applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahahaha abiii fernandez cok makara ya :D böyle milleti güldrmeye calısan kucuk cocuklar gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Portekizce ya da Almanca söylemiyor ama futbolcular, yalan konuşmasın spiker, belki anlamıyorlardır ne dindiğini bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 milliyet said: TRT'de, dün gece 1'e1 programında hafta sonu oynanan maçlar ile ilgili yapılan analizlerde, haftanın futbolcusu olarak Guti'nin seçilince yorumcu Sergen sinirlendi. Sergen Yalçın, Guti'nin haftanın futbolcusu olmasına tepki göstererek "Bu Gökhan Gönül'e büyük haksızlık" dedi. Sunucunun "Oylar böyle geldi" demesine de kızan Sergen Yalçın "Guti haftanın futbolcusu olmak için ne yapmış ki. Beşiktaş zaten 5-1 kazanmış. Guti'nin biri penaltıdan attığı iki golden dolayı haftanın futbolcusu seçilmesi bana göre yanlış" diye konuştu. Haftanın futbolcusunun Gökhan Gönül olması gekertiğini savunan Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: "Gökhan Gönül, kendi becerisi ile geliştirdiği bir pozisyonda haftaya damga vuran akıl dolu bir gol ile takımına tek başına 3 puan kazandırarak, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını arttırmıştır. Rakiplerinin kaybettiği hafta, takımına 3 puanı bireysel becerisi ile kazandıran bir futbolcu haftanın futbolcusu seçilmeyecek de ne olacak?" diye sordu. Program boyunca konuyu sürekli Gökhan Gönül'e getirmeye çalışan Sergen Yalçın, haftanın futbolcusunu seçen ekip ile tanışmak istemesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu... Guti bence bunu bir gece ziyarete gitmiş, üzmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Adam haklı bence Eser. Mehmet Demirkol ve Mustafa Doğan Guti'yi yere göğe sığdıramadılar dünkü programda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Llama said: http://www.youtube.com/watch?v=E4Zz5b_8AbQ Bune ya beynim aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BiTcH_oFBaT said: milliyet said: TRT'de, dün gece 1'e1 programında hafta sonu oynanan maçlar ile ilgili yapılan analizlerde, haftanın futbolcusu olarak Guti'nin seçilince yorumcu Sergen sinirlendi. Sergen Yalçın, Guti'nin haftanın futbolcusu olmasına tepki göstererek "Bu Gökhan Gönül'e büyük haksızlık" dedi. Sunucunun "Oylar böyle geldi" demesine de kızan Sergen Yalçın "Guti haftanın futbolcusu olmak için ne yapmış ki. Beşiktaş zaten 5-1 kazanmış. Guti'nin biri penaltıdan attığı iki golden dolayı haftanın futbolcusu seçilmesi bana göre yanlış" diye konuştu. Haftanın futbolcusunun Gökhan Gönül olması gekertiğini savunan Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: "Gökhan Gönül, kendi becerisi ile geliştirdiği bir pozisyonda haftaya damga vuran akıl dolu bir gol ile takımına tek başına 3 puan kazandırarak, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını arttırmıştır. Rakiplerinin kaybettiği hafta, takımına 3 puanı bireysel becerisi ile kazandıran bir futbolcu haftanın futbolcusu seçilmeyecek de ne olacak?" diye sordu. Program boyunca konuyu sürekli Gökhan Gönül'e getirmeye çalışan Sergen Yalçın, haftanın futbolcusunu seçen ekip ile tanışmak istemesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu... Guti bence bunu bir gece ziyarete gitmiş, üzmüş. Guti, Alex falan bunların devri bitti, bunlar kalitesiz futblcular, bunlarla olmaz, baktığın zaman sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ve onay çıktı inönü yıkılıyor! sevinsem mi üzülsem mi böyle bi acaip oldum ya, yani evimizde orası bizim yuvamızdı yıllarımızın çocukluğumuzun geçtiği bir yerdi, otobüsle yanından geçerken mutlaka ama mutlaka hasret dolu gözlerle izlediğimiz mabedimizdi o bizim, şimdi bu senenin çok daha büyük önemi var benim için kapalıda o efsane tribünde son kez haykırıcaz aşkımızı, neyse ya yazamıyorum gözlerim doluyor.. inönüde son maç hayatımızın en zor maçı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tam bunu yazcaktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Taksimden 110'un her inişinde içimde bir ürperti ve coşku ile baktığım stad küllerinden doğacak dediler... Daha güzel olacak dediler... Olsun be. Yakışır Beşiktaş'ıma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abiiii:'( hem söyle artık kapıdan rahat girelim,içerde üsümeyelim buz gibi havada rahat mac izleyelim diyorum.. sonra duruyorum.. ulan diyorum zaten ben buz gibi havada,içime içime yagan yagmura aldırmadan sesimin sonkez cıktgi ana dek bağırıp ısınmasini sevdim diyorum :( 4 taraftan da ısıtsalar seni.. üstünde açılıp kapansa asla eski tadin olmucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 applev0dka said: abiiii:'( hem söyle artık kapıdan rahat girelim,içerde üsümeyelim buz gibi havada rahat mac izleyelim diyorum.. sonra duruyorum.. ulan diyorum zaten ben buz gibi havada,içime içime yagan yagmura aldırmadan sesimin sonkez cıktgi ana dek bağırıp ısınmasini sevdim diyorum :( 4 taraftan da ısıtsalar seni.. üstünde açılıp kapansa asla eski tadin olmucak :( Bu yazıyı yazmamın amacı içimdeki duyguları biraz olsun siz ağabeylerim, kardeşlerimle paylaşabilmek… Bugün güne başlarken Seyrantepe’den geçtim. Gerçekten güzel, gösterişli bir stat olmuş… Aklıma daha önce yaşadığım bir olay geldi… Bundan 3 yıl önce bir arkadaşımın ısrarları ile Kadıköy’de rakip takımın maçını izlemeye ikna oldum. Arkadaşımın özel şöförünün kullandığı araçla Saraçoğlu’na gittik. Kendilerinin locaları olduğundan dolayı 5 yıldızlı otel oto parkı tadında bir otoparka girdik. Orada bey diye hitap edilerek karşılandık… 5 yıldızlı bir asansör ile üst kata çıktık. Arkadaşımda büyük bir hevesle bana stadı gezdirdi. Özel yemek yerleri, lüks mağazalar, özel dinlenme odaları, tertemiz tuvaletler… Derken deri koltukların bulunduğu localarına girdik. İçerde bir bayan artık bize hizmet ediyordu. Derken maç başladı. Bir çoğu içerde televizyondan deri koltuklarına oturup izlemeyi tercih etti… Biz dışarıdaki deri koltuklarda oturduk. Arkadaşım bana nispet yaparcasına ; kardeşim üşüyorsan hemen ısıtıcıları yakalım dedi… Derken devre arası oldu. Bana yemek yer misin dedi. Menüde ne vardı ? Ekmek arası köfte ? Döner ? Ya da çekirdek? Statta döner yiyelim ayıp olmasın dedim. Aman tanrım döner tabakla geldi. Derken maç bitti arkadaşım döndü ve bana gördün mü bizim büyüklüğümüzü dedi… Güldüm, dedim ahh be kardeşim sen buna büyüklük diyorsun demek. Gel ben sana birde ŞEREF BEY stadında bir günümü anlatayım dedim. Yeşilyurt’ta beklersin sarı dolmuş sırası sana gelmez. Varırsın Taksim’e elinde bir bayrak, başlarsın yürümeye. Yokuştan aşağıya, oradan ver elini BEŞİKTAŞ. Menüde 2 bira, bir ekmek arası köfte. En pisinden. Oradan gidersin stada, hava yağmurlu, donarsın titremekten ama iki satır haykırdın mı sevgini orada gerek yoktur ısıtıcıya! Bastı mı Beşiktaş aşkının ateşi yüreğini, yanarsın zaten. Birde Beşiktaş yenilirse tüm günün yorgunluğu üstüne yürürsün bu sefer yokuş yukarı dolmuşların oraya.. Birde beklersin sıra.. Bunca eziyetin üstüne varırsın evine. Bir çorba içer yatarsın gece. Yattığında ayaklarının altı su toplasa da, içindeki Beşiktaş aşkı ve sevgisi unutturur her şeyi! İşte bugün Seyrantepe’den geçtim. Hayırlı olsun yeni stadları. Gerçekten çok güzel, eminim güzel yemekler, güzel deri koltuklar ve daha fazlası vardır. Isıtıcılar bile vardır, ısınırlar. Ama kendi kendime dedim ki ; babam doğru söylemiş. Evin değeri içindeki mobilyalardan anlaşılmaz oğlum, evin değeri içindeki birlik ve beraberlik içtenlik ve huzurdur… Bizim evimiz sizinkilerden farklı… Bizim evimizin kolonlarının sağlamlığı, birliğimizden beraberliğimizden gelir. BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 birak fakir edebiyatini da, old trafford gibi yapacaklarmi$. efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Hangi projeyi sundular ve kabul edildi merak konusu,42k kişilik diyorlar bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Umarım güzel bir stat olur. Galatasaraylı olarak benim bile çok güzel anılarım var o statta. Desibel rekorunda ordaydım mesela unutulmaz bi geceydi. Tecrübeli birisi olarak söyliyeyim başta duygusallaşıcaksınız biraz, yıkılırken özellikle çok hüzünlü olucak burnunuzun direği sızlıyacak falan. Ama sonra yenisi yapılınca oraya gidince böyle tuhaf bi mutluluk olucak yine de arıyacaksınız o eski koltukları,kokuyu falan. Bilmediğim noktaysa sizin inşaat ne kadar sürücek, ne kadar statsız kalıcaksınız. Bizde yine teselli vardı birini kapatıp diğerine gittik sizin için biraz daha zor olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Llama said: Bu yazıyı yazmamın amacı içimdeki duyguları biraz olsun siz ağabeylerim, kardeşlerimle paylaşabilmek… Bugün güne başlarken Seyrantepe’den geçtim. Gerçekten güzel, gösterişli bir stat olmuş… Aklıma daha önce yaşadığım bir olay geldi… Bundan 3 yıl önce bir arkadaşımın ısrarları ile Kadıköy’de rakip takımın maçını izlemeye ikna oldum. Arkadaşımın özel şöförünün kullandığı araçla Saraçoğlu’na gittik. Kendilerinin locaları olduğundan dolayı 5 yıldızlı otel oto parkı tadında bir otoparka girdik. Orada bey diye hitap edilerek karşılandık… 5 yıldızlı bir asansör ile üst kata çıktık. Arkadaşımda büyük bir hevesle bana stadı gezdirdi. Özel yemek yerleri, lüks mağazalar, özel dinlenme odaları, tertemiz tuvaletler… Derken deri koltukların bulunduğu localarına girdik. İçerde bir bayan artık bize hizmet ediyordu. Derken maç başladı. Bir çoğu içerde televizyondan deri koltuklarına oturup izlemeyi tercih etti… Biz dışarıdaki deri koltuklarda oturduk. Arkadaşım bana nispet yaparcasına ; kardeşim üşüyorsan hemen ısıtıcıları yakalım dedi… Derken devre arası oldu. Bana yemek yer misin dedi. Menüde ne vardı ? Ekmek arası köfte ? Döner ? Ya da çekirdek? Statta döner yiyelim ayıp olmasın dedim. Aman tanrım döner tabakla geldi. Derken maç bitti arkadaşım döndü ve bana gördün mü bizim büyüklüğümüzü dedi… Güldüm, dedim ahh be kardeşim sen buna büyüklük diyorsun demek. Gel ben sana birde ŞEREF BEY stadında bir günümü anlatayım dedim. Yeşilyurt’ta beklersin sarı dolmuş sırası sana gelmez. Varırsın Taksim’e elinde bir bayrak, başlarsın yürümeye. Yokuştan aşağıya, oradan ver elini BEŞİKTAŞ. Menüde 2 bira, bir ekmek arası köfte. En pisinden. Oradan gidersin stada, hava yağmurlu, donarsın titremekten ama iki satır haykırdın mı sevgini orada gerek yoktur ısıtıcıya! Bastı mı Beşiktaş aşkının ateşi yüreğini, yanarsın zaten. Birde Beşiktaş yenilirse tüm günün yorgunluğu üstüne yürürsün bu sefer yokuş yukarı dolmuşların oraya.. Birde beklersin sıra.. Bunca eziyetin üstüne varırsın evine. Bir çorba içer yatarsın gece. Yattığında ayaklarının altı su toplasa da, içindeki Beşiktaş aşkı ve sevgisi unutturur her şeyi! İşte bugün Seyrantepe’den geçtim. Hayırlı olsun yeni stadları. Gerçekten çok güzel, eminim güzel yemekler, güzel deri koltuklar ve daha fazlası vardır. Isıtıcılar bile vardır, ısınırlar. Ama kendi kendime dedim ki ; babam doğru söylemiş. Evin değeri içindeki mobilyalardan anlaşılmaz oğlum, evin değeri içindeki birlik ve beraberlik içtenlik ve huzurdur… Bizim evimiz sizinkilerden farklı… Bizim evimizin kolonlarının sağlamlığı, birliğimizden beraberliğimizden gelir. BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN... bu ne yaa ne iciyorsun bana da soylesene? senelerdir baskanina, teknik heyetine, futbolcusuna islik calan, yuhlayan besiktas bi quaresma, bi gutiyle "birlik beraberlik yuvasi" na dondu. cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben bişey içmiyorum.. sadece o yazı aklıma geldi bi üstteki yorumu okuyunca bende ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: bu ne yaa ne iciyorsun bana da soylesene? senelerdir baskanina, teknik heyetine, futbolcusuna islik calan, yuhlayan besiktas bi quaresma, bi gutiyle "birlik beraberlik yuvasi" na dondu. cool story bro. Noldu? Zoruna mı gitti? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben o stada gidipte tv de izleyenlere takıldım :D manyakmı lan bunlar madem tv den izliycen ne diye stada gidiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hayir zoruma gitmedi, besiktasin kadrosunu begeniyorum, uzun seneler sonra ilk defa bu sene besiktas maclarini izlerken zevk alabiliyorum. su andan zevk almayi bilin, haklisiniz da ama boyle sacma modlara girmenin anlamini cozemiyorum. bizde bu donemden gectik, forvet hattina lincolnler kewellar keitalar doldurduk, doktuk paralari, taraftar olarak sizin su an aldiginiz zevki aldik, spikerler "allah'im brezilya mi" diyordu maclarda, ama dogru yolun bu olmadigini gecte olsa farketmek zorunda kaldi yonetim. neyse konunuzun icine etmiyim, de alakasiz yorumlar beni benden aliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hıncal manyak konuşuyor ya : ) bişey olmuş buna acayıp övüyor çok zevk aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 İnönü çok farklı anlara, güzel zamanlara ev sahipliği yapmış efsane bi stad. Ama Beşiktaş'a yakışan bi stad olmaktan çıktı artık. Ben objektif bakıyorum, Beşiktaşlı biri duygusal davranır ama, sevinmek lazım. TT Arena gibi 2. bi stad çok şey kazandırır Türkiye'ye, Beşiktaş'a. Mutlu olmak lazım, biraz cefa çekilir, 2 yıl zor geçer ama sonrası harika oluyor. En aznıdan ben Arena'nın açılışında tırnaklarımı yemekten canımı acıtmıştım artık, öyle bi heyecandı :) Hayırlı olsun şimdiden. Umarım Fener yönetimi de bi girişimde bulunur. Bu kalitede 3 stad inanılmaz olur futbolumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 valequenta said: bizde bu donemden gectik, forvet hattina lincolnler kewellar keitalar doldurduk, doktuk paralari, taraftar olarak sizin su an aldiginiz zevki aldik, spikerler "allah'im brezilya mi" diyordu maclarda, ama dogru yolun bu olmadigini gecte olsa farketmek zorunda kaldi yonetim. neyse konunuzun icine etmiyim, de alakasiz yorumlar beni benden aliyor bazen. Biliyorum, Galatasaray da çok iyi oyuncular aldı, ona birşey diyen yok da olay yönetimde bitiyor. Benim şu ana kadar gözlemleyebildiğim kadarıyla Schuster en az 2 sene daha burada. Gönderilmeyecektir. Galatasaray'ın yaptığı en büyük hata, şerefsizlik yaparak bir damla ter dökmeden oyunu bitiren oyuncuları hala çekirdek kadroda tutup, faydalanılabilecek oyuncuların ve Rijkaard'ın saçma sapan, basiretsiz yönetim anlayışı ile gönderilmesidir. Beşiktaş inanıyorum ki bu hataları, sonuçlarının bariz bir örneği Galatasaray varken yapmayacağını düşünüyorum. Kusura bakma ama siz kendi derdinize yanmaya devam edebilirsiniz. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 vaperon said: valequenta said: bizde bu donemden gectik, forvet hattina lincolnler kewellar keitalar doldurduk, doktuk paralari, taraftar olarak sizin su an aldiginiz zevki aldik, spikerler "allah'im brezilya mi" diyordu maclarda, ama dogru yolun bu olmadigini gecte olsa farketmek zorunda kaldi yonetim. neyse konunuzun icine etmiyim, de alakasiz yorumlar beni benden aliyor bazen. Biliyorum, Galatasaray da çok iyi oyuncular aldı, ona birşey diyen yok da olay yönetimde bitiyor. Benim şu ana kadar gözlemleyebildiğim kadarıyla Schuster en az 2 sene daha burada. Gönderilmeyecektir. Galatasaray'ın yaptığı en büyük hata, şerefsizlik yaparak bir damla ter dökmeden oyunu bitiren oyuncuları hala çekirdek kadroda tutup, faydalanılabilecek oyuncuların ve Rijkaard'ın saçma sapan, basiretsiz yönetim anlayışı ile gönderilmesidir. Beşiktaş inanıyorum ki bu hataları, sonuçlarının bariz bir örneği Galatasaray varken yapmayacağını düşünüyorum. Kusura bakma ama siz kendi derdinize yanmaya devam edebilirsiniz. İyi forumlar. Biz gercekleri bildigimiz icin derdimize yaniyoruz, Mayis'ta lig sampiyonu olamamis, turkiye kupasini alamamis ve avrupa'dan elenmis bir takimin taraftari oldugunda, yabanci kontenjani ve bu yabancilarin kaliteli + pahali olmasindan dolayi elden cikarilamayacak olmasindan dolayi defans ve orta sahanin belirli bolgelerinde yetersiz Turk futbolculara mahkum kalmis oldugunuzu farkettiginde sende derdine yanmaya 1 senelik ruyadan sonra devam edeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 allah aşkına şuan hangi futbolcumuzu bıraksak hepsini takımında istersin be : ) tek korkum sene sonunda ersanı kaptırmak valla kalan herkez iyi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 7 milyon'a alınmış Richardo Quaresma'ya devre arasında teklif edilen 20 milyon'a hayır denildi. Morinho, Real Madrid yöneticilerine Almeida'nın Beşiktaş'tan alınmasını önermiş ancak yönetimden onay çıkmamış (ispanya basını), Simao Sarbrosa burada durur ve dursun artık futbolu bırakasaya kadar. Quaresma tekrar milli takıma çağrılıyor Beşiktaş'a geldiğinden beri, Manuel Fernandes ve Almeida da çağrıldı. Simao geçen sene zaten milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Bir o kaldı. Sizin hangi futbolcunuz 20 milyon ediyordu? Arda Turan mı? Hıhı, evet... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar