Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

alt kısmında sadece öncelik veriliceği yazılmış,zaten 2 kişi arasında olduğu söylenen bi konuşma nasıl sadece fanatik muhaberinin eline geçmiş orası da muamma. Neyse dün de drogba gs'de yazmıştı adamlar =)

Beşiktaş'taki tehlikenin farkında değil hala beşiktaşlı arkadaşlarım.
Beyler Fenerbahçe maçı Galatasaray maçı derbi. Bu maçlar ligde iddan olsun olmasın önemli maçlardır taraftar için. Kazara 3-5 yerse 2 takımdan birinden ki bu olmicak iş değil futbol bu,paket olur schuster.
Kupa'da Galatasaray ile eşleşicek büyük ihtimalle Beşiktaş bu maçın sonucu Galatasaray'dan yana olursa, e avrupada da kiev'i geçse bile city geliyor şundan 2 ay sonra Beşiktaş elinde üçün biriyle kalırsa/kalınca hala iyi futbol diyecekmisiniz merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

EMENIKE KARTAL'DA MI?

09.Şubat.2011 12:55

Fanatik gazetesinde çıkan ve gündeme bomba gibi düşen "Emenike Kartal Oldu" haberinin ardından Beşiktaş taraftarlarından gelen yoğun telefonlar ve mailler üzerine Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'a ulaştık.

Feridun Tankut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Bugün Fanatik gazetesinde çıkan Emenike haberi kesinlikle doğru değil. Benim Yıldırım Demirören ile Emenike hakkında hiç bir konuşmam olmadı. Masaya da oturmadık. Fi Yapı İnönü stadında yanyana oturarak karşılaşmayı izledik. Böyle asılsız haberlerin çıkması bizi oldukça üzüyor. Eğer böyle bir duyum alınıyorsa, sizin bana ulaştığınız gibi haberi yapanların da bana ulaşmasını isterdim. Gazeteleri sabah elime aldığımda hangi söylemediğim laflar haber olacak diye merak ediyorum. Bunlar gerçekten çok ayıp. Tekrar söylüyorum herhangi bir şekilde böyle bir durum söz konusu değildir " diyerek sözlerini tamamladı.
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

@el-barto tabiki susarım.
Galatasaray'a fenere 3-5 sallayıp dinamo kievi eleyecek kadar iyi futbol oynarsa Beşiktaş zaten bu sezon bile şampiyonluk kovalayabilir demektir.
Ama GS-FB'den önce siz bi karabük'e ibb'ye sallayın 3-5 tane. OH WAIT....

Heh gs 2 maç üst üste kazanınca bize 5 sallattırıyosun, ama biz 5 atamayız di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

alt kısmında sadece öncelik veriliceği yazılmış,zaten 2 kişi arasında olduğu söylenen bi konuşma nasıl sadece fanatik muhaberinin eline geçmiş orası da muamma. Neyse dün de drogba gs'de yazmıştı adamlar =)

Beşiktaş'taki tehlikenin farkında değil hala beşiktaşlı arkadaşlarım.
Beyler Fenerbahçe maçı Galatasaray maçı derbi. Bu maçlar ligde iddan olsun olmasın önemli maçlardır taraftar için. Kazara 3-5 yerse 2 takımdan birinden ki bu olmicak iş değil futbol bu,paket olur schuster.
Kupa'da Galatasaray ile eşleşicek büyük ihtimalle Beşiktaş bu maçın sonucu Galatasaray'dan yana olursa, e avrupada da kiev'i geçse bile city geliyor şundan 2 ay sonra Beşiktaş elinde üçün biriyle kalırsa/kalınca hala iyi futbol diyecekmisiniz merak ediyorum.

çok hayalcisin dostum
Sosyal ağlarda paylaş

Haber başlığının browserdaki yazılışı beni kahkahalara boğdu özellikle bi Beşiktaş'lıdan gelince =))
Bu tarz yazıları quote'layıp spoiler içinde falan verseniz forum içinde daha gzl durur diye düşünüyorum.
Yarın o link bozulur falan okumak isteyen okuyamaz,bide okumak istemeyen de başlığı görüp açma zahmetine girmez =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...