Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Liverpool gibi olduk takımda türk yok nerdeyse ama biraz abartı oldu.. Raul tamam müthiş transfer ama gerçekten gerek yok gibi duruyor.. Raul geldiği zaman eldeki yabancıları öldüm parasına satmak zorunda kalacaksınız yada adilik yapıp lisanslarını donduracaksınız ki bence yavaş yavaş iyi işler yapan BJK ye yakışmaz bu davranış..

Tabata yı fln direk yollasınlar.. Yanında Tello bırakın gideyim diyormuş.. Ver zapoyu bursaya 3e5e bakma artık.. Zaten bu 3 ü gidince 10 tane yabancı oluyor onuda devre arasında 8 e indirirsin mis gibi olur..

not: Q7 savunmaya yardım etmez demiş biriside 2-3 maç sonra çok sasıracak ..
Sosyal ağlarda paylaş

uefayı alıp parasını çıkartmak lazım şimdi iş açtık başımıza :p
şaka bi yana kadronda guti raul q7 varsa eğer karşına çıkacak B sınıfı ve altı takımların epey bi dizleri titrer
raulda gelir ve bu kadro uefa da yarı final oynayamazssa büyük başarısızlık olur bu gelen adamlar leverkusenden atletico madridden gelmiyor inter ve rmadridden geliyor ona göre değerlendirmek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ki takım oyunu olmadıktan sonra yıldızlar bi işe yaramaz özellikle Q7 yi hadi benim canım hadi benim aslanım die ittire ittire oynatıcaksak 2.tur bile zor geçer ama bence bu noktada Raul çok kilit noktada yer alıyor eğer Raul'u takıma getirebilirlerse Guti ve Q7'nin performansında doruk nokta bekliyorum çünkü Raul'u hepimiz artık yakından tanıyoruz kaybetmeye tahamülü olmayan çok hırslı biri ve takım içinde liderliğe soyunacağını düşünüyorum. sorumluğu alırsa eğer haddiden fazla atacağı gol ve arkadaşlarına yapacağı assistlerle yıldızlardan üst düzey yararlanmamız söz konusu olabilir zaten bu tip yıldızlardan üst düzeyde faydalanabiliyorsan da başarı gelir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

raul dediğimiz adam şampiyonlar ligi, la liga, real madrid ve ispanya milli takımının en golcü oyuncusu durumunda şu anda.

bunun üzerine konuşmanız cahillikten öteye gidemiyor malesef.

siz kafanıza göre takılın, kendi kötü takımlarınızı iyi olarak görmeye devam edin. hepiniz birer aziz yıldırım, adnan polat olmuş çıkmışsınız gerçekten.

bu arada, ben schuster korkak oynamayacak dedim, bu maçı ölçü olarak gördüğümden değil ki ziar 40 şut atmışız o ayrı, bunun sebebi oynayacağı taktiği göstermiş olmasıydı. çift forveti tek forvet iki oyun kurucusuyla türkiye liginin tozunu attıracak.

ben en iyiyiz demiyorum ama malesef bizden iyi de yok bu ülkede. mourinho' ya saygılarla.

Hakan Şükür türkiye liginin en çok gol atan futbolcusu hadi çağırıp oynatalım.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu toplayalım bari kac yabancı vardı bizde

1)guti
2)q7
3)ernst
4)bobo
5)holosko
6)ferrair
7)fink
8)tello
9)tabata
10)delgado
11)zapo
12)sivok
13)hibert
baska almıcamızı düşünürsek 3 tane cıkarılması lazım

holoskoyu kiralasak telloyu eline parasını verip yollasak zati 1 senelik parası kalmıs zapoyuda bursaya versek bu iş biter gibi yarı dönemdede iki tane daha yollarız sorun cözülür heralde holosko yerine tabatada olabilir aslında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...