan 2 ay sonra Beşiktaş elinde üçün biriyle kalırsa/kalınca hala iyi futbol diyecekmisiniz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 siz bi turu geçinde konuşuruz o kısmını sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @iblameadmins Diyelim biz gs ve fenere 3-5 attık, kupada gs'yi eledik. UEFA'da da city'e geldik. Sen susucak mısın? Yoksa aynı troll tavırları devam mı edicek? (retorik soruydu bu cevabını biliyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 EMENIKE KARTAL'DA MI? 09.Şubat.2011 12:55 Fanatik gazetesinde çıkan ve gündeme bomba gibi düşen "Emenike Kartal Oldu" haberinin ardından Beşiktaş taraftarlarından gelen yoğun telefonlar ve mailler üzerine Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'a ulaştık. Feridun Tankut, HABER1903'e yaptığı açıklamada; "Bugün Fanatik gazetesinde çıkan Emenike haberi kesinlikle doğru değil. Benim Yıldırım Demirören ile Emenike hakkında hiç bir konuşmam olmadı. Masaya da oturmadık. Fi Yapı İnönü stadında yanyana oturarak karşılaşmayı izledik. Böyle asılsız haberlerin çıkması bizi oldukça üzüyor. Eğer böyle bir duyum alınıyorsa, sizin bana ulaştığınız gibi haberi yapanların da bana ulaşmasını isterdim. Gazeteleri sabah elime aldığımda hangi söylemediğim laflar haber olacak diye merak ediyorum. Bunlar gerçekten çok ayıp. Tekrar söylüyorum herhangi bir şekilde böyle bir durum söz konusu değildir " diyerek sözlerini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bobo gidicekse emenike gelmesi güzel olurda gelirde 2.youla olursa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @el-barto tabiki susarım. Galatasaray'a fenere 3-5 sallayıp dinamo kievi eleyecek kadar iyi futbol oynarsa Beşiktaş zaten bu sezon bile şampiyonluk kovalayabilir demektir. Ama GS-FB'den önce siz bi karabük'e ibb'ye sallayın 3-5 tane. OH WAIT.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fb nin 3 yediğine 5i salladık biz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iblameadmins said: @el-barto tabiki susarım. Galatasaray'a fenere 3-5 sallayıp dinamo kievi eleyecek kadar iyi futbol oynarsa Beşiktaş zaten bu sezon bile şampiyonluk kovalayabilir demektir. Ama GS-FB'den önce siz bi karabük'e ibb'ye sallayın 3-5 tane. OH WAIT.... Heh gs 2 maç üst üste kazanınca bize 5 sallattırıyosun, ama biz 5 atamayız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iblameadmins said: paket olur schuster. in yer wet dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iblameadmins said: alt kısmında sadece öncelik veriliceği yazılmış,zaten 2 kişi arasında olduğu söylenen bi konuşma nasıl sadece fanatik muhaberinin eline geçmiş orası da muamma. Neyse dün de drogba gs'de yazmıştı adamlar =) Beşiktaş'taki tehlikenin farkında değil hala beşiktaşlı arkadaşlarım. Beyler Fenerbahçe maçı Galatasaray maçı derbi. Bu maçlar ligde iddan olsun olmasın önemli maçlardır taraftar için. Kazara 3-5 yerse 2 takımdan birinden ki bu olmicak iş değil futbol bu,paket olur schuster. Kupa'da Galatasaray ile eşleşicek büyük ihtimalle Beşiktaş bu maçın sonucu Galatasaray'dan yana olursa, e avrupada da kiev'i geçse bile city geliyor şundan 2 ay sonra Beşiktaş elinde üçün biriyle kalırsa/kalınca hala iyi futbol diyecekmisiniz merak ediyorum. çok hayalcisin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Transfer dönemine daha çok var ya nasılsa unutulur o zamana diye sallamışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Llama said: fb nin 3 yediğine 5i salladık biz ;)2 hafta sabredin 2 hafta ya ondan sonra,kim kime ne sallıyor görücez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 2 maçta havaya girdiler diye birde bize diyordu birileri =) 2 hafta puan kaybedin bakalım ne hale geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Son sayfayı okumadım gerçi ama Beşiktaş galatasaraydan 5 yesin Fenerden 5 yesin Kiev çaksın birde Farketmez yine, schusterin gönderilmesini istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ilk 4 e giremezsek avrupaya gidemiyoruz tmm shuster kalsında avrupaya gidemezsek cidden yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ZTK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 garantisi yok onun 10 dk bi kırmızı yeriz bişey olur gg oluruz biz ilk 4 e girelimde kupa müzeye koymak için alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Valla ZTK ilk 4'e girmekten daha rahat gibi geliyo bana. Kayseri 7, fener 10 puan önümüzde. ZTK'da bu turu geçtik zaten, şu kasımpaşa ibb'yi bi elese umutlarım iyice artıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sıvoc gol atmış bugünkü maçta http://www.youtube.com/watch?v=MNQbi4N0hQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.haber1903.com/sikildik-artik-yeter!_3_48502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Haber başlığının browserdaki yazılışı beni kahkahalara boğdu özellikle bi Beşiktaş'lıdan gelince =)) Bu tarz yazıları quote'layıp spoiler içinde falan verseniz forum içinde daha gzl durur diye düşünüyorum. Yarın o link bozulur falan okumak isteyen okuyamaz,bide okumak istemeyen de başlığı görüp açma zahmetine girmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cok mu sikildin $ampiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Koçum Sivok. Ölüyorum ya şu herife, gelmez onun gibisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar