Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Raulllllllllllllllllllll ah ah 1-2 sene evvel alabilseydik bide =P adamın hayatı tek takımda geçti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 6+2+2 alan besiktas iki tane 7 numara alamazsa yazıklar olsun yap birini 07 digerini sadece 7 oldu bitti :)))) yok gelmez raul , hep böle dedim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oldun said: gecen sene hep bu bahane edildi oyuncular gelmek istemiyor böle sıkıntılar var die o kadarı teknik direktör farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Beşiktaştan batan geminin malları toplamak lazım aslında şuan yabancıları. Bobo'yla Holosko'ya çöksek mesela hoş olur. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yanlız Denizli olsa bu adamları getiremezdik cidden, yakında teknik direktörü transfer için getirirlerse şaşmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Liverpool gibi olduk takımda türk yok nerdeyse ama biraz abartı oldu.. Raul tamam müthiş transfer ama gerçekten gerek yok gibi duruyor.. Raul geldiği zaman eldeki yabancıları öldüm parasına satmak zorunda kalacaksınız yada adilik yapıp lisanslarını donduracaksınız ki bence yavaş yavaş iyi işler yapan BJK ye yakışmaz bu davranış.. Tabata yı fln direk yollasınlar.. Yanında Tello bırakın gideyim diyormuş.. Ver zapoyu bursaya 3e5e bakma artık.. Zaten bu 3 ü gidince 10 tane yabancı oluyor onuda devre arasında 8 e indirirsin mis gibi olur.. not: Q7 savunmaya yardım etmez demiş biriside 2-3 maç sonra çok sasıracak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Quaresma savunmada kademeye girip defansa katkı mı yapıcak diyorsun sen? Süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 uefayı alıp parasını çıkartmak lazım şimdi iş açtık başımıza :p şaka bi yana kadronda guti raul q7 varsa eğer karşına çıkacak B sınıfı ve altı takımların epey bi dizleri titrer raulda gelir ve bu kadro uefa da yarı final oynayamazssa büyük başarısızlık olur bu gelen adamlar leverkusenden atletico madridden gelmiyor inter ve rmadridden geliyor ona göre değerlendirmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 İyide bu iş 2-3 kişiye baksa Arjantin daha iyi yerde olurdu herhalde. Seviyeyi yükseltecekleri kesinde, tüm takımın bir çıkış yakalaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 gelsinler oynasınlar isimine bakıp gaza gelmeyelim ismi olupta nal toplayanlar oldu ondan sonra uefa da bişeler olur deriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 tabi ki takım oyunu olmadıktan sonra yıldızlar bi işe yaramaz özellikle Q7 yi hadi benim canım hadi benim aslanım die ittire ittire oynatıcaksak 2.tur bile zor geçer ama bence bu noktada Raul çok kilit noktada yer alıyor eğer Raul'u takıma getirebilirlerse Guti ve Q7'nin performansında doruk nokta bekliyorum çünkü Raul'u hepimiz artık yakından tanıyoruz kaybetmeye tahamülü olmayan çok hırslı biri ve takım içinde liderliğe soyunacağını düşünüyorum. sorumluğu alırsa eğer haddiden fazla atacağı gol ve arkadaşlarına yapacağı assistlerle yıldızlardan üst düzey yararlanmamız söz konusu olabilir zaten bu tip yıldızlardan üst düzeyde faydalanabiliyorsan da başarı gelir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 obaa geri geldi topicimiz. federasyona ve azize rağmen nedanko!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kartal gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mascio said: raul dediğimiz adam şampiyonlar ligi, la liga, real madrid ve ispanya milli takımının en golcü oyuncusu durumunda şu anda. bunun üzerine konuşmanız cahillikten öteye gidemiyor malesef. siz kafanıza göre takılın, kendi kötü takımlarınızı iyi olarak görmeye devam edin. hepiniz birer aziz yıldırım, adnan polat olmuş çıkmışsınız gerçekten. bu arada, ben schuster korkak oynamayacak dedim, bu maçı ölçü olarak gördüğümden değil ki ziar 40 şut atmışız o ayrı, bunun sebebi oynayacağı taktiği göstermiş olmasıydı. çift forveti tek forvet iki oyun kurucusuyla türkiye liginin tozunu attıracak. ben en iyiyiz demiyorum ama malesef bizden iyi de yok bu ülkede. mourinho' ya saygılarla. Hakan Şükür türkiye liginin en çok gol atan futbolcusu hadi çağırıp oynatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 raul tartışılmıcak kadar büyük futbolcudur ama beşiktaşa verceği tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 helal bir tutabiliyoruz yani. türkiye ligi ve la liga şampiyonlar ligi ispanya milli takımı real madrid' i hakan şükür ile raulu tebrikler devam böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kazım > recep çetin > raul > alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 konuyu toplayalım bari kac yabancı vardı bizde 1)guti 2)q7 3)ernst 4)bobo 5)holosko 6)ferrair 7)fink 8)tello 9)tabata 10)delgado 11)zapo 12)sivok 13)hibert baska almıcamızı düşünürsek 3 tane cıkarılması lazım holoskoyu kiralasak telloyu eline parasını verip yollasak zati 1 senelik parası kalmıs zapoyuda bursaya versek bu iş biter gibi yarı dönemdede iki tane daha yollarız sorun cözülür heralde holosko yerine tabatada olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Neyse ne gerek varsa uzatmaya. Süper transferler yaptı Beşiktaş, umarım hepsi çok faydalı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şuan basın toplantısı ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yauv ne raülü gelmez gelmesin getirmesinler yukarda 13 kişi saydım fayda saglamama ihitmali yüksekligide ortada robeto carlos fnere ne kadar katkı sagladıysa okadar saglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Tabata'yı yollamayı gururuna yediremez yönetim, daha geçen sene 8.5 verdikten sonra tükürdüğünü yalamak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yıldırımdan herşey beklenir be abi bak şimdi eskişehirden batuhanı almaya çalışıyormuşuz :) gazetede yazıyordu zapo telloyu verip onu istemişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 la biz bu adamlara batuhanı belese vermedik mi simdi alırken iki yabancı veriyoz valla on numara ben size diim iki eskisehir macındada 6 puan cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar